Προς το περιεχόμενο

Conan2046

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.097
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Conan2046

 1. Φ Φίλος μου κοσμηματοπώλης έχει τέτοια συσκευή και έχω βάλει μέσα γυαλιά, κλειδιά και όντως κάνει δουλειά αν και η δικιά του συσκευή φαντάζομαι θα ήταν ακριβότερη.
 2. Conan2046

  E-book reader?

  Ούτε εγώ είχα κανένα πρόβλημα, παράγγειλα, πλήρωσα με πιστωτική και έκοψα τιμολόγιο (Invoice) και σε μερικές μέρες το είχα στα χέρια μου. Εν τω μεταξύ ψάχνω να δω την διαφορά μεταξύ του Nova 2 και του καινούριου kon-tiki και δεν βλέπω κάποια πλην της τιμής που είναι φθηνότερο το καινούριο.
 3. Conan2046

  NBA Topic

  Δεν βλέπω όμως πως τον ξεφτίλισε όπως είπες ιδού τα στατιστικά τους στο ματς που λες. Lebron 37 min, 37 Points, 8 Rbound, 8 assist, 3 steals, 4 Λάθη, 4 Φάουλ, 11/14 Δίποντα, 1/7 Τρίποντα, 12/15 Βολές Γιάνν 36 min,, 32 Points, 11Rbnd, 6 assist, 1 steal, 2 Λάθη, 5 Φάουλ, 9/15 Δίποντα 1/6 Τρίποντα 11/14 Βολές Και οι φάσεις που μάρκαρε ο Γιάννης τον Λεμπρόν πρέπει να ήταν 2-3.
 4. Conan2046

  ΞΥΡΙΣΜΑ

  Και ακολουθα την φορά των τριχών. Αν θέλεις κόντρα άπλωσε ξανά αφρό ή τζελ αφού έχεις ξυριστεί και πέρνα το ξανά.
 5. Conan2046

  Περίεργο πρόβλημα με password.

  Μήπως χρειάζεται αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο μετά την επανεκκίνηση;
 6. Αν είναι το clever dental πάντως από εδώ http://www.clevercare.gr/ βλέπω προσφέρεται σε συνεργασία με την ΜΙΝΕΤΤΑ οπότε υπάρχει κάλυψη από πίσω από ασφαλιστική εταιρεία. Και υπάρχει τιμοκατάλογος με τις τιμές (δεν ξέρω προσωπικά αν είναι φτηνός ή όχι) Το ζήτημα είναι ότι δεν βλέπω να έχει λίστα με τους συνεργαζόμενους οδοντιάτρους και στα δόντια γενικότερα καλό είναι να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης με αυτόν που θα σου φτιάξει τα δόντια για να μην το βρεις μπροστά σου.
 7. Conan2046

  NBA Topic

  Όχι πως διαφωνώ για τα συμπεράαματα σου αλλά για το MVP ο Γιάννης πήγε ένα πολύ λιγότερο λαμπρό οργανισμό στην κορυφή της Regular, ενώ δεν βλέπω σε ποιο ματς τον εξαφάνισε φέτος, Δεν νομίζω να χωράει αμφισβήτηση και βάσει αποτελεσμάτων και βάσει στατιστικών ότι ο MVP της regular ήταν ο Γιάννης. Για το ποιος είναι καλύτερος παίκτης, μεγαλύτερο μπασκετικό IQ κλπ να συμφωνήσω ότι είναι ξεκάθαρα ο Λεμπρόν τουλάχιστον ως τώρα.
 8. Είναι συνεργαζόμενοι μόνο με Φιξ τιμές για την εταιρεία που το προωθεί. Σε καμία περίπτωση δεν θα το πρότεινα.
 9. Conan2046

  E-book reader?

  Πριν μερικούς μήνες εγώ το είχα αγοράσει (το Onyx Boox Note 2), με είχε βοηθήσει ο LongTom στην επιλογή. Το είχα αγοράσει από το https://ereader.store/ και είχα παραλάβει σε μερικές μέρες μέσα, κόβουν και τιμολόγιο αν θέλει και μπορεί κάποιος. Επιβεβαιώνω ότι είναι καταπληκτικό σαν reader, καλή μπαταρία, γρήγορο, τρίτες εφαρμογές, πρόσβαση σε διάφορα σάιτ. Να πω την αμαρτία μου καμιά φορά προτιμάω την απλότητα του pocketbook που είχα και έσπασα. Ωπ, με το που δημοσίευσα είδα και την απάντηση σου. Έχεις πάρει το έγχρωμο και δεν έχεις πει ακόμα εντυπώσεις; Πως είναι; Το έχεις χρησιμοποιήσει σε κόμικς ή περιοδικά με φωτογραφίες;
 10. Conan2046

  E-book reader?

