Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

shadowlike

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.182
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  2

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από shadowlike

 1. είναι όντως απεριόριστα ή υπάρχουν ψιλά γράμματα ;
 2. Ότι σύστημα υπάρχει και θα υπάρξει από θεσμικούς θα είναι για το καλό των λίγων εκλεκτών όπως γινόταν ανέκαθεν άλλωστε. Ο σκοπός είναι να μπει η αλυσίδα στο ποδάρι του κάθε πολίτη απο τον οποίο έχουν κάτι να κερδίσουν. Δεν μου αρέσει και τόσο η καταστροφολογία άλλα δεδομένου των συνθηκών (κλιματικών, οικονομικών ανισοτήτων κλπ) οι κοινωνίες οδηγούνται αποδεδειγμένα πλέον στη απόλυτη παρακμή. Δεν νομίζω να βοηθήσει το γεγονός ότι "ο Μανωλιός θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς". Αλλού είναι τα προβλήματα αλλά εμείς αρνούμαστε επιδεικτικά να τα αντιμετωπίσουμε.
 3. άρχισαν οι μαλ... στα προσεχώς και η συνδρομούλα για να κάνουμε ακόμα και login
 4. η μπαταρία όταν σταματήσει να κρατάει σοβαρό φορτίο μετά απο 2-3 χρόνια τι το κάνεις ;
 5. τα ακριβά ρούχα είναι άχρηστα επι της ουσίας όσων αφορά τη βασική ανθρώπινη ανάγκη της ένδυσης. Αναρωτιέμαι πόση ενέργεια και ποσά κακοπληρωμένα εργατικά χέρια αναλώνονται για την παραγωγή τους. την ίδια λογική μπορείς να εφαρμόσεις και για τα ακριβά αυτοκίνητα , το φαΐ κλπ. τα crypto απο την άλλη καλούνται να δώσουν οριστικό τέλος στις ενδιάμεσες βδέλλες που έχουν αναλάβει ρόλο μεσάζοντα σε οποιασδήποτε μορφής υπηρεσίες. Το bitcoin συγκεκριμένα είναι αποθήκη αξίας όμοια με το χρυσό , δεν θα γίνει ενδεχομένως νόμισμα γιατι υπάρχουν καλύτερες λύσεις αλλά το proof of work διασφαλίζει
 6. έχει δοκιμάσει κάποιος το adventure game studio σε psp μέσω του vita ; Προσπαθώ να τρέξω το primordia αλλά λαμβάνω error σχετικά με ένα savegame που χρειάζεται να υπάρχει στο παιχνίδι προκειμένου να τρέξει.
 7. γιατί να μην είσαι δηλαδή σκλάβος της Telegram ; Στο πηγάδι κατούρησαν αυτοί;
 8. ο τσάμπας τελείωσε , το "δόλωμα" το φάγανε τα "ψάρια" , βάλαμε όλοι στις ρουτίνες μας τα social media και τώρα σιγά σιγά πάμε για συνδρομούλες παντού. Δεν θα είναι μόνο το twitter. Περαστικά μας.
 9. Για να δουλέψει η αυτόματη οδήγηση στο 100% θέλει και οδικά δίκτυα κατασκευασμένα με αντίστοιχες προδιαγραφές. Συν ότι οποιοδήποτε αυτοκίνητο κινείται εκεί πρέπει και αυτό να έχει τις αντίστοιχες προδιαγραφές, Ακόμα και τα "manual" αυτοκίνητα θα πρέπει να "βλέπουν" τα πλήρως αυτοματοποιημένα και να αλληλεπιδρούν ανάλογα. Οτιδήποτε άλλο είναι απρόβλεπτο ή πολύ περιορισμένο στη χρήση.
 10. Μετά από τις καφετέριες και τα σουβλατζίδικα μας λείψανε και τα gaming sites ρε παιδιά. Αντί να μιλάμε π.χ. για το πώς οι νέοι θα στήσουν νέες εφαρμογές σε αποκεντροποιημένα οικοσυστήματα ώστε να ωφελήσουν και τη χώρα τους στο σύνολο και να βγάλουν και τα λεφτά τους, καθόμαστε και συζητάμε πως θα φάνε τις ώρες τους (αμισθί) για να ασχολούνται με ένα πλέον αρχαϊκό μέσο πληροφόρησης. Σε λίγα χρόνια και τα websites ειδήσεων θα είναι irrelevant, αν δεν είναι ήδη.
 11. καλό ρε παιδιά , ευθυμήσαμε και απόψε, πίσω στο βραδινό brandy μου.
 12. shadowlike

  Καλό ταξίδι Fotis13

  Κάλο ταξίδι. Είμαι σίγουρος ότι η ψυχή σου θα ταξιδεύει τώρα από τα πιο βαθιά νερά στα πιο ψηλά βουνά.
 13. Επειδή ακριβώς δεν την νοιάζει πρέπει να νοιάξει τους gamers. Θεωρώ υπάρχει λύση για τα πάντα και θα μπορούσε να είναι locked τα gpus σε hardware level. Ψίλα γράμματα για την nvidia η οποία απλά σφυρίζει αδιάφορα. Πάντως αναρωτιέμαι τι στο καλό θα πουν στην επόμενη παρουσίαση τους... τι θα διαφημίσουν ακριβώς και σε ποιο κοινό ; Θα τους γιουχάρει ο κόσμος από κάτω; Η θα χειροκροτούνε πάλι σαν τα zombie ..ή μήπως θα είναι miners μεταμφιεσμένοι σε gamers ; Η μήπως θα τα ρίξουν στην "κακιά" πανδημία;
 14. όταν η nvidia θα σας θυμηθεί εσάς τους gamers ...καλό θα ήταν να της θυμίσετε με το πορτοφόλι σας ότι για πελάτες της επέλεξε τους miners.
 15. έχουν σταματήσει να γράφουν και ψάχνουν να αγοράσουν altcoins μέσα στη απέραντη θάλασσα των shitcoins που ενδεχομένως θα τους κάνουν πλούσιους με αποτέλεσμα στη τελική να χάσουν τα λεφτά τους. Θα τους ξαναδούμε στο επόμενο cycle (αφού ξεφουσκώσει το πράγμα) να γκρινιάζουν για απάτες κλπ Τι είχες Γιάννη ...
 16. το να γίνει δηλαδή κβαντικά η κρυπτογράφηση σε όλα τα secure πρωτόκολλα από διάφορους οργανισμούς/εταιρίες συμπεριλαμβανομένου και του bitcoin γιατί να μην είναι το ποιο πιθανό σενάριο δεδομένου οτι ακόμα και εσύ ο «μαθηματικά» άσχετος μπορείς να προβλέψεις μια τέτοια αρνητική εξέλιξη ; 😄
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.