Προς το περιεχόμενο

clepto

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  10
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

21 Excellent

Σχετικά με clepto

 • Κατάταξη
  Member
 1. Καλησπέρα, Παρακολουθώ το thread εδώ και λίγο καιρό που πήρα την πρώτη μου μηχανή και είπα να κάνω και εγώ την αρχή. Ελπίζω να μην τις σκότωσα στο compression. Οποιοδήποτε σχόλιο, καλοδεχούμενο.
 2. Είχα δοκιμάσει την Action D με προσκέφαλο στο κατάστημα της Πάτρας πριν ~1 μήνα και προσωπικά μου φάνηκε πιο βολική από την Reflex D. Ο πωλητής μου είπε ότι θα έβγαζαν καινούργια με το νέο προσκέφαλο που έχει και η Reflex και να περιμένω καμία βδομάδα ώστε να έρθει η καινούργια και να την δοκιμάσω. Μετά από 2 βδομάδες και πριν το lockdown δεν την είχαν φέρει ακόμα και τώρα δεν υπάρχει ούτε στο site πια.
 3. clepto

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Δεν ισχύει ότι πρέπει να κόψεις την αναβολή όταν πάρεις πτυχίο. Το έχω ρωτήσει με email και το γράφει και στο site της στρατολογίας, https://www.stratologia.gr/el/faq, ερώτηση 14: > Περάτωσα ή διέκοψα τις σπουδές μου στη Σχολή για την οποία μου χορηγήθηκε αναβολή, πριν την λήξη του χρονικού της ορίου. Ισχύει ακόμη η αναβολή μου; > Εφόσον περάτωσες ή διέκοψες τις σπουδές σου και δεν παρήλθε το χρονικό όριο μέχρι το οποίο σου χορηγήθηκε αναβολή, αυτή εξακολουθεί να ισχύει μέχρι τη λήξη του ορίου αυτού. Δεν αναφέρεται πουθενά ότι πρέπει να κόψεις την αναβολή όταν πάρεις
 4. Εγώ έχω πάρει αυτή https://www.skroutz.gr/s/10979661/Spigen-Kuel-Black.html και είμαι αρκετά απογοητευμένος. Ξεκολλάει συνέχεια και το κουμπί στη μέση της βάσης, το οποίο πατάς με το κινητό, για να πιάνει το κινητό δεν δουλεύει 19 στις 20 φορές μετά από 2 βδομάδες. Εγώ θα πρότεινα ή την Baseus πιο πάνω ή κάποια με μαγνήτη.
 5. Καλησπέρα, Έχετε να μου προτείνετε κάποια σχολή κοντά στην Πάτρα; Ευχαριστώ
 6. Σχετικά με το magsafe, θα αφήσω αυτό εδώ. Επίσης θα συμφωνήσω για την αλλαγή στον τρόπο χρήσης. Συνήθως το έχω στην πρίζα μόνο στο σπίτι. 5-6 ώρες βαριάς χρήσης που κρατάει η μπαταρία με καλύπτει για όταν είμαι έξω.
 7. Το πιάνω το νόημα, αλλά Νομίζω ότι στην τελική έχει να κάνει με την προσωπική προτίμηση.
 8. 1) Δεν μπορώ να καταλάβω τον χαμό που έχει γίνει με τις θύρες. Xρησιμοποιώ μόνο 2 adapters, έναν για hdmi (που έχει πάνω και κλασική usb) και έναν για usb3 σκέτο. Τα έχω απλά στο σακίδιο μου και είναι πάντα μαζί μου και είναι ουσιαστικά προέκταση του καλωδίου. Ίσως δεν με ενοχλεί τόσο γιατί δεν χρησιμοποιώ άλλα πράγματα όπως sd card και τέτοια, αλλά νομίζω έχει γίνει μεγάλος ντόρος για το τίποτα. 2) Για το magsafe δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί είναι το πρώτο macbook που αγοράζω αλλά η δυνατότητα να φορτίσω το λάπτοπ σε οποιαδήποτε από τις 4 θύρες με έχει βολέψει πολύ. (κάτοχος m
 9. γιατί να ξαναβρεί κάποιος τζάμπα; άμα θέλει τα χρησιμοποιήσει να τα αγοράσει και άμα δεν θέλει να τα αγοράσει γιατί δεν έχει λεφτά ή είναι τσιγκούνης και προτιμάει τα πάντα από torrent ας χρησιμοποιήσει αντίστοιχες εφαρμογές που είναι δωρεάν (gimp)
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.