Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  589
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από [email protected]

 1. Θέλω να τρέξω καλώδιο ethernet εξωτερικά από τον δεύτερο όροφο στον 5ο και ψάχνω κάτι, ανθεκτικό για αυτές τις συνθήκες. Η διαδρομή του θα είναι σε τοίχο κάθετα και σε κεραμοσκεπή οριζόντια, μέχρι να μπει στο δωμα, 25-30 m απόσταση. -Ftp? utp? 5e? 6? 6a?7?... -θα πρέπει να το προστατευθεί με κάποιο τρόπο? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αντέξει και η αγορά από οποιαδήποτε κατάστημα, δεν υπάρχει βιασύνη. Η τιμή για αυτή την απόσταση, (νομίζω) , δεν θα είναι πρόβλημα Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
 2. € 2,56 50%OFF | 12V PCI-E 12/17x 6 Pins Power Adapter Server Power Supply Breakout Board For HP 1200W 750W PSU Server GPU BTC Mining https://a.aliexpress.com/_mt96ceV Άργησα...λιγο, αν ακόμα ψάχνεις.
 3. Εμένα με ενδιαφέρει η παραγγελία και θα ήθελα να ζητήσω επαναποστολη. Γίνεται? Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την αδιαφορία και και την άγνοια των υπαλλήλων στο ταχυδρομείο της περιοχής μου (τουλάχιστον). Έπρεπε να πάρω τα κεντρικά για να με ενημερώσουν ότι υπάρχει διαδικασία μπλοκαρισματος , όχι πάντα σίγουρη αλλά γίνεται.
 4. Τελευταία , εκτός από τις μεγάλες καθυστερήσεις και τις χαμένες παραγγελίες, σε τρεις περιπτώσεις διαπίστωσα ότι παραγγελίες , για τις οποίες δεν πήρα ποτέ ειδοποίηση, ούτε ποτέ έγινε προσπάθεια επίδοσης, πήραν το δρόμο της επιστροφής ως "αζήτητα "! Σε επικοινωνία με τα ΕΛΤΑ, μου είπαν να στείλω fax σε κάποιο τηλέφωνο "μήπως" μπορέσω να μπλοκάρω την επιστροφή, πράγμα που έκανα. Η ερώτηση μου, αν κάποιος γνωρίζει, σε περίπτωση που το μπλοκάρισμα δεν πετύχει, τι γίνεται μετά?
 5. Όχι όπως έχω αναφέρει, έτσι αγοραστηκε, δούλεψε για κάποια χρόνια και εμφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς να μπορώ να το συνδέσω με κάτι συγκεκριμένο που έγινε. Περίεργο, γιατί κανείς από τους ομοιοπαθείς μου σε αυτό το λαπτοπ, δεν φαινεται να εντόπισε το πρόβλημα και το επισκευασε. Ότι μπορεσα να βρω , κατέληξε σε αλλαγη μητρικής.
 6. Έχει φρέσκο (χτεσινό) λειτουργικό, με όλα τα updates και σε όλους τους drivers. Θα ψάξω αν βρω κανένα επεξεργαστή, να δοκιμάσω.
 7. Ναι, ήταν μια έκδοση πίσω και αναβάθμισα στην τελευταια. Αλλά και σε άλλους χρήστες, από ότι είδα, δεν βοήθησε.
 8. Το λαπτοπ αγοράστηκε με αυτόν τον επεξεργαστή και δουλευε καλά για κάποια χρόνια. Εμφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς να μπορώ να το συνδέσω με κάτι. Μπορεί να φταίει ο επεξεργαστής? Θα ήταν εύκολο να δοκιμάσω με άλλον, αλλά δεν έχω διαθέσιμο. Τώρα αφού μου το κάνει και όταν το αφήσω στο bios, Μπορεί να φταίει το λειτουργικό? Απο ότι είδα από άλλους ομοιοπαθείς, η συμπεριφορά αυτή δεν αλλάζει.
 9. Σίγουρα είναι κάτι φτηνό (αν και όχι για όλους) και εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί με ένα universal αλλα δύσκολα θα έχει την ίδια "ποιότητα " και πραγματική ισχύ ρεύματος με το γνήσιο. Το βαρελάκι απαραίτητο δεν είναι, πολλά δεν έχουν . Η ζημιά είναι στη χαμηλή τάση (19v), αν έχεις κολλητήρι και μονωτική ταινία και διάθεση να μάθεις, εύκολα το κάνεις. Αν όχι πας για καινούριο, αλλά διάλεξε κάτι ποιοτικό.
