Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

v.sarantakos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  150
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με v.sarantakos

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 26/01/1970

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.513 προβολές προφίλ
 1. v.sarantakos

  Τέλος

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/05/2021 01:28 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Πωλούνται

  1 €

 2. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αν και καθυστερημένα, καλή κίνηση.
 3. Μετά την σειρά 5 περιμένω να τα κάνουν με γωνίες και πάλι!!! Μακάρι.
 4. Καλημέρα Σίγουρα είστε πολύ περισσότερο ψαγμένος και ενημερωμένος. Αντιμετώπιζα πρόβλημα με εκτυπώσεις (office 2016) άλλαζε την γραμματοσειρά. Ευχαριστώ πάντως για την διόρθωση και συγνώμη αν έκανα κάτι λάθος. Sorry για την αναστάτωση που δημιούργησα. Το αντιμετώπισα όμως σε 5 pc με Win 1803 και παλιότερες εκδόσεις. Όπως και να έχει ευχαριστώ.
 5. Έχεις δίκιο φίλε μου. Απλά είχα τρέξιμο σήμερα και θέλοντας να βοηθήσω το ανέβασα. Αντιμετώπισα το πρόβλημα ψάχνοντας από την στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα μέχρι την απεγκατάσταση τους.
 6. Καλημέρα σε όλους Κάντε uninstall τα παρακάτω update KB4480961 KB4487044 KB4487026 Δοκιμάστε και πείτε μου.
 7. v.sarantakos

  Πάγωμα PC

  Καλημέρα σε όλους Εδώ και μερικές ημέρες το PC μου παρουσιάζει το παρακάτω πρόβλημα. Κάνει κανονικά εκκίνηση και μετά από 5 λεπτά παγώνει και δεν ανταποκρίνεται. Το κλείνω πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο εκκίνησης Κάνω κανονικά πάλι εκκίνηση και δεν ξαναπαγώνει. Δεν το έχω δοκιμάσει μέσα στην ημέρα για να δω αν το κάνει ξανά αλλά όσες επανεκκινήσεις και να κάνω την πρώτη φορά δεν ξαναπαγώνει. Έχω τρέξει διαγνωστικό για τις μνήμες και είναι οκ έχω βάλει στο power να μην κλείνει ποτέ ούτε USB ούτε οθόνες Έχω ενημερώσει drivers σε ασύρματο πληκτρολόγιο - ποντίκι και κάρ
 8. Καλημέρα Είναι δυο καταγραφικά ένα στο εξοχικό TurboX και ένα στο γραφέιο, που θα το δώ και θα σας πώ γιατι δεν θυμάμαι. Ηταν πακέτο με 4 κάμερες καλωδιώσεις και καταγραφικό. Domain είχα κάνει για του γραφείου στο Noip.com αλλά δεν κατάφερα κάτι. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.
 9. Οκ σε ευχαριστώ και πάλι, λογικά γι ανα είμαι οκ θα χρειαστώ 2 για να έχω σίγουρο μοίρασμα σε όλο το σπίτι που θα λαμβάνει.
 10. Ευχαριστώ για την απάντηση σου Καλώδιο είναι αδύνατο γιατί είναι χωράφια και περνάμε και έναν δρόμο οπότε!!!! από τα TP-Link που μου έστειλες σίγουρα θα χρειαστώ 2 και έναν router ακόμη? Δηλαδή Router - CP210 - CP210 - Router?
 11. Καλημέρα, Τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω στο router μου ώστε να μπορώ να δώ απόμακρα τις κάμερες του καταγραφικού μου. Ευχαριστώ.
 12. Προσπαθώ να λύσω το εξής πρόβλημα: Υπάρχει σύνδεση στο internet στο ένα σπίτι που είναι και μόνιμη κατοικία. Στο άλλο σπίτι έρχονται καλοκαίρι πάσχα και χριστούγεννα, οπότε δεν συμφέρει η σύνδεση και τα πάγια για internet. Οπτική επαφή μεταξύ των δύο σπιτιών υπάρχει και είναι περίπου 200 - 250μ. υπάρχει κάποιος εξοπλισμός που θα μπορούσα να αγοράσω και να εγκαταστήσω ώστε να δώσω internet στο άλλο σπίτι. Αν ναι παρακαλώ για τις προτάσεις σας Ευχαριστώ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.