Προς το περιεχόμενο

axist

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  18
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με axist

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.069 προβολές προφίλ
 1. περίπου 190 με τα μεταφορικά. Επειδή στην αρχή μου λέγανε ότι είναι με dhl και το νούμερο δεν αντιστοιχούσε ανταλλάξαμε μερικά mail μέχρι να βρούν ότι είναι με 4px. Δευτερα τρίτη λέω να κάνω dispute στο paypal γιατί δε μου αρέσει να μένω στο σκοτάδι. Εντωμεταξύ έκανα παραγγελια για ένα φίλο μου το ίδιο πράγμα μια βδομάδα νωρίτερα από άλλο μαγαζί και ήρθε σε 14 μέρες με china post.
 2. Δεν μου δώσανε tracking number μου δώσανε waybill number για την 4px 755254115050900001
 3. H κάθε τράπεζα εκδίδει το δικό τις τιμολόγιο συναλλαγών. Γενικά τα τιμολόγια αυτά αφορούν συναλλαγές στα καταστήματα και όχι online και online banking. ΑΛΛΑ η τιμές συναλλάγματος διαμορφώνονται κάθε μέρα με βάση το κλείσιμο του διεθνούς ταμείου τις προηγουμενης μέρας. Στα εμβάσματα εξωτερικού τα έξοδα είναι συνήθως ένα τις χιλής έως ένα ποσο (χωρίς τιμολόγιο 10k-15k με τιμολόγιο15k+ αν θυμάμαι καλά) ανάλογα με την τράπεζα. Έχει σημασία που τα στέλνεις γιατί αν μεσολαβούν πολλές τράπεζες κοστίζει παραπάνω.
 4. πιθανόν να σε χρεώνει η τράπεζα στο εξωτερικό που έχει το μηχανάκι για την μετατροπή σε τοπικό νόμισμα. Εμενα πάντως στην σουηδία δεν με έχουν χρέωση ποτε σε μαγαζιά που ψωνίζω με κάρτα ούτε στην δανία.
 5. Όλες οι συναλλαγές σε συνάλλαγμα γίνονται με τιμές ημέρας ! Αν θυμάμαι καλά βγαίνουν από την κεντρική τράπεζα τις ευρώπης. Με ελληνικές κάρτες ισχύουν οι τιμές ημέρας τις εκάστοτε τράπεζας και όχι οι τιμές τις mastercard η τις visa international. Με κάρτα πειραιώς κοιτάς ισοτιμίες πειραιώς κτλπ. Με paypal ισχύουν οι τιμές ημέρας τις paypal γιατί κάνει αυτή την μετατροπή σε euro και σε χρεώνει το αντίστοιχο ποσο. Κανονικά (θεωρητικά) μονο η αγορά συναλλάγματος και η μετατροπή συναλλάγματος έχει έξοδα. οι συναλλαγές μέσο POS (point of sale) δεν έχουν έξοδα σχεδόν Πάντου στον πλαν
 6. random μεταφορέας ? γιατί στη tracking τις 4px δεν διευκρινίζει τίποτα, βασικά δεν λέει τίποτα παραπάνω από αυτό που έκανα C&P παρακάτω waybill number (Ταδε) GR 2015-05-13 03:57:31 Operation completed Εγώ με το απλοϊκό μυαλό μου φανταζόμουνα ότι θα έλεγε πχ handed over το ems tracking number (τάδε)
 7. άμα το περάσουν τελωνείο απλά θα το γυρίσω πίσω .
 8. Καλησπέρα Περιμένω ένα κινητό από μαγαζί που δεν έχω ξανά πάρει η παραγγελια έφυγε από κίνα στις 13/5 και μου το στείλανε με την 4px έχει κανεις ιδέα πια εταιρία συνεργάζεται στην ελλάδα ? http://en.4px.com/
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.