Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

pankot1979

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  176
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από pankot1979

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/12/2021 09:54 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Δίνεται το παραπάνω τηλέφωνο σε κατάσταση σφραγισμένου μαζί με τα παρεκλομενα του . Πλήρη συσκευασία. Υγεια μπαταρίας 99% Αγορασμενο από πλαίσιο 27/07/21 Τιμή 580 Έπισης υπάρχει iPhone se2020 άριστο με εγγύηση μέχρι 28/02/21 τιμή 250 Περιοχη ΒΟΛΟΣ για συναλλαγή χέρι με χέρι Δυνατοτητα αποστολης πανελλαδικά οχι αντικαταβολή οχι παζάρια όχι ανταλλαγές εγγύηση της συναλλαγής οι αξιολογήσεις μου .

  250 €

 2. pankot1979

  iPhone 12. 64GB PRODUCT RED + iPhone se2020

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/12/2021 02:51 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Δίνεται το παραπάνω τηλέφωνο σε κατάσταση σφραγισμένου μαζί με τα παρεκλομενα του . Πλήρη συσκευασία. Υγεια μπαταρίας 99% Αγορασμενο από πλαίσιο 27/07/21 Τιμή 580 Έπισης υπάρχει iPhone se2020 άριστο με εγγύηση μέχρι 28/02/21 τιμή 250 Υγεια μπαταρίας 97% Περιοχη ΒΟΛΟΣ για συναλλαγή χέρι με χέρι Δυνατοτητα αποστολης πανελλαδικά οχι αντικαταβολή οχι παζάρια όχι ανταλλαγές εγγύηση της συναλλαγής οι αξιολογήσεις μου .

  250 €

 3. Μόνο το πλαίσιο κάνει αντικαταβολή ..έτσι πήρα το ps5 αλλά και το series x
 4. Το bundle πρέπει να είναι στην αντίστοιχη συσκευασία και όχι χωριστά σωστά ?Εδω τα στέλνουν χωριστά…..
 5. Ναι κανονικά και μετα με πήραν τηλ
 6. Παραγγελία από πλαίσιο πριν 2 μέρες ήρθε σήμερα με γενική ταχυδρομική !!!!!!Εξαιρετικό το πλαίσιο .....από εκεί πήρα και το. Series X. ++++. Στο πλαίσιο
 7. Άρα φαίνεται ότι είχαν διαθεσιμότητα για να καλύψουν τις προπαραγγελιες και δεν τις κάλυψαν.
 8. Εγώ πήρα πάντως ένα series x δεν με χάλασε καθόλου. Χαχαχαχ
 9. Μόλις με ενημέρωσαν ότι από κωστο για digital ξεχασμένη παραγγελία. Από Νοέμβριο αρχές. Λογικά θα κρατήσω το digital και θα δώσω το disc οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει pm .
 10. Φίλε μου είναι μπαχαλο η κατάσταση ....Δεν είναι σίγουρο ότι είναι μουφα .Εδώ υπάρχουν άτομα που παρέλαβαν με παραγγελίες Φεβρουαρίου .
 11. Όσο υπάρχουν αγοραστές θα υπάρχουν και πωλητές . Όσο υπάρχουν αγοραστές που πληρώνουν και πολλά παραπάνω θα συμβαίνει και αυτό .
 12. Λοιπόν άσχετο αλλά εάν ένα ps5 βγάλει θέμα και χρειάζεται αντικατάσταση τι γίνεται?θα περιμένει πόσο να του έρθει?
 13. Θα σου πω την προσωπική εμπειρία έκανα ένα τηλέφωνο και ζήτησα ένα ps5 χωρίς να έχω κάποιο βύσμα αλλά έχοντας μια καλή συνεργασία πελατειακή .Ούτε τους είπα ότι το θέλω ανάμεσα απλά να με έχουν στο νου τους .Βέβαια δεν περίμενα αποτέλεσμα αλλά χτύπησε το τηλ και μου λέει έρχεται.Η ικανοποίηση ότι κάποιος ασχολήθηκε ενώ με την κατάσταση που επικρατεί με τα ps5 είναι γνωστή για εμένα απλά είναι ένας σοβαρός λόγος να συνεχίσω την συνεργασία για αρκετό καιρό ακόμη.Βεβαια δεν ξέρω εάν έχουν άτομα σε αναμονή με προπαραγγελιες στην Vodafone . Κάπως έτσι νομίζω ότι δουλεύουν και οι υπόλοιποι.Βεβαια να
 14. Καταρχήν δεν θέλω χαρακτηρισμούς μαζέψου......κατά δεύτερον φίλε κάποια πράγματα έτσι είναι. Η κάθε εταιρία και καλά κανει έχει υποχρέωση να εξυπηρετήσει τους καλούς πελάτες της .Έχω άτομο που ζήτησε από γνωστή αλυσίδα ps5 και το πήρε σε 2μερες αλλά φίλε δεν έκανε μια προπαραγγελιακαι τέλος έχει σταθερό τζίρο κάτι χιλιάρικα .Λογικό δεν είναι να τον εξυπηρετήσουν .
 15. Όχι αυτό ήδη μπήκε σε λειτουργία......Είναι και το disc όχι το digital . Κάποια πάνε και σε γνωστούς και κάποια σε άτομα με αναμονή.
 16. Μέσα στον μήνα αρχές 10/2 περίπου.
 17. Έσκασε μύτη... σε χρόνο ρεκόρ.Εαν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα. Vodafone εγγύηση
 18. Ψάχνετε ....και δεν ξέρω τι θα βγάλετε .Είναι λογικό κάποιοι να έχουν πρόσβαση πιο γρήγορα χωρίς αναμονή.....Υπάρχουν κομμάτια διαθέσιμα πάντα για κάποιους που θελει η εκάστοτε εταιρία - μαγαζί να δώσει . Είναι λογικό και εγώ στην δουλειά μου σίγουρα σε ένα καλό πελάτη θα δώσω μεγαλύτερη βαρύτητα.Ξερω ότι ακούγετε άσχημο αλλά έτσι είναι .
 19. Το ίδιο έγινε και σε εμένα .Με ενημερώσαν ότι φεύγει σημερα όχι από πλαίσιο. Από άλλο κανάλι πωλήσης .
 20. Αντι να πληρωνουν ps5 διπλη τιμη ενα series S με ενα game pass ειναι μια λυση να περασει η ωρα και ο καιρος
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.