Προς το περιεχόμενο

fxakias

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  94
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από fxakias

 1. fxakias

  XS MAX ICLOUD / ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΖΗΤΗΣΗ

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/03/2021 02:50 μμ

  • Ζήτηση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Καλησπέρα στο φόρουμ ! Ζητείται για άμεση αγορά XS MAX χαλασμένο , κλειδωμένο οτιδήποτε με καλή οθόνη ! Απαντάω άμεσα στα μηνύματα σας !

  1 €

 2. fxakias

  iPhone XS Max 64gb Demo Device

  Ναι όντως το άκουσα και αυτό αφού το πήρα ότι συσκευές Demo δεν πωλούνται αλλά δεν με πειράζει μιας και η συσκευή είναι σαν καινούργια !! Σε ευχαριστώ πολύ !!
 3. fxakias

  iPhone XS Max 64gb Demo Device

  Καλησπέρα φίλε μου !! Το έχω το κινητό αυτό λέω . Δουλεύει κανονικότατα δεν υπάρχει κάποια διαφορά με άλλη συσκευή . Απλά επειδή γράφει πάνω στο κουτί Demo γιαυτο και ρώτησα . Σίγουρα πιστεύω την εταιρία αλλά ήθελα να το μοιραστώ και εδώ .
 4. fxakias

  iPhone XS Max 64gb Demo Device

  Καλησπέρα στο φόρουμ ! Είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που ανοίγω κάποιο θέμα , ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος ! Έχω μια απορία και είπα να την μοιραστώ μαζί σας αν γνωρίζει κάποιος να μου πει . Έχω στην κατοχή μου ένα iPhone XS Max το οποίο το αγόρασα και ήταν Demo σε κάποιο κατάστημα .πριν προχωρήσω στην αγορά του είχα μιλήσει με τα κεντρικά της apple και τους εξήγησα τι πρόκειται να κάνω και τους έδωσα και σειριακό αριθμό της συσκευής και μου είπαν πως από την στιγμή που το κουμπώνεις στο iTunes και περνάς το λογισμικό του δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με μια κοινή συσκευή . Η ερώτηση
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.