Προς το περιεχόμενο

dtzgr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  27
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

294 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ dtzgr

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.887 προβολές προφίλ
 1. Με ποιον τρόπο το μηχανάκι, το πατίνι ή η γουρούνα αποκλείουν την κρίση πανικού;
 2. Επειδή δεν φαίνεται να κατάλαβες τι σου είπαν, ας προσπαθήσω να σου εξηγήσω τι κατάλαβα εγώ: Τα συμπληρώματα αυτά δεν περιέχουν τίποτα το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί την πολύ υψηλή τιμή τους. Όλα τα συστατικά που έχουν μέσα τα βρίσκεις και σε άλλα σκευάσματα, είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμούς, σημαντικά φτηνότερα. Να παραπονεθείς στον γιατρό σου για το υψηλό κόστος, να του ζητήσεις λίστα με τις ουσίες που χρειάζεσαι και τις δόσεις που πρέπει να παίρνεις και να ζητήσεις εναλλακτικές (πχ να σου συνταγογραφήσει κάποιες από τις ουσίες, πχ το φολικό οξύ γράφεται και/ή να σου προτείνει άλλα σκευάσματα). Αν δεν βγάλεις άκρη, να πας και σε άλλο γιατρό. 160 ευρώ το μήνα για βιταμινες και συμπληρώματα τέτοιου είδους είναι τεράστιο ποσό.
 3. Το αλάτι που βάζεις είναι ειδικό για πλυντηρια πιάτων; Δεν πιστεύω να βάζεις μαγειρικό...;
 4. Δεν είναι το θέμα αν διαλύεται το απορρυπαντικό, αλλά αν ξεπλένεται με την ποσότητα νερού και τη διάρκεια ξεπλύματος που έχει το πρόγραμμα του κάθε πλυντηρίου. Πρέπει να βάζεις λιγότερη σκόνη.
 5. Επίσης, αν χρησιμοποιείς απορρυπαντικό σκόνη πρέπει να βάλεις λίγο: 2-3 (το πολύ) κοφτές κουταλιές σούπας. Αν βάζεις περισσότερο, ενδέχεται να μην το ξεπλένει εντελώς.
 6. Το περιπολικό θα καταγράψει ότι ήσουν εκεί και τι δήλωσες. Δεν θα βγάλει πόρισμα ότι αυτό που δήλωσες και που, κατά δήλωσή σου, συνέβη πριν φτάσει εκεί το περιπολικό είναι και αληθές.
 7. dtzgr

  Φορολογική δηλωση

  Μήπως δήλωσες τόκους καταθέσεων;
 8. Όταν η μπαταρία του οχήματος και η "2η" είναι σε διαφορετική κατάσταση φόρτισης, θα υπάρχει η τάση για εξισορρόπηση των φορτίων, ώστε η περισσότερο φορτισμένη να ξεφορτιζεται για να φορτίσει την λιγότερο φορτισμένη μεχρι να εξισορροπηθουν. Στη συνέχεια, ο εναλλάκτης θα έχει να φορτήσει 60+70=130 Ah, το οποίο είναι σημαντικά υψηλότερο από αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε. Το αποτέλεσμα θα είναι δύο μισοφορτισμενες μπαταρίες (με τάση να εκφορτιζονται όλο και περισσότερο με τον καιρό) οι οποίες είναι θέμα (λίγου) χρόνου να καταστραφούν. Θα έλεγα να μην το κάνεις και να συνεχίσεις να φορτίζεις τη δεύτερη στο σπίτι, όπως κάνεις σήμερα, που είναι και το πιο ασφαλές για τον εξοπλισμό σου.
 9. dtzgr

  ertflix (υβριδική ερτ) 2020

  Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου, μπορείς να κάνεις αυτό που λέω εδώ: Εγώ το ενεργοποίησα έτσι μόνος μου και παίζει κανόνι.
 10. Ακριβώς. Αυτό όμως προϋποθέτει να ξέρεις και εσύ και αυτοί ακριβώς τι έχεις παραγγείλει.
 11. Σε αυτά φταις κι εσύ, όμως, @tsofras που παραγγέλνεις με βάση προφορικές συμφωνίες. Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές ή, αν γίνουν έτσι, αυτά είναι μερικά από τα πιθανά αποτελέσματα. Πρέπει πριν συμφωνησεις, να πάρεις γραπτή περιγραφή του αντικειμένου της συναλλαγής. Ζητάς γραπτώς τις λεπτομέρειες με σφραγίδα και υπογραφή από την πλευρά τους. Επίσης κι εσύ δεσμεύεσαι με προκαταβολή. η αντιπροσωπεία δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. Προφορική συμφωνία είναι μη-συμφωνια. Όπως ο ΤΣ μας είπε ήδη ότι στην πραγματικότητα το έχει καβαντζα, έτσι είναι και για αυτούς. Τον έχουν καβαντζα. Το αυτοκίνητο είναι 99% ελεύθερο και αν το θελήσει αντιπροσωπεία πχ από την Ξάνθη επειδή το βλέπει στο σύστημα και της παρουσιάστηκε κανονικός αγοραστής, θα το δεσμεύσει κανονικά και ο ΤΣ δεν θα πάρει μυρωδιά. Το ότι θα τον πάρουν τηλέφωνο αν έρθει σοβαρός αγοραστής να κάνει σοβαρή συναλλαγή, είναι προσωπική του εκτίμηση και αν δεν γίνει δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μπορεί να κάνω και λάθος, όμως η εμπειρία της ζωής αυτό λέει πάνω κάτω ότι έχει γίνει με την "παραγγελία" χωρίς χαρτιά, προκαταβολή και υπογραφές.
 12. Δηλαδή αν βρεθεί άλλος πελάτης που δίνει και προκαταβολή πχ 5κ, θα του πουν όχι γιατί το έχουν κλείσει για 'σένα;
 13. Την παραγγελία πώς την έχεις σιγουρέψει; Έχεις δώσει προκαταβολή;
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.