Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Pare50

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  5
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Pare50

 1. ΔΤΚ +1% ανά έτος, σε περίπτωση αρνητικού ΔΤΚ το μίσθωμα να μένει αμετάβλητο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πας σε δικηγόρο να δει το συμφωνητικό. Ποτέ δεν συνάπτουμε σύμβαση 25ετιας χωρίς νομική συμβουλή.
 2. Pare50

  Αμοιβη μεσιτη;

  Στο 0,7x θα πληρώσεις. Δεν θα καταφέρει να αποδείξει τη διαφορά. Δες το και αλλιώς, αν σε εναγάγει στη χειρότερη να πληρώσεις τη διαφορά με δικαστική απόφαση. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ασχοληθεί.
 3. Υπεύθυνος είναι πάντα ο οδηγός. Ο ιδιοκτήτης ευθύνεται μέχρι του ύψους της αξίας του αυτοκινήτου (πριν το ατύχημα), δείτε τον νόμο ΓϠΝ/1911. Η αποζημίωση σωστά βγαίνει στο ονομά σας σε περίπτωση που δεν ευθύνεται ο οδηγός του αυτοκινήτου σας γιατί εσείς έχετε ζημιωθεί.
 4. Ναι, μπορείς. Απλά ο ιδιοκτήτης όταν εμφανιστεί θα καταγγείλει τη μίσθωση.
 5. Βάλε ενοικιαστήριο για το άδειο διαμέρισμα αφού δεν υπάρχει κανείς που να ασχολείται με αυτό. Με τα έσοδα άρχισε τις επισκευές κλπ. Αν περάσουν και είκοσι χρόνια και δεν εμφανιστεί κανένας θα το φας με χρησικτησία. Αν και κάτι μου λέει ότι μόλις «μαζευτεί» το αχούρι ξαφνικά θα εμφανιστούν κληρονόμοι.
 6. Προσωπικά θεωρώ ποιο ζωντανά τα χρώματα στην amoled του s3. Ίσως να μου φαίνεται έτσι επειδή το έχω συνηθίσει. Πάντως είναι απαράδεκτη η οθόνη στον ήλιο σε σχέση με αυτή του iphone και αυτό δε νομίζω ότι επιδέχεται αμφισβήτησης.
 7. Αν είναι το κινητό που κάνει max 1000 € status symbol μια Ducati ή μια μπέμπα τι είναι;
 8. Ούτε μέτοχοι να ήσαστε ορισμένοι εδώ. Όσο Apple και android τρώγονται για το ποιος είναι καλύτερος και ποιος έχει μεταλλική πλάτη ή ποιο cool widgets έρχονται η Nokia με τη MS από πίσω να τα πάρουν όλα σβάρνα σαν οδοστρωτήρες συνδυάζοντας τα πάντα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.