Προς το περιεχόμενο

Conan2046

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.071
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

616 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Conan2046

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/08/1982

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Ελλάδα

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

6.610 προβολές προφίλ
 1. Conan2046

  Επιλογή linux για αρχάριους...

  Δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω την συζήτηση σας και να καταλάβω τις διαφωνίες σας αλλά έτυχε αυτόν τον καιρό και αποφάσισα να βάλω linux σε ένα ταλαιπωρημένο λάπτοπ που με τα καινούρια update των windows είχε γίνει μπάχαλο, οπότε με τράβηξε αρχικά και το θέμα. Δεν ξέρω καλώς ή κακώς πάντως κατέληξα στο Mint Cinnamon και είμαι έως και ενθουσιασμένος καθώς ο λάπτοπ αποκρίνεται στιγμιαία, το περιβάλλον μου φαίνεται τρομερά εύχρηστο, πιο εύχρηστο βασικά από τα windows, και το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ως τώρα είναι ότι αρχικά ενώ αναγνώριζε τα ασύρματα δίκτυα δεν συνδεόταν κάτι που λύθηκε πηγαίνοντας στην διαχείριση οδηγών. Θα δείξει βέβαια και η τριβή μαζί του αν τελικά με τραβήξει αλλά προς το παρών δεν βλέπω να έχει κάτι δύσχρηστο επάνω του χωρίς να έχω ασχοληθεί με το τερματικό καθόλου.
 2. Conan2046

  Αγορά ταμπλετ

  Πιο ελαφρύ το τότε λογισμικό για να μπορεί να τρέχει με το τότε hardware και με λιγότερες δυνατότητες προφανώς, 1 gb πλέον δεν φτάνει καλά καλά για να περιηγηθείς στο ίντερνετ.
 3. Πριν μερικές μέρες αντιλήφθηκα ότι ο υπολογιστής μου δεν αναγνώριζε τον εξωτερικό σκληρό που ήταν συνδεδεμένος. Δοκίμασα usb stick το ίδιο και το ίδιο σε όλες τις θύρες. Σε άλλους υπολογιστές αναγνωρίζονται κανονικά. Όταν συνδέω άλλη συσκευή, π.χ πολυμηχάνημα λειτουργεί, επίσης συνδέω το ebook reader μου και το αναγνωρίζει ενώ μπορεί να μεταφέρει κανονικά αρχεία. Όταν συνδέονται οι μονάδες αποθήκευσης κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο ότι έβαλα συσκευή, ενώ φαίνεται και στην διαχείριση δίσκου ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά και ότι είναι ενημερωμένοι οι οδηγοί. Έτρεξα και το driver booster της Iorbit που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε θέματα οδηγών τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει;
 4. Conan2046