  Έτσι είναι, έχουν σημειωθεί βελτιώσεις βέβαια, οι οθόνες είναι ποιοτικότερες με καλύτερη αντίθεση, το hardware ισχυρότερα και αποκρίνονται καλύτερα οι αλλαγές στις σελίδες ή το φόρτωμα pdf αλλά σε βάθος χρόνου οι αλλάγες δεν γίνονται και με ραγδαίους ρυθμούς, είναι μια αγορά που θα σου κρατήσει χρόνια. Αυτό μάλλον ήταν και τροχοπέδη για την ανάπτυξη τους, αν όλοι θέλαμε να τα αλλάζαμε ανά χρόνο θα υπήρχε και μεγαλύτερος ζήλος από τις εταιρείες να μας προσφέρουν βελτιωμένα προϊόντα.
 11. Είδα κι εγώ τις 2 πρώτες σεζόν, ξεκίνησα λόγω νοσταλγίας αλλά η πρώτη σεζόν ήταν πραγματικά καλή. Η δεύτερη σεζόν βλεπόταν ευχάριστα αλλά κάπου κούραζε με τους εφηβικούς και όχι μόνο έρωτες, τους συνεχείς καυγάδες των δύο δασκάλων τις εξωπραγματικές σχεδόν μαχητικές ικανότητες των παιδιών. . Ο Κρις ήταν απολαυστικός πάντως ειδικά όταν έριχνε σε κάποιον το δολοφονικό του βλέμα.
 12. Υπάρχει η σύνταξη για τους ανασφάλιστους υπερήλικες η οποία είναι κάπου στα 350 ευρώ. Όταν έρθει τώρα η ώρα της σύνταξης και βάσει της ασφάλειας που είχε δικαιούται σύνταξη αλλά έχει εισφορές μπορεί να ζητήσει ρύθμιση των εισφορών του (να του τα κρατάνε από την σύνταξη στην ουσία), αν δεν μπορεί να ρυθμιστεί δικαιούται την σύνταξη για τους ανασφάλιστους. Αλλά το ζήτημα είναι ότι χορηγείται υπό προϋποθέσεις και εξαρτάται από το συνολικό ατομικό ετήσιο ή οικογενειακό εισόδημα αν είναι παντρεμένος το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό της σύνταξης.
 13. Το λέω γιατί στην ιστοσελίδα τους δεν το βρίσκω, μόνο το αντίστοιχο Cosmote Double Play Εξοχικό 24 S που το έχουν στα 20,88 ευρώ. Οπότε αφού δεν φαίνεται στο σάιτ προσφέρεται σε όλους ή σε εσένα επειδή έκανες ανανέωση, Μπερδεύτηκα λίγο με το αν είσαι καινούριος ή παλιός συνδρομητής.
 14. Για τις σειρές που κόβουν να προσθέσω ότι εμένα δεν μ' αρέσει το αντίθετο. Δηλαδή μια σειρά επειδή έχει πιάσει να την ξεχειλώνουν για όσο πάει, και αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο του Netflix. Το ζήτημα είναι να τελειώνει μια σειρά αξιοπρεπώς.
 15. Η αλήθεια είναι ότι στην πρόταση που κάνει ψηλά στην οθόνη εδώ και καιρό εμφανίζει τα ίδια και τα ίδια και μάλιστα σειρές που έχω στην λίστα μου και άρα τις ξέρω. Δοκίμασα και τις έκανα και downvote για να δω τι θα εμφανίσει μετά και συνεχίζει να εμφανίζει σειρές της λίστας μου...
 16. Ωραία, δεν με ενδιαφέρουν γενικώς τα τοπικά, με ενδιαφέρουν τα κρητικά τοπικά, (βασικά τους γονείς μου ενδιαφέρουν), που απ' ότι βλέπω τα έχει το πακέτο του cosmote. 25 ευρώ είναι τελικά το κόστος εγκατάστασης (ελπίζω να μην προκύψουν τίποτα έξτρα), 12,90 το πακέτο μηνιαία, θα του βάλω και μια πάγια να μην το έχω κατά νου. Ιδανικά θα ήθελα να υπήρχε και ένα μόνο τηλεκοντρόλ για τηλεόραση και αποκωδικοποιητή αλλά εντάξει ένα κουμπί θα πατούν βασικά για να ανοίξουν και να επιλέξουν πηγή αν χρειάζεται θα το μάθουν.
