Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

yimmiyimmi

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  320
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

96 Excellent

Σχετικά με yimmiyimmi

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.474 προβολές προφίλ
 1. Λίγο σχετικό,όταν τα εργοστάσια και της apple είναι επίσης Κίνα.Τα πάντα θα κάνουν όλοι στο βωμό του κέρδους,αυτό που κάνει η google είναι φοβερό έχει τους άλλους να τσακώνονται για αυτή και αυτή ασχολείται με το μόνο ανταγωνιστή της δηλαδή την amazon με τις υπηρεσίες cloud.
 2. ναι οκ,απλά το chromebook είναι λίγο σα προΙόν στοχευμένο σε συγκεκριμένο κόσμο θεωρώ,αλλά οκ ενδεχμένως να μην έχεις και άδικο
 3. Οκ καλό,απλά κάποιος που εξαρχής πάει σε chromebook για ποιό λόγο να θέλει να πάει σε windows,αυτό μόνο.
 4. Αφού τους αναφέρει ότι μπορεί να έχουν προβλήματα απεικόνισης
 5. Νομίζω με τις χρεώσεις που παίζουν,το πρόβλημα δεν είναι η ταχύτητα και τo 4g μιά χαρά είναι ή το 3,5g αλλά με τον όγκο είναι το ζήτημα που έχουμε από τις εταιρείες κινητής.
 6. Ισχύει απόλυτα αυτό που λες,όπως ισχύει και για τον ανοιχτό κώδικα,ότι τάχα μου να χρησιμοποιούμε αυτά γιατί είναι πλήγμα για τους μεγάλους ομίλους...Τα οποία λειτουργούν με τη λογική του εθελοντισμού και έρχεται ο χψ όμιλος και παίρνει δουλειά άλλων τσάμπα.
 7. yimmiyimmi

  Smartphones με 'beast battery'

  Νομίζω και το zenfone max είναι σε καλό σημείο σε θέμα αυτονομίας. Όπως σου είπαν όμως δύσκολο να τα βρεις όλα σε Νορμάλ τιμή
 8. yimmiyimmi

  Samsung Galaxy A8 (2018) Review

  Εντάξει καλή σειρά η alpha αλλά too much θα έλεγα για τέτοια τιμή. Και εγώ είμαι της άποψης μέχρι 200 ευρώ,δεν έχει ουσία. Το λέω ως κάτοχος p8 και nexus 5,τα οποία δεν έχω βρει λόγο ακόμα να αλλάξω.
 9. Το θέμα πλέον είναι να μπορείς να περνάς custom rom.Το κέρδος είναι ή ήταν τουλάχιστον οτι στα moto έπαιζε support σε xda.Μετά το 2014 δε ξέρω τι έχουν κάνει αλλά πάντως περνεις stock android και είναι κέρδος. Ηλπιζα ότι με την εξαγορά η lenovo απλά θα ήθελε να έχει κάτι πιο premium αλλά μπα και το χειρότερο τα γράμματα της αλφαβήτου είναι 24στην αγγλική.
 10. Είναι Αύγουστος,πράγμα το οποίο σημαίνει άδειες,άρα το ανταλλακτικό δε μπορεί να το γεννήσει.Τεχνικό έλεγχο πάντοτε χρεώνουν όλοι και ορθά το κάνουν είναι εργάσιμη ώρα.Εννοείται ότι θα πληρώσεις ανταλλακτικό βέβαια άσχετα με την εγγύηση Επίσης από τη μία λάθος του που δεν το συνυπολόγισε ότι μπορεί να έχει θέμα με προμηθευτή τον Αύγουστο.
 11. Η κίνα είναι εταίρος της Ε.Ε και ως συνέπεια αυτού δεν έχει τελωνείο,αυτή τη χρονιά έχω κάνει πάνω από 20 αγορές από ali και τίποτα.οι 5 από 300ευρώ και πάνω
 12. yimmiyimmi

  Νέο κινητό 5.5"

  Καλημέρα θέλω ένα κινητό καινούριο στις 5.5 ίντσες πάμε στο ψητό επομένως: 1)150-250 2)Fing,electro droid τίποτα σπουδαίο και κανά app amazon,aliexpress κτλ 3)5.5 4)ok το αδιάβροχο δε με καίει πάντως 5)να είναι decent, του nexus 5 που έχω μου φαίνονται μια χαρά και του p8 super,άρα δε με καίει,βασικά πράγματα. 6)Ναί 7)δεν με νοιάζει η sd 8)nai h 800άρα 9)δεν με καίει η εγγύηση στην Ελλάδα αλλά θα προτιμούσα από Ελλάδα λόγω ταχύτητας. 10)stock android αλλά οκ αλλάζει αυτό δε με καίει τόσο 11)η μπαταρία να κρατάει αρκετά, το πιο σημαντικό 12)καλύτερα από Ελλάδα,ενδιαφέρομαι άμεσα
 13. Το ακουσαμε και αυτό οι πυρήνες κάνουν τη cpu.Ή το καλύτερο 1 πυρήνας= εφαρμογή. Το iphone που δεν έχω δε το πιάνουν επίσης επειδή μιλάτε για πυρήνες= τα πάντα,αφήνω το iphone hating πιάνω το pixel,2+2 είναι τι λέμε για αυτό?Άσχετα που με τους πυρήνες παίζει το concept 4+4 και εν τέλει είναι μια αμφίδρομη σχέση μάρκετινγκ και οικονομίας σε ενέργεια και τίποτα άλλο.
 14. Νομίζω είναι μια χαρά. Έχω δει το j7 2016 σε φίλο και μου έκανε εντύπωση ότι το κινητό δεν έκαιγε με μία ώρα χρήσης που αντίστοιχα στο nexus 5 (4 χρονών κινητών, το αγαπάω τι να κάνω),νιώθεις το κινητό ζεστό, όπως επίσης και το mi4c που έχω.Μεταξύ μας πολλές φορές κοιτάμε specs και είναι λάθος.Θεωρώ ότι είναι καλές προτάσεις.
 15. Είναι η νοσταλγία του gameplay ,τελευταίο παιχνίδι παιχνίδι που το δώσε ήταν το skyrim
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.