Προς το περιεχόμενο

Blacky4

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  20
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

12 Good

Σχετικά με Blacky4

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.193 προβολές προφίλ
 1. Προσωπικά μου έκανε εντύπωση και η διαφορετική αντιμετώπιση ανάμεσα σε amazon αγγλίας και γερμανίας. Παραγγελία ίδια περίοδο ( 27/11) με ίδια ημερομηνία expected delivery (14/12) , αντίστοιχης αξίας (Γερμανίας και λίγο μεγαλύτερη) και η απόκριση στο τσατ ήταν η εξής: Γερμανία - Μαλλον χάθηκε, θέλετε replacement ή refund? Καλές γιορτές! Αγγλία - Παρακαλώ περιμένετε να το ελέγξω. Παρακαλώ περιμένετε ακόμα λίγο. Συγγνώμη για την αναμονή, έχω ζητήσει την βοήθεια του ανώτερου.. ( 4 απολογίες και 15 λεπτά μετά). Σας παρακαλω να περιμένετε μέχρι 31/12.. Και οι 2 παραγγελίας είναι με ro
 2. Blacky4

  Ψησταρια Υγραεριου

  Βγαίνει σε διαφορετικά μεγέθη, το μικρό είναι όντως πολύ μικρό. Κατά βάση είναι μία ηλεκτρική χύτρα ταχύτητας ( ή μία χύτρα ταχύτητας gadget ) - επιλέγεις βαθμό πίεσης (low/high), λεπτά λειτουργίας και σταματάτει αυτόματα στον προκαθορισμένο χρόνο. Προφανώς μπορείς και να σωτάρεις κάτι νωρίτερα. Εμάς που η σύζυγος είχε μία φοβία με τις συμβατικές χύτρες μας έχει βολέψει αφάνταστα. Επιπλέον, κάθε μοντέλο έχει κάποια predefined προγράμματα ( από slow cooker έως .. παρασκευή γιαουρτιού). Κάποια από τα νεώτερα μοντέλα έχουν και λειτουργία sous-vide ( αν και η εταιρεία βγάλει και αποκλειστικά anova
 3. Blacky4

  Ψησταρια Υγραεριου

  Not directly related βέβαια με το θέμα μας, αλλά πιθανότατα για όσους ενδιαφέρονται η πρώτη εταιρεία που διέδωσε το οικιακής χρήσης sous-vide είναι η anova. Το δικό μου το έχω 5 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μαζί με το instant pot (πρώτη έκδοση που δεν είχε ενσωματωμένη λειτουργία sous-vide), από τις πιο πετυχημένες αγορές και από τις λίγες που δεν γκρινιαξε η σύζυγος.. το instant pot πάντως γενικά είναι πολύ versatile συσκευή, αντικαθιστά στην βασική του λειτουργία πλήρως μια χύτρα ταχύτητας.
 4. Και εγώ κάτοχος ΩMEGA εδώ και 8 μήνες. Απόλυτα ευχαριστημένος. Το mesh είναι όντως πολύ ποιοτικό. Θα προτιμούσα την TITAN για το lumbar support, αλλά δυστυχώς θα μου έπεφτε μάλλον μεγάλη. Έχει στο site τους οδηγό για την κατάλληλη καρέκλα με βάση το ύψος και βάρος. Πάντως νομίζω έχουν και μία μικρότερη - την Throne που σίγουρα θα σε καλύπτει.
 5. Blacky4

  Ψησταρια Υγραεριου

  Καλησπέρα! η απάντηση πρέπει να υπάρχει και 150(!!) σελίδες πίσω, οπότε λογικό να έχει χαθεί. Πάντως οι διαφορές είναι οι εξής, τουλάχιστον σύμφωνα με την υποστήριξη ενός από τα καταστήματα που διαθέτουν και τις 2: Και οι 2 εχουν την ιδια επιφανεια ψησιματος αλλά η Gem εχει μαντεμι 2 όψεων ενω η BK όχι. Οι αντιφλογιστικες σχαρες καλύπτουν σχεδόν ολοι την επιφανεια στη Gem ενω στη BK καλυπτούν μόνο τους καυστηρες. Η Gem έχει ανοξειδωτα εξώτερικα μέρη ενώ η BK όχι. Τωρα το αν αξίζει τα επιπλέον χρήματα εξαρτάται από το Budget σου! Πάντως νομίζω κάποιοι συνφορουμιτ
 6. Καλημέρα! Το fujitsu έχει τοποθετηθεί σε χώρο με θερμικές απώλειες 4330 χιλιοθερμίδες σύμφωνα με το παραπάνω εργαλείο. Στην πράξη θα είναι κάτι παραπάνω γιατί η πόρτα που οδηγεί στην κουζίνα δεν κλείνει σωστά. Από θόρυβο και απόδοση λίγο πολύ επαληθεύω όσα έχουν ήδη ειπωθεί: προσωπικά στην χαμηλή σκάλα σχεδόν δεν το ακούω, αλλά στο πιο δυνατό κάνει λίγο σαν τουρμπίνα! Επίσης από απόδοση κανένα πρόβλημα παρά τις δυσκολίες του χώρου. Για το mitsu, είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι θέμα του τεχνικού, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι κατά την εγκατάσταση. Με διαβεβαίωσε έκανε κενό, αλλά δεν
 7. Καλησπέρα παιδιά, είμαι ήδη κάτοχος ενός Fujitsu ASYG24KLCA και ενός Mitsubishi Heavy SRK/SRC-25ZS, τα οποία και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ψύξη. Δεν έχω κάποιο παράπονο από το fuji που βρίσκεται στο μεγάλο χώρο, σε αντίθεση με το Mitsubishi από το οποίο δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχασε μία φορά φρέον ( ο τεχνικός τα έριξε στον κατασκευαστή και τούμπαλιν ), ενώ έχουμε θέματα και με την διατήρηση επιθυμητής θερμοκρασίας (νομίζω μία λειτουργία follow me θα είχε βοηθήσει την κατάσταση) και ρεύματα αέρα. Γενικά πάντως είναι αθόρυβο και οικονομικό. Δυστυχώς δεν μπορώ να προσθέσω κα
 8. Blacky4