 17. Θα περάσω από τον Γερμανό απλώς ήθελα να έχω από πρώτα μια γενική ιδέα.
 18. Επίσης βλέπω στο family pack: Προσφορά 12,90€/μήναΔΩΡΟ κεραία & επιδότηση 50% στην εγκατάσταση Η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα ΟΤΕ είναι € 85 (τιμή εγκατάστασης από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη ΟΤΕ € 50 + τιμή κεραιοσυστήματος 60εκ. € 35). Η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα περιλαμβάνει: α) την προμήθεια και εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας διαμέτρου 60εκ., μεταλλάκτη συχνοτήτων (LNB), βάσεων στήριξης και ομοαξονικού καλωδίου, β) δορυφορική λήψη σε ένα μόνο σημείο στον χώρο του Πελάτη γ) μέγιστη απόσταση μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του αποκωδικοποιητή μέχρι 30 μέτρα δ) τη δυνατότητα λήψης αποκλειστικά της COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου. Τυχόν επιπρόσθετες κατασκευές ή υλικά χρεώνονται κατόπιν συνεννόησης με τον εγκαταστάτη. Άρα το κόστος για μένα θα είναι μόνο 25 ευρώ για την εγκατάσταση;
 19. Οπότε αποκλείεται αυτόματα η Nova. Η Cosmote χρειάζεται και σύνδεση internet για τον αποκωδικοποιητή;
 20. Γεια σας, θέλω να βάλω κάποια υπηρεσία (Cosmote ή Nova δεν με ενδιαφέρει ποια από τις 2) για να μπορούν να παρακολουθούν οι γονείς μου τηλεόραση, τα κλασικά ελληνικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας και επιπλέον τα τοπικά (Κρήτη ΤV, Creta κλπ για Κρήτη). Έχω αποκλείσει να γίνει μέσω ίντερνετ αφού το να χειρίζονται ένα tv box θα τους αυξήσει την πολυπλοκότητα. Δεν ενδιαφέρονται για αθλητικά, σινεμά κλπ, επίσης δεν έχουν ίντερνετ. Τα δορυφορικά πακέτα απαιτούν σύνδεση ίντερνετ; Επίσης τα τηλεοπτικά κανάλια θα τα λαμβάνουν κανονικά μέσω του πιάτου; Το δεύτερο το ρωτάω γιατί έχω την Wind Vision και για τα επίγεια συνδέω το καλώδιο από την κεραία για επίγεια λήψη.
 21. Αυτό. Κι εγώ αποφεύγω τα εξουσιοδοτημένα για λόγους κόστους όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αλλά μου έχει τύχει και πρόβλημα που δεν έβγαζα άκρη και μου πρότειναν λύσεις που θα μου κόστιζαν αρκετά και ο ηλεκτρολόγος του εξουσιοδοτημένου μου το έλυσε σε 10 λεπτά και με 40 ευρώ.
 22. Conan2046

  Αμορτισέρ και Κτεο

  Αν είναι τελείως χάλια το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα αλλάξεις, δεν υπάρχει κανείς λόγος να πληρώσεις γνήσια ούτως ή άλλως, θα βρεις πιθανότατα after mark σε πολύ καλύτερες τιμές. Το ζήτημα είναι πάντως αν υποθέσουμε ότι πας με αυτά σε ΚΤΕΟ ότι αν σε κόψει το ένα θα σημειώσει τον λόγο και θα πρέπει να πας για επανέλεγχο, ακόμα και σε άλλο να πας πιθανότατα δεν θα σε περάσει χωρίς να το διορθώσεις αφού θα φαίνεται στο σύστημα τους.
 23. Μήπως να βάλεις επιτηρητή τάσης σε κεντρικό επίπεδο; Βέβαια αναλόγως το πρόβλημα θα σου ρίχνει την ασφάλεια.
 24. Υπόψιν μόνο ότι η επιδότηση υπολογίζεται επί της τιμής προ φόρων. Δηλαδή χωρίς το Φ.Π.Α.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.