Προς το περιεχόμενο

kioann

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  58
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ kioann

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.934 προβολές προφίλ
 1. Τα msp ειναι εδώ : windows/installer/files To log file εξαφανίστηκε , και άδειασε και ο ssd !!!
 2. Αυτά τα 2 αρχεία σαν να μου φαίνονται λίγο περίεργα , έχουν δημιουργηθεί ή τροποποιηθεί την μέρα και την ώρα της λάθος εγκατάστασης.
 3. Σας ευχαριστώ παιδιά αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι.
 4. Εχω τα win8 pro στον προτεύων ssd και πήγα να προσθέσω έναν επιπλέον δίσκο στο pc που ίσως δεν είχα κάνει σωστή διαμόρφωση πριν , και είχε μέσα τα win10. Tην ώρα που άνοιξα το pc , μου βγάζει μύνημα ότι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθεί να το επανορθώσει. Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να έχουν φορτωθεί στον προτεύων ssd άχρηστα αρχεία του προβλήματος της εγκατάστασης (περίπου 8gb) και να έχει γεμίσει και κοκκινήσει. Μπορώ να τα βρώ και να τα σβήσω ? ή να τον επαναφέρω στην προηγούμενη κατάσταση λειτουργίας ?
 5. Εχω τα win8 pro στον προτεύων ssd και πήγα να προσθέσω έναν επιπλέον δίσκο στο pc που ίσως δεν είχα κάνει σωστή διαμόρφωση πριν , και είχε μέσα τα win10. Tην ώρα που άνοιξα το pc , μου βγάζει μύνημα ότι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθεί να το επανορθώσει. Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να έχουν φορτωθεί στον προτεύων ssd άχρηστα αρχεία του προβλήματος της εγκατάστασης (περίπου 8gb) και να έχει γεμίσει και κοκκινήσει. Μπορώ να τα βρώ και να τα σβήσω ? ή να τον επαναφέρω στην προηγούμενη κατάσταση λειτουργίας ?
 6. kioann

  Καρτοκινητά what's up και paypal

  Τσιγκουνεύονται τα 2πλάσια mb του reload ?
 7. Έχω 2 καρτοκινητά what's up στο όνομα μου και δεν μου δίνεται η δυνατότητα να βάλω χρήματα από το paypal λογ/σμο μου και στα 2 , μόνο στο 1 κάθε φορά. Κάνω κάτι λάθος ?
 8. kioann

  PayPal

  Τί γίνεται αν δεν εχω χρήματα στο paypal account για να πληρωθεί ένα μικρό ποσό (2.63 $) που μου έχει έρθει invoice από Ebay fees ? Έχω ενεργές πωλήσεις στο Ebay αυτήν τη στιγμή. Το υπόλοιπο μεταφέρεται σε επόμενο λογαριασμό ή τραβάνε τα χρήματα απο την συνδεδεμένη πιστώτικη - τραπεζικό λογαριασμο ?
 9. kioann

  Επίλυση claim από PAYPAL

  Θα σου απαντήσω μόλις την παραλάβω.
 10. kioann

  Επίλυση claim από PAYPAL

  Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις βασικά , ή μήχανη είναι ιδιαίτερη περίπτωση και σπάνια κυκλοφορεί στο ebay αυτή η έκδοση της. Έστειλα την μηχανή χωρις μπαταρία λόγω ταχυδρομικών κανονισμών και τον ενημέρωσα με την προτροπή να έχει αγοράσει μια ώστε να την τοποθετήσει όταν την παραλάβει. Μου απάντησε ότι είναι μεγάλος γνώστης - συλλέκτης φωτογραφικών μηχανών και έχει stock μπαταριών απο άλλες μηχανές. Πιθανολογώ πως επειδή η μηχανή λόγω του λάστιχου αδιαβροχοποίησης που έχει στα μπουτόν, δεν πολυκαταλαβαίνεις ότι πατιούνται και το καταλαβαίνεις μόνο απο την αλλαγή των ενδείξεων στην lcd screen , αυτός ίσως κάποια στιγμή τοποθέτησε μια "αδεια" απο το stock μπαταριών που είχε και πατώντας με πολύ πίεση τα κουμπιά νομίζοντας πως δεν λειτουργούν , πάτησε και την όθόνη και την βραχυκύκλωσε - κατέστρεψε !! Εντω μεταξύ τα χρήματα είναι δεσμευμένα απο το paypal , ενώ έχει περάσει μια βδομάδα και ο αγοραστής δεν έχει δηλώσει ακόμα στο paypal το tracking ID της επιστροφής.
 11. kioann

  Επίλυση claim από PAYPAL

  Αμερικάνος αγοραστής φωτ.μηχανής απο αγγελία μου στο Facebook , άνοιξε αξίωση επιστροφής χρημάτων μετά απο 15 μέρες αφού μου είχε στείλει την ημέρα που την παρέλαβε αυτό : "Just picked it up from the post office - looks beautiful! Popped a battery in and fired it right up. Might be a while before I can put a roll through it, but everything looks perfect at first glance - thank you! " ότι είναι βραχυκυκλωμένο το lcd screen και δεν λειτουργεί. Το PAYPAL την επίλυσε εις βάρος μου αμέσως μετά απο 2 λεπτά χωρίς να λάβει υπ'όψιν καθόλου την δική μου πλευρά που υποστήριζα με αποδείξεις ότι την μηχανή (lcd screen) την χάλασε ο αγοραστής μέσα στο 15ήμερο λόγω κακής χρήσης. Στην τελική λοιπόν έστειλα την μηχανή στην Αμερική για "διακοπές" και μου γυρνάει χαλασμένη. Μπορώ να αξιώσω εγώ κάτι άλλο απο το paypal ? , γίνεται να ανοίξω claim στην επίλυση του claim ??
 12. Δεν μου τα βγάζει , δεν μπορώ να τα βρώ ...
 13. Νομίζω τα είχα στείλει αυτά πάρα πολύ παλιά σε μία πώληση κανά 3000αρο ήταν τότε. Πού είναι τα limits , βοήθησε με λίγο γιατί δεν μπορώ να τα βρώ ???
 14. Καλημέρα , έως πόσα χρήματα μπορώ να μεταφέρω ετησίως στο λογ/σμό τραπέζης μου ?. Μπορώ να το κοιτάξω απο κάπου ? Τό ποσό αυτό αφορά σε μία τράπεζα μόνο ή μπορώ αν έχω λογ/σμούς σε άλλες 3 τράπεζες να το πολλαπλασιάσω x3 ? Είμαι ιδιώτης και ο λογαριασμός είναι απλός. Έχω προγραμματήσει κάτι πωλήσεις στο ebay και θα μαζευτεί μεγαλούτσικο ποσό. Ευχαριστώ.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.