  Αγορά ταμπλετ

  Το άλλο πιθανότατα έχει πολύ παλιότερη έκδοση Android.
 5. Conan2046

  NBA Topic

  Και μιλάει για την σεζόν απ' ότι κατάλαβα πριν την επανέναρξη. Λογικά στην bubble seazon πρέπει να έχει πέσει κατακόρυφα αφού για κάποιες ομάδες ήταν ξεκάθαρα αγγαρεία χωρίς πιθανότητα να προκριθούν και για ΄κάποιες άλλες φιλικά και συντήρηση για τα πλέυ οφ αφού ο παράγοντας έδρα δεν έχει σημασία εδώ. Καλά που υπήρχε και το σασπένς για την 8η-9η θέση στην μια περιφέρεια.
 6. Δεν ρώτησα το οτιδήποτε, παράθεσα αυτό που νομίζω ότι ισχύουν βάσει όσων ξέρω. Και λόγω της δουλειάς μου έχω δει αρκετές συμβάσεις δανείων ατόμων με πολύ χαμηλό εισόδημα που πήραν από καταναλωτικό έως στεγαστικό δάνειο λόγω των εγγυητών και δεν αναφέρομαι στις εποχές που σε έπαιρναν από την Open24 να σου πουν ότι σου είχαν εγκρίνει 2-3 κάρτες, ένα ανοικτο΄δάνειο και καμιά υπερανάληψη χωρίς να έχεις κάνει καν αίτηση. Αν για τους εγγυητές έχεις διαφορετική άποψη ευχαρίστως να σε ακούσω και γιατί όχι να πειστώ.
 7. Συμφωνώ ότι το εισόδημα δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας, Για την περίπτωση που λέω πάντως η τράπεζα έδειξε μοναδική δυσκαμψία καθώς το τρίπτυχο, υψηλή μισθοδοσία, μονιμότητας, μη δανειακές υποχρεώσεις δεν νομίζω να δικαιολογούσε την απόρριψη, Από κει και πέρα είχε ζητήσει εγγυητή λόγω του μηδενικού περυσινού εισοδήματος. Δεν είναι το θέμα μας όμως η περίπτωση του πελάτη μου. Για το 2 όμως είσαι λάθος. Ο εγγυητής στις περισσότερες περιπτώσεις μπαίνει ακριβώς για όσους έχουν χαμηλό εισόδημα και διαφορετικά δεν θα έπαιρναν το δάνειο. Για την τράπεζα άλλωστε δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον πρωτοφειλέτη, είναι και οι 2 υπεύθυνοι εξ' ολοκλήρου για το δάνειο (όσον αφορά την τράπεζα τουλάχιστον). Για το χαμηλό εισόδημα συμφωνώ.
 8. Μου έχει τύχει πάντως Τράπεζα να έχει απορρίψει δάνειο για αυτοκίνητο αξίας 6.000 ευρώ λόγο μηδενικού εκκαθαριστικού παρ' όλο που της προσκομίστηκε πρόσφατη μισθοδοσία (υψηλή) και μάλιστα από μόνιμο (και βάλε) δημόσιο λειτουργό και παρ' όλο που έμπαινε η μισθοδοσία σ' αυτήν. Άλλη τράπεζα στην πορεία βέβαια το χορήγησε. Όσον αφορά τον εγγυητή η τράπεζα θέλει να είναι σίγουρη ότι αν δεν μπορείς εσύ ο εγγυητής ή οι εγγυητές θα είναι σε θέση να το πληρώσουν, οπότε δεν λειτουργεί αθροιστικά το εισόδημα σας. Η ηλικία της θείας μπορεί να είναι και αυτός παράγοντας να την απορρίψουν ως εγγυήτρια πλην του χαμηλού εισοδήματος της. Αν δεν ρωτήσεις όμως την τράπεζα δεν μπορείς και να είσαι σίγουρος για το τι εισόδημα ζητάνε από τον εγγυητή.
 9. Να πω και μια απορία άσχετη να μην ανοίγω άλλο θέμα. Πάω παραλία (σχετικά ερημική και έρχεται παρέα με βατραχοπέδιλα μάσκες και κάτι άλλο, τους βλέπω μπαίνουν, κολυμπούσαν και σαν άσχετοι (αυτό το ελεύθερο που χτυπιούνται δεξιά αριστερά σαν παλαβοί), μετά βγαίνουν βγάζουν από το σάκο τους ένα δίκτυ πρέπει να ήταν καμιά 15αριά μέτρα μακρύ το άπλωναν η μια άκρη σχεδόν στην παραλία η άλλη μέχρι όπου έφταναν (δεν πήγε και κανείς τους πιο βαθιά) και μετά έκαναν μια κυκλωτική κίνηση και έβγαζαν ότι ψάρια έβρισκαν που εκεί δεν έχει και τίποτα σπουδαίο, το έκαναν μερικές φορές, πήραν και τηλέφωνο ένα φίλο να περηφανευτούν που θα έτρωγαν φρέσκο ψαράκι και έφυγαν μετά από λίγο. Δεν ξέρω την τύφλα μου για το ψάρεμα αλλά νομίζω ότι οι ερασιτέχνες που έχουν καλάμια κλπ και ψαρεύουν στις παραλίες δεν χρειάζονται άδεια. Αυτό που έκαναν μου φαίνεται παράνομο με το δίκτυ. Είναι όμως;
 10. Ηράκλειο Κρήτης, αλλά είμαι καμιά ωρίτσα από το Ηράκλειο οπότε έχω συγκεκριμένα καταστήματα εδώ, Θα το αφήσω μερικές μέρες μήπως μπορέσω να πάω και Ηράκλειο.
 11. Με ποιο τρόπο; Να δεις ασθένειες, θρεπτικά στοιχεία σε μερικά στρέμματα γής; Συμφέρει καλύτερα να κάνεις μια χημική ανάλυση για τα θρεπτικά στοιχεία και να περπατήσεις το χωράφι για να δεις τις ασθένειες, εκτός αν κάτι μου διαφεύγει.
 12. Δεν ξέρω για γερμανικά, αλλά αγγλικά τόσα χρόνια έκανα μικρός, πήρα τα γνωστά πτυχία και να τα μιλώ δεν έμαθα παρά πολύ αργότερα μιλώντας με άλλους.
 13. Ενδεικτικά κοιτούσα, δεν ξέρω τι μάσκες θα έχουν εκεί που θα πάω, θα ρωτήσω πάντως για cressi αφού μου λέτε όλοι τόσο καλά λόγια.
 14. Βέβαια αυτό έχει νόημα σε μεγάλες ιδιοκτησίες η συνεταιρισμούς. Στην Ελλάδα με την μικρή ιδιοκτησία και τον κατακερματισμό αύτης σε μικρότερα στρέμματα δεν νομίζω να έχει και πολύ νόημα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.