Προς το περιεχόμενο

DAEMON2013

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  58
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

145 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ DAEMON2013

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

3.016 προβολές προφίλ
 1. τώρα μεταξύ μας.... σιγά την καινοτομία. Έτσι και αλλιώς ο ένας αντιγράφει τον άλλον εδώ και χρόνια όποτε δεν έχουν αλλάξει καθόλου οι καιροί.
 2. <<Αναφορικά με το οικονομικότερο νέο μοντέλο, επίσης δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Για την ώρα, κάτι που φαντάζει σχεδόν σίγουρο είναι η αλλαγή του επεξεργαστή με κάποιο νεότερο καθώς το chip του Series 3 έχει ωριμάσει αρκετά. Ίσως όμως το πιο σημαντικό για αυτό το νέο ρολόϊ θα είναι η τιμή του. Με περίπου $200 κάποιος μπορούσε να αγοράσει το Series 3 και να έχει πρόσβαση στα πιο σημαντικά μέρη της εμπειρίας ενός Apple Watch. Τιμή που δεν αναμένεται να αλλάξει, τουλάχιστον για το 2020.>> Απίστευτο. Μα να μας κάνει η μαμά Αpple τέτοια τιμή, με 200 ψωροδολάρια (άρα 250 € στην Ευρώπη και παραπάνω στο Μπανανιστάν-Τσιφτετελιστάν ) να έχουμε πρόσβαση στα πιο σημαντικά μέρη της εμπειρίας ενός Apple Watch;;;; Που είναι ο ναός της να πάμε να προσκυνήσουμε;;;
 3. όχι σωστά το έχει γράψει. Είναι υποτακτική αορίστου και γράφεται με ω
 4. DAEMON2013

  Ποιοτητα Dominos

  Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτό που αναφέρεις εσύ είναι ποινική δίκη. Εδώ έχουμε να κάνουμε με αστική αξίωση και πλέον με την λεγόμενη νέα τακτική διαδικασία δεν υπάρχουν μάρτυρες, που να καταθέτουν σε δίκη αλλά μόνο με ένορκες βεβαιώσεις ενώπιον του Ειρηνοδίκη ή Συμβολαιογράφου. Γενικώς η διαδικασία πλέον είναι πιο σύντομη τουλάχιστον πρωτοδίκως. Δεν διαφωνώ ιδιαίτερα βέβαια με τη διαπίστωση που κάνεις αλλά η άποψή μου είναι ότι αφορά όλο το στενό πυρήνα του Δημόσιου Τομέα.
 5. ότι δεν με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις ίσως; Δεν είμαστε όλοι οπαδοί των εταιριών ξέρεις, άρα δεν είχε νόημα αυτό που ανέφερες. Τέλος πάντων, πολύ κακό για τίποτα. Καλή συνέχεια
 6. ναι είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το χιούμορ σου. Καλά κάνεις και δεν σχολιάζεις όπως και εγώ θεωρώ ανάξιο να σχολιάσω αυτό έγραψες σχετικά τις πωλήσεις. Πάμε παρακάτω
 7. Πάντα με τον καλό τον λόγο. Φαντάσου να έβγαζε και κανένα smartphone με ανάλυση για τα μπάζα και να το πουλούσε 900e τι θα έγραφες..
 8. Αυτό έχει γίνει με το F2GO εδώ και καιρό. Και μένα με έχουν πρήξει να κάνω καρτοσυμβόλαιο αλλά προτιμώ να φάω ενα μαγκάλι κάρβουνα. Γελοίοι.
 9. δεν με κατάλαβες. Εσύ θα το έκοβες επειδή νιώθεις ότι δεν αξίζει να δίνεις αυτά τα χρήματα, δεν θα το κόψεις όμως για καθαρά οικονομικούς λόγους. Διότι αν δεν μπορεί κάποιος να δώσει 5 ευρώ παραπάνω δηλ έχει τόσο σφοδρό οικονομικό πρόβλημα τότε μάλλον δεν θα έπρεπε να βάλει καθόλου Netflix.
 10. δηλ κάποιος που δίνει τώρα 5 ευρώ, θα δυσκολευτεί μετά να δώσει 10
 11. φίλε Dudalidos όσον αφορά την τελευταία σου παράγραφο κάνεις λάθος. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων -ακόμα και στο παρελθόν- με γνώμονα το κέρδος γινόταν. Η ιστορία TESLA- EDISON το αποδεικνύει περίτρανα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.