Προς το περιεχόμενο

stergem

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  50
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

39 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ stergem

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 1. stergem

  time και makefile

  Καλησπέρα. Θέλω να εμφανίσω στο τερματικό τους χρόνους του προγράμματος με την εντολή $time ./a.out στη μορφή: real 0m0,207s user 0m0,199s sys 0m0,000s αλλά εκτελώντας την μέσα από Makefile ως: run: time ./a.out παίρνω κάτι τέτοιο: 0.20user 0.00system 0:00.21elapsed 95%CPU (0avgtext+0avgdata 1444maxresident)k0inputs+0outputs (0major+69minor)pagefaults 0swaps έχω δοκιμάσει διάφορα flags χωρίς επιτυχία και έχω καταφέρει να το κάνω να μοιάζει με το format flag: run: time -f "\nreal %E \nuser %Us \nsys %Ss" ./a.out real 0:00.21 user 0.20s sys 0.00s γνωρίζει κανείς γιατί διαφέρει το να τρέχω "χεράτα" την εντολή με το να τρέχω την ίδια εντολή μέσα από makefile??? Ευχαριστώ.
 2. Νομίζω πρέπει να πας μέχρι <27 (αφού είναι 26 γράμματα + 1 το κενό).
 3. https://www.tutorialspoint.com/c_standard_library/c_function_srand.htm Περιληπτικά: Οι αριθμοί αυτοί της rand είναι ψευδοτυχαίοι, όταν δίνεις το ίδιο φύτρο παίρνεις την ίδια ακολουθία αριθμών. Συνήθως γράφεις: srand(time(NULL)); στην αρχή του προγράμματός σου και είσαι καλυμμένος. (θα πρέπει να κάνεις include και την time.h)
 4. Καλησπέρα, ξέρεις αν και το μικρότερο μοντέλο (15,6) δέχεται PCIe NVMe Μ.2 SSD???
 5. Δυστυχώς, Ηράκλειο και Σάμο δεν μπορώ να δηλώσω από την κατεύθυνση μου "Οικονομίας και πληροφορικής" 5ο πεδίο.
 6. Εννοείτε ότι προτιμώ ΑΕΙ. Μένω σε νησί του Αιγαίου
 7. Καλησπέρα, θα ήθελα να ακούσω γνώμες/εμπειρίες από το τμήμα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών της Τρίπολης και το τμήμα πληροφορικής της Κέρκυρας. Εννