Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

profanes

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  99
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από profanes

 1. Όντως τα 3 χρόνια security updates είναι λίγα. Ακόμη και αν ο μέσος όρος ζωής των τηλεφώνων πλέον δεν υπερβαίνει τα 3 χρόνια θεωρώ ότι φαίνεσαι πολύ φτηνή σαν εταιρία με αυτό τον τρόπο One Minus.
 2. profanes

  Seagate Backup Plus Hub Desktop 6TB

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/07/2021 03:31 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Πωλείται σφραγισμένος ο παραπάνω δίσκος λόγω αλλαγής σχεδίων. Ηράκλειο Κρήτης ή αποστολή κατόπιν κατάθεσης.

  120 €

 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/07/2021 03:30 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Πωλείται σφραγισμένος ο παραπάνω δίσκος λόγω αλλαγής σχεδίων. Ηράκλειο Κρήτης ή αποστολή κατόπιν κατάθεσης.

  95 €

 4. profanes

  Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" 64GB

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/06/2021 04:20 μμ

  • Ζήτηση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Ζήτηση Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" 64GB εντός εγγύησης σε καλή κατάσταση. Βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης, αποστολές δεκτές υπό προϋποθέσεις. Περισσότερα inbox.

  1 €

 5. Η 980ti μου κάηκε πριν μήνες. Onboard graphics και κλάμα μόνο. Έπρεπε να τη χαϊδεύω περισσότερο.
 6. Με άλλα λόγια το μαιμουδάκι στο κεφάλι μας υπερτερεί. Όλα τα προϊόντα πρέπει να εξετάζονται ξεχωριστά.
 7. Όπως παραπάνω το 100% λαμόγια είναι μπαρούφα έτσι και το δικό σου παράδειγμα δεν είναι ο κανόνας. Είναι στην ανθρώπινη φύση να μεταφράζει τις εμπειρίες του σαν κανόνες (βιολογικό όπλο για την εξέλιξη μας) αλλά έχουμε πάει σχολείο για να τιθασεύσουμε το πιθηκάκι μέσα μας. Στην τελική με ένα απλό παράδειγμα σου λέω εμάς σε μια περασμένη δουλειά μας έστυβαν στην υπερωρία και δεν τις πληρωνόμασταν, όταν κάποιος πήγε να μιλήσει έφυγε νύχτα. Όλοι φοβόντουσαν να μιλήσουν ή να κάνουν το οτιδήποτε. Με συνδικάτο θέλω να πιστεύω θα είχαμε καλύτερη μοίρα κ.ο.κ. (δεν ήταν η γραμμή της εταιρίας, τοπικά γινό
 8. Με silicon της amd μέσα. Δεν νομίζω Τάκη.
 9. Όχι ότι δεν θα έπρεπε να τα κατεβάσουν αλλά το άρθρο μιλάει για διαφήμιση.
 10. Τι θα γινόταν ωστόσο αν ο ιός είχε μεγαλύτερη θνησιμότητα και μάλιστα ίδια στους υγιείς πληθυσμούς? Νιώθεις καλά σε ένα κόσμο που ξοδεύει το λιγότερο δυνατό για την αντιμετώπιση περιοδικών φαινομένων με κόστος την ανθρώπινη ζωή? Τι θα ήθελες να πληρώνω κάθε μέρα αν αυτό ήταν δυνατό ώστε να ζήσεις? Δεν περιμένω απαντήσεις, μόνο εύχομαι όλο αυτό να μας φέρει λίγο πιο κοντά στο τέλος. #SocialDistancing
 11. Εγώ προτείνω σε όσους προσωρινά δεν δουλεύουν και κάθονται σπίτι να αλλάξουν το ωράριο τους σε 16:00-08:00 ώστε να μας αφήσουν τα bitrate ήσυχα! Ξενυχτήστε υπεύθυνα!!
 12. Ναι σίγουρα, στην προκειμένη χρειαζόμαστε ένα ανάλογο λογισμικό σαν ομάδα μεταξύ μας. Δεν το επιβάλει η εταιρία και προσπαθώ να αποφασίσω. Κατέβασα και τα δύο σήμερα (mobile versions κυρίως) και νομίζω τελικά τείνω προς slack.
 13. Με υδρόψηξη θα είχε πάλι ανεμιστήρες και θα έκανε 200 ευρώ πάνω τουλάχιστον με τα blocks για όλα τα compoments. Μπορώ να συνεχίσω αλλά βαριέμαι.
 14. Στο Ηράκλειο Κρήτης ο δήμαρχος μάζεψε τα ενοικιαζόμενα πατίνια μίας εταιρίας και επέτρεψε ή δεν ασχολήθηκε με τις άλλης.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.