  Ψησταρια Υγραεριου

  Σε εμένα (spirit 210) το χερούλι στη μέση είναι ζεστό, αλλά στα πλάγια και όσο προχωράμε καίει αρκετά.
 9. Blacky4

  Ψησταρια Υγραεριου

  Ποιο μοντέλο πήρες τελικά; Αν σου είναι εύκολο γράψε μας και εντυπώσεις - είμαι περίεργος καθώς το σκεφτόμουν για τέτοιου τύπου αρκετό καιρό πριν καταλήξω στην spirit.
 10. Blacky4

  Ψησταρια Υγραεριου

  60 εκατοστά είναι το μέγιστο βαθος και με ανοιχτό και με κλειστό καπάκι. Η επιφάνεια ψησίματος είναι 52χ45
 11. Blacky4

  Ψησταρια Υγραεριου

  Είναι και αρκετά πιο ελαφριά και θεωρητικά, τουλάχιστον συμφωνα με το μαγαζί, είναι και λίγο πιο ασφαλής στην έκθεση στον ήλιο. Αν και το τελευταίο δεν έχω δει να αναφέρεται πουθενά. Αλλά ναι, το βασικό ειναι αυτό που έγραψε ο sargus - οπότε θέλεις παίρνεις τα λεφτά και το γυρίζεις στην παλιού τύπου.
 12. Blacky4

  Ψησταρια Υγραεριου

  Ο Κώστας νομίζω τα εξήγησε πολύ καλά - στο φούρνο το slab ζεσταίνεται από την αντίσταση και ακόμα καλύτερα από το grill εάν υπάρχει. Οπότε το μαντέμι μπορεί να πιάσει παραπάνω από 300 C ενώ η θερμότητα από την πάνω αντίσταση βοηθάει στο να ψηθεί και από πάνω. Παρόλαυτα, η δοκιμή που έγινε προχθές σε μία spirit ii -210 ήταν απόλυτα επιτυχημένη - ιδίως δεδομένου πως φυσούσε αρκετά με αποτέλεσμα την γρήγορη απώλεια θερμότητας. Προθέρμανση στους 340 με το slab και μετά οι καυστήρες στο χαμηλό για 3-4 λεπτά. Νομίζω πως σε μεγαλύτερη ψησταριά με τον μεσαίο καυστήρα κλειστό θα είναι ακόμα καλύτερη.
 13. Blacky4

  Ψησταρια Υγραεριου

  Καλησπέρα! η απάντηση πρέπει να υπάρχει και 50-60 σελίδες πίσω, οπότε λογικό να έχει χαθεί. Πάντως οι διαφορές είναι οι εξής, τουλάχιστον σύμφωνα με την υποστήριξη ενός από τα καταστήματα που διαθέτουν και τις 2: Και οι 2 εχουν την ιδια επιφανεια ψησιματος αλλά η Gem εχει μαντεμι 2 όψεων ενω η BK όχι. Οι αντιφλογιστικες σχαρες καλύπτουν σχεδόν ολοι την επιφανεια στη Gem ενω στη BK καλυπτούν μόνο τους καυστηρες. Η Gem έχει ανοξειδωτα εξώτερικα μέρη ενώ η BK όχι.
 14. Blacky4

  Ψησταρια Υγραεριου

  Καλησπέρα! Είναι λίγο περίεργο γιατί δεν είχα καταφέρει να βρω την BK ούτε στο site της ίδιας της broil king ανεξαρτήτου χώρας! Πάντως οι διαφορές είναι οι εξής, τουλάχιστον σύμφωνα με την υποστήριξη ενός από τα καταστήματα που διαθέτουν και τις 2: Και οι 2 εχουν την ιδια επιφανεια ψησιματος αλλά η Gem εχει μαντεμι 2 όψεων ενω η BK όχι. Οι αντιφλογιστικες σχαρες καλύπτουν σχεδόν ολοι την επιφανεια στη Gem ενω στη BK καλυπτούν μόνο τους καυστηρες. Η Gem έχει ανοξειδωτα εξώτερικα μέρη ενώ η BK όχι.
 15. Καλημέρα και από εμένα! Τις δοκίμασα τις προάλλες (πήρα τις Indian Sundara ) και είναι πραγματικά πολύ καλές. Δεν το περίμενα, αλλά θα έλεγα πως είναι σχεδόν αντίστοιχου επιπέδου με τις αυθεντικές. Δυστυχώς και η τιμή τους επίσης. Επίσης δοκίμασα τις προάλλες τις κάψουλες από την Coffee republic και ήταν απροσδόκητα καλές. Κατά την γνώμη μου οι καλύτερες που έχω πιει, καλύτερες και από τις original. Βέβαια δύσκολα θα ξαναπάρω λόγω τιμής (αν θυμάμαι καλά ήταν 5ευρώ και τις βρήκα στο morris brown!)
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.