 10. Για δυνατούς λύτες, γιατί όσο έψαξα δεν φαίνεται να εντοπίζεται η αιτία και καταλήγει σε αλλαγή motherboard. Το πρόβλημα: laptop hp 250 g3, ξεκινάει κανονικά, κάνει τα πάντα για 30 λεπτά! Στα 30' Ακριβώς όμως, από τη στιγμή που πατάω το power on, σβήνει απότομα με ένα ανεπαίσθητο "κλικ", σαν ρελε. Ξεκίνησε να το κάνει χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Δεν ανεβάζει θερμοκρασίες στα τεστ, μνήμες τσεκαρισμένες οκ, δίσκος μηχανικός οκ, τροφοδοτικό δοκιμασμένο οκ. Έχω κάνει νέα εγκατάσταση Windows 10 μην τυχόν ήταν ιος, έχει το τελευταίο bios. Το ίδιο συμβαίνει σε safe mode, ή ακόμα και αν το αφήσω στο bios. Καθε ιδέα καλοδεχουμενη. Ευχαριστώ
 11. Καλό για σένα! Θα βοηθούσες ίσως καποιον άλλο, αν έλεγες πως?
 12. Οι τιμές που δίνεις είναι αποδέκτες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το τροφοδοτικό σου είναι υπεράνω υποψίας. Σημασια έχει αν μπορεί να ανταποκριθει στις αυξημένες απαιτήσεις όταν χρειάζονται. Αν δηλαδή στα ζόρια κρατάει όλες τις τάσεις σωστές Και δεν καταρρέει. ο ποιο εύκολος τρόπος να το δοκιμάσεις , είναι ένα άλλο τροφοδοτικό που σίγουρα δουλεύει σωστά . Δες όμως και μνήμες, θερμοκρασίες, κάρτα κτλ
 13. Μου είχε κάνει από καιρό εντύπωση ότι οι κριτικές στα προϊόντα τους ήταν πάντα στην πλειοψηφία θετικές και οι αρνητικές "χλιαρες". Πρόσφατα παρέλαβα δύο δικά τους, και τα δύο με προβλήματα και ζημιές στη μεταφορά. Πχ ένα τροφοδοτικό 48volt, 20A χτυπημενο, στραβωμενο εξωτερικά, με κομμένη την ταινία ασφαλείας, πυκνωτές εξόδου στα 50V, και άλλα κακής ποιότητας υλικά. Όλα αυτά τα έγραψα στην κριτική με φωτογραφίες και τα έστειλα πριν από μια εβδομάδα. Πότε δεν εμφανίστηκαν στις κριτικές του προϊόντος και στην εφαρμογή μου βγάζει "awaiting review" και φυσικά δεν πατιεται, για να ξανακάνω. Αντίθετα όταν κάνω θετική, πάντα εμφανίζεται. Κάτι παίζεται ή κάνω λάθος ?
 14. Την παλιά την έχεις , να την δοκιμασεις για αποκλείσεις ότι δεν φταίει κάτι άλλο;
 15. Ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλο. Γιατι να το σβησεις;
 16. Τσέκαρε και τη κάρτα που έβγαλες καλού-κακού. Μυρίζει καμένο εκτός κουτιού ? Η μυρωδιά πάει πιο πολύ σε τροφοδοτικό και αν η παλιά κάρτα που έβαλες τώρα, έχει λιγότερες απαιτήσεις η καθόλου σε ξεχωριστή τροφοδοσία , μπορεί να μη σου βγάζει προς το παρόν πρόβλημα. Το καλλίτερο σενάριο, ( που μου έχει τύχει) είναι να έχει καεί το καλώδιο τροφοδοσίας της κάρτας από τα πολλά αμπέρ που ίσως χρειάστηκαν, από κάποιο κακό τροφοδοτικό και όχι η κάρτα.
 17. Έχω φρικάρει. Γραφει κανονικά, στο σημειωματάριο , σε κείμενο ,όλες τις συνομιλίες και το εμφανίζει στο τέλος της συνομιλίας Καμια ιδέα τι πραμα είναι αυτό που να το ψάξω και πως το σταματάω ;
 18. 45 βαθμοί: Η ψύκτρα είναι εντάξει. Τι σύστημα εχεις? Τροφοδοτικο , καρτα , μνημες κτλ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.