Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

dtzgr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  27
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

294 Excellent

Σχετικά με dtzgr

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.396 προβολές προφίλ
 1. Το έφτιαξαν, είναι εντάξει τώρα και απο nova.
 2. Όλα τα άλλα παίζουν. Μόνο αυτό έχει θέμα. Από cosmote 4G παίζει. Από φορθνετ όχι (αν και όλα τα άλλα παίζουν κανονικά).
 3. Η υποθήκη μπορεί, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αρθεί για να γίνει μεταβίβαση ακινήτου. Ούτε καν δεν είναι απαραίτητο να αρθεί μαζί με την αγοραπωλησία ή ακόμα και αμέσως μετά τη συναλλαγή. Η βασική αρχή είναι ότι τα βάρη (προσημειώσεις, υποθήκες κλπ) ακολουθούν το ακίνητο. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ως αγοραστής δεν πας γιολο να αγοράσεις αλλά βάζεις δικηγόρο να το ελέγξει: για να μην πάρεις ακίνητο με βάρη από χρέη αλλουνού. Ο άλλος βασικός λόγος είναι για να ελέγξεις ότι πραγματικός νόμιμος ιδιοκτήτης είναι αυτός (και μόνο αυτός) με τον οποίο συναλλάσσεσαι. Η κοι
 4. Κράτα αντίγραφο πριν κάνεις οτιδήποτε. Στο αντίγραφο (και όχι το γνήσιο) σβήσε τους 3 πρώτους χαρακτήρες o;? και βάλε το utf-8 με κεφαλαία (UTF-8) και δοκίμασε αν βελτιώνεται η κατάσταση.
 5. Μπορείς να εκτυπώσεις βεβαίωση. Η βεβαίωση απλά απεικονίζει την πραγματική κατάσταση, δηλαδή λέει αν έκανες κάποια δόση κάποιου εμβολίου, ποιού και πότε. Ακόμα και μετά από την 1η δόση μπορείς να βγάλεις. Η βεβαίωση δεν λέει τίποτα παραπάνω από το τι έχει πραγματικά συμβεί. Το αν θα γίνει δεκτή, εξαρτάται από το σκοπό για τον οποίο την προορίζεις. Συνήθως υπάρχουν προϋποθέσεις (πχ για να ταξιδέψεις πρέπει να έχεις κάνει και τις 2 δόσεις και να έχουν περάσει 14 μέρες από τη δεύτερη). Μπορείς να δείξεις τη βεβαίωση, αλλά αν από αυτή δεν προκύπτουν οι προϋποθέσεις, μπορούν να αρνηθούν να την
 6. Δεν φαντάζομαι να πατάς κουμπιά ή να χειρίζεσαι το ρολόι όταν είναι μέσα στο νερό, ε; Να ξέρεις ότι τα περισσότερα ρολόγια που είναι αδιάβροχα κλπ αναγράφουν στις οδηγίες τους ότι δεν πρέπει να πιέζονται τα κουμπιά τους παρά μονο όταν είναι εντελώς στεγνά.
 7. dtzgr

  IBAN

  Η ταυτότητα είναι για να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Το ΙΒΑΝ είναι για να σε πληρώσουν.
 8. Δεν έχει τριπ κομπιούτερ; Στο ίδιο πρατηρίο, ίδια αντλία, και τις 2 φορές μέχρι να την πετάξει μόνο του (χωρίς συμπλήρωμα "για να στογγυλεψει το ποσό").
 9. dtzgr

  Ερωτηση για κουρεμα

  Ο,τι και να πάρεις, πριν από κάθε χρηση 2 σταγόνες λάδι πχ: https://www.skroutz.gr/s/10533758/Wahl-Clipper-Oil-118ml.html και μετά από κάθε χρήση καλό καθάρισμα να φύγουν όλες οι τρίχες.
 10. Ο μηχανικός και ο δικηγόρος θα σου πουν αν το ακίνητο είναι ΟΚ για αγορά, επειδή αν έχει νομικό ή κατασκευαστικό θέμα το ακίνητο μπορείς να την πατήσεις big time (πχ να πάρεις ακίνητο προσημειωμένο ή με αυθαιρεσίες κλπ). Οι άλλοι που λες (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, βαφείς, σοβατζίδες κλπ) δύσκολα θα σου δώσουν αντικειμενική εικόνα μιας και η αξιολόγηση τέτοιου είδους είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική και ξεκινά πάνω απ' όλα από το τι απαιτήσεις έχεις εσύ. Άρα αν δεν τους ζητήσεις να αξιολογήσουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που για σένα έχουν σημασία, τότε αν καλέσεις 5 υδραυλικούς θα σου π
 11. dtzgr

  Τροχαιο και "εγκαταλειψη"

  Τελικά τι ζημιά έχεις;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.