Προς το περιεχόμενο

MetroStar

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  277
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

756 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με MetroStar

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.732 προβολές προφίλ
 1. Τρελή επένδυση κάτι που ανεβαίνει και κατεβαίνει δραματικά με ένα τιτίβισμα. Τώρα τον ένοιαξε το περιβάλλον... 🤣 Κακομοίρηδες του κόσμου ενωθείτε, θα γίνετε πλούσιοι με τα κρυπτονομίσματα, η ελπίδα έρχεται. Κάθε γενιά έχει και τις δικές τις παπάτζες, κάποτε το χρηματιστήριο, τώρα τα κρυπτονομίσματα. Και φυσικά ο εύκολος πλουτισμός έρχεται για τους λίγους, τους ήδη έχοντες, και η πολλοί, οι δύστυχοι, ξοδεύουν χρόνο και χρήμα και καταλήγουν στο τέλος στα ίδια ή και χειρότερα.
 2. Εννοούσα είναι απλά ένα άλλο νόμισμα δεν φέρνουν το κάτι το ριζοσπαστικό, επιτελούν τις βασικές νομισματικές λειτουργίες (ανταλλακτική και συσωρευτική αξία) που επιτελούν τα νομίσματα από αρχαιοτάτων χρόνων. Όταν λέω και με και χωρίς εννοώ ότι πχ. όπως όταν ήρθε το ευρώ δεν άλλαξε κάτι επί της ουσίας και με δραχμές φτωχοί ήσασταν και με ευρώ φτωχοί παραμένετε. Τις όποιες ευκαιρίες προκύπτουν σε αυτές τις μεταβάσεις τις καρπώνονται ελάχιστοι, οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι ήδη έχοντες. Και τις ευκαιρίες δεν τις δημιουργεί το νέο νόμισμα αυτό καθ' αυτό, τις δημιουργεί το γεγονό
 3. Μ΄αρέσει που κάποιοι καίγεστε για τα κρυπτονομίσματα. Λεφτά είναι στην τελική, δεν είναι κάτι το ριζοσπαστικό. Και χωρίς κρυπτονομίσματα φτωχοί θα είστε και με κρυπτονομίσματα φτωχοί θα είστε.
 4. Μα ήδη ακόμα και σήμερα μόνο αυτοί που ασχολούνται με gaming και άλλες hardcore εξειδικευμένες εργασίες φτιάχουν custom desktop υπολογιστές, εκεί δηλαδή που έχει ανέβει αρκετά η AMD. Σε εταιρικά περιβάλλοντα παίρνουν έτοιμους brand desktop που εκεί ακόμη η intel έχει τη μερίδα του λεόντος.
 5. Όταν λες 14nm, 10nm, 7nm σε ποιο φυσικό χαρακτηριστικό του επεξεργαστή αναφέρεσαι; Σε metal pitch; Σε gate pitch; Σε gate length; Αυτό σου φαίνεται μάρκετινγκ ή όχι; https://www.eejournal.com/article/life-at-10nm-or-is-it-7nm-and-3nm/
 6. Πλέον πιο value for money στις περισσότερες κατηγορίες desktop είναι η Intel. Απλά έχει πολύ κακό μάρκετινγκ και την έφτασε η AMD με παπάτζες όπως νανόμετρα που δε σημαίνουν τίποτα.
 7. Μέχρι να βγάλει κάτι πολύ καλύτερο θα μείνω με τον Core 2 Duo P8600.
 8. Δε μου αρέσει εκεί που το πάει η Microsoft. Προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ και να μην είμαι εξαρτημένος από κανένα προϊόν της, εκτός από τα αναγκαία κακά/καλά Office και GitHub.
 9. Πότε ξανά το entry level iMac είχε ακριβώς ίδιο hardware με το entry level laptop της; 🤣
 10. Έβγαλε το iMac με hardware λάπτοπ και τώρα πάει για το M2
 11. Καλύτερα μια τέτοια λειτουργία να ενσωματωθεί απευθείας σε επόμενη έκδοση της HTML5 ώστε να υπάρχει συμβατότητα μεταξύ όλων των browsers
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.