Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  589
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

105 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με [email protected]

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.565 προβολές προφίλ
 1. Καλό φαίνεται, αλλά είναι 305μ, χρειάζομαι 30 μόνο.
 2. Θέλω να τρέξω καλώδιο ethernet εξωτερικά από τον δεύτερο όροφο στον 5ο και ψάχνω κάτι, ανθεκτικό για αυτές τις συνθήκες. Η διαδρομή του θα είναι σε τοίχο κάθετα και σε κεραμοσκεπή οριζόντια, μέχρι να μπει στο δωμα, 25-30 m απόσταση. -Ftp? utp? 5e? 6? 6a?7?... -θα πρέπει να το προστατευθεί με κάποιο τρόπο? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αντέξει και η αγορά από οποιαδήποτε κατάστημα, δεν υπάρχει βιασύνη. Η τιμή για αυτή την απόσταση, (νομίζω) , δεν θα είναι πρόβλημα Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
 3. € 2,56 50%OFF | 12V PCI-E 12/17x 6 Pins Power Adapter Server Power Supply Breakout Board For HP 1200W 750W PSU Server GPU BTC Mining https://a.aliexpress.com/_mt96ceV Άργησα...λιγο, αν ακόμα ψάχνεις.
 4. Εμένα με ενδιαφέρει η παραγγελία και θα ήθελα να ζητήσω επαναποστολη. Γίνεται? Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την αδιαφορία και και την άγνοια των υπαλλήλων στο ταχυδρομείο της περιοχής μου (τουλάχιστον). Έπρεπε να πάρω τα κεντρικά για να με ενημερώσουν ότι υπάρχει διαδικασία μπλοκαρισματος , όχι πάντα σίγουρη αλλά γίνεται.
 5. Τελευταία , εκτός από τις μεγάλες καθυστερήσεις και τις χαμένες παραγγελίες, σε τρεις περιπτώσεις διαπίστωσα ότι παραγγελίες , για τις οποίες δεν πήρα ποτέ ειδοποίηση, ούτε ποτέ έγινε προσπάθεια επίδοσης, πήραν το δρόμο της επιστροφής ως "αζήτητα "! Σε επικοινωνία με τα ΕΛΤΑ, μου είπαν να στείλω fax σε κάποιο τηλέφωνο "μήπως" μπορέσω να μπλοκάρω την επιστροφή, πράγμα που έκανα. Η ερώτηση μου, αν κάποιος γνωρίζει, σε περίπτωση που το μπλοκάρισμα δεν πετύχει, τι γίνεται μετά?
 6. Όχι όπως έχω αναφέρει, έτσι αγοραστηκε, δούλεψε για κάποια χρόνια και εμφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς να μπορώ να το συνδέσω με κάτι συγκεκριμένο που έγινε. Περίεργο, γιατί κανείς από τους ομοιοπαθείς μου σε αυτό το λαπτοπ, δεν φαινεται να εντόπισε το πρόβλημα και το επισκευασε. Ότι μπορεσα να βρω , κατέληξε σε αλλαγη μητρικής.
 7. Έχει φρέσκο (χτεσινό) λειτουργικό, με όλα τα updates και σε όλους τους drivers. Θα ψάξω αν βρω κανένα επεξεργαστή, να δοκιμάσω.
 8. Ναι και στο ρεύμα. Θα το δοκιμάσω. * δεν βοήθησε.
 9. Ναι, ήταν μια έκδοση πίσω και αναβάθμισα στην τελευταια. Αλλά και σε άλλους χρήστες, από ότι είδα, δεν βοήθησε.
 10. Το λαπτοπ αγοράστηκε με αυτόν τον επεξεργαστή και δουλευε καλά για κάποια χρόνια. Εμφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς να μπορώ να το συνδέσω με κάτι. Μπορεί να φταίει ο επεξεργαστής? Θα ήταν εύκολο να δοκιμάσω με άλλον, αλλά δεν έχω διαθέσιμο. Τώρα αφού μου το κάνει και όταν το αφήσω στο bios, Μπορεί να φταίει το λειτουργικό? Απο ότι είδα από άλλους ομοιοπαθείς, η συμπεριφορά αυτή δεν αλλάζει.
 11. Σίγουρα είναι κάτι φτηνό (αν και όχι για όλους) και εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί με ένα universal αλλα δύσκολα θα έχει την ίδια "ποιότητα " και πραγματική ισχύ ρεύματος με το γνήσιο. Το βαρελάκι απαραίτητο δεν είναι, πολλά δεν έχουν . Η ζημιά είναι στη χαμηλή τάση (19v), αν έχεις κολλητήρι και μονωτική ταινία και διάθεση να μάθεις, εύκολα το κάνεις. Αν όχι πας για καινούριο, αλλά διάλεξε κάτι ποιοτικό.
 12. Για δυνατούς λύτες, γιατί όσο έψαξα δεν φαίνεται να εντοπίζεται η αιτία και καταλήγει σε αλλαγή motherboard. Το πρόβλημα: laptop hp 250 g3, ξεκινάει κανονικά, κάνει τα πάντα για 30 λεπτά! Στα 30' Ακριβώς όμως, από τη στιγμή που πατάω το power on, σβήνει απότομα με ένα ανεπαίσθητο "κλικ", σαν ρελε. Ξεκίνησε να το κάνει χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Δεν ανεβάζει θερμοκρασίες στα τεστ, μνήμες τσεκαρισμένες οκ, δίσκος μηχανικός οκ, τροφοδοτικό δοκιμασμένο οκ. Έχω κάνει νέα εγκατάσταση Windows 10 μην τυχόν ήταν ιος, έχει το τελευταίο bios. Το ίδιο συμβαίνει σε safe mod
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.