Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

fmarkos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  690
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

966 Excellent

Σχετικά με fmarkos

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 30/06/1975

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Ενδιαφέροντα
  Λίγο από όλα κι άλλα πιο πολύ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.536 προβολές προφίλ
 1. fmarkos

  Android Applications

  https://es-file-explorer.en.uptodown.com/android
 2. Έχω δεν έχει εφαρμογή να κάνουμε κλείσεις, ψάχνουμε συνέχεια για καρτοτηλέφωνα. Άσε μεγάλη κατάντια το να μην μπορείς να κατανοείς τα βασικά.
 3. Το ίδιο πράγμα λέμε. Απλά ανάπτουσα στον φίλο που δεν του άρεσε το μία ημέρα.
 4. Σε αντιπαράθεση με τι; Κι εγώ το mi band δεν θυμάμαι κάθε πότε το φόρτιζα, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει smartwatch να κρατάει πάνω από 3 μέρες η μπαταρία του.
 5. Πως τα καταφέρνετε πάντα και καταντάτε μία, υποτύθετε, τεχνολογική κουβέντα σε οπαδική δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι οι ανάγκη που έχετε μάλλον να νιώθετε ανώτεροι λόγω των επιλογών σας. Τα ίδια που κάνουν οι ληνουξάδες στα pc και πολλοί άλλοι σε διάφορες εκφάνσεις της ζωής τους. Η ουσία του πράγματος για όσους θέλουν πραγματικά να σχολιάσουν είναι πως δεν υπάρχει 100% ασφαλές και απρόσβλητο σύστημα, ότι κλειδώνει κάποια στιγμή ξεκλειδώνει που λέγανε και στο χωριό μου παλιά. Ένα σύστημα είναι τόσο ασφαλές όσο οι γνώσεις και οι εμπειρίες του χρήστη που το χρησιμοποιεί. Το μεγαλύτερο ποσοστό τ
 6. Δεν έκανα μάλλον σωστή διατύπωση, η Google πρέπει να μπορεί να ελέγξει τις εφαρμογές που ανεβαίνουν στο store καλύτερα. Τα κοινωνικά δίκτυα (αλλά και η google όταν πουλάει διαφήμιση) θα πρέπει να βρει τρόπο να ελέγχει το τι διαφημίζεται. Έχουν γεμίσει το σύμπαν (όχι μόνο σε android αλλά και σε iphone και όπου παίζουν διατιμήσεις) με ένα σωρό διατιμήσεις απάτες.
 7. Για να μπορείς να κάνεις κουβέντα πρέπει να μπορείς να κατανοήσεις βασικά πράγματα. Αυτό που κάνει η google όσο και η apple είναι να καθορίζουν τις τιμές και τις άδειες των προγραμματιστών. Στο λέω για μία ακόμα φορά μπα και το κατανοήσεις για να πάει η κουβέντα παρακάτω, μια από τις διαφορές του κλειστού συστήματος που έχει η apple με το πιο ανοιχτό της google είναι ότι σε iphone περνάς μόνο εφαρμογές μέσω store ενώ στο android μπορείς να περάσεις εφαρμογές και εκτός store, από τρίτα store ή και κατεβάσματος της εφαρμογής στο κινητό. Η πολιτική των store είναι άσχετη με το αν ένα οικοσύστημα
 8. Το ίδιο κάνει και η Google στο store της. Η διαφορά που έχω εγώ κι εσύ είναι ότι εσύ βάζεις εφαρμογές μόνο από το store ενώ εγώ κατεβάζω το αρχείο .apk και μπορώ να περάσω στο κινητό μου και εφαρμογές εκτός store. Αυτή είναι μία από τις διαφορές μεταξύ ανοιχτού και κλειστού οικοσυστήματος. Η πολιτική του store δεν έχει καμία σχέση με το οικοσύστημα.
 9. Τώρα πως σκάει η aple πάλι στην κουβέντα δεν ξέρω, αλλά το πρόβλημα προφανώς είναι πως η aple δεν κόβει τα scams και τους ιούς αλλά και προγραμματιστές που θέλουν να πουλήσουν κανονικά προγράμματα και δεν τους επιτρέπει. Μην μπούμε πάλι στην ατέρμονη συζήτηση ποιος έχει το καλύτερο οικοσύστημα. Η απάντηση σε αυτό είναι αυτός που μας βολεύει καλύτερα και είναι προσωπική του καθενός. Το να προσπαθούμε όμως να πείσουμε τους γύρω μας ότι το καλύτερο είναι αυτό που επιλέξαμε και ναι μεν είναι καλό για μας, είναι καλό και για όλους, είναι απλά αστείο και το μόνο που εξυπηρετεί είναι την ματαία προσπ
 10. Το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό, και νομίζω πως πρώτα η google πρέπει να πάρει μέτρα και μετά τα κοινωνικά δίκτυα. Κάθε μέρα στο instagram μου πετάει ένα σωρό διαφημίσεις που κάνουν μπαμ για απάτη. Εγώ έχω την εμπειρία να καταλάβω τι είναι απάτη και τι όχι, αλλά δυστυχώς το μεγάλο ποσοστό των χρηστών την πατάει.
 11. Υπάρχουν και σουίτες ασφαλείας άλλων κατασκευαστών. Εγώ πχ έχω αγοράσει το intentet security της eset. Όταν περάσεις μια τέτοια λύση τα windows defenter και firewall ενεργοποιούνται και κάνεις την δουλίτσα σου μια χαρά χωρίς να υπολείπεται σε προστασία.
 12. Εγώ νόμιζα πως ήταν η εταιρία που οδηγεί την αγορά, έτσι μας λέει τόσα χρόνια. Btw μια χαρά συσκευές είναι, έμενα απλά δεν μου αρέσει η φιλοσοφία τους.
 13. Φυσικά και δεν είναι το ίδιο, αλλά θεωρείς ότι το έβαλα για να συγκρίνω τα δύο κινητά ή για να δείξω ότι η aple έχει καταλήξει να προβάλει χαρακτηριστικά που έχουν εδώ και καιρό ακόμα και μεσαίας κατηγορίας συσκευές;
 14. 120hz οθόνη, ναι ρε φίλε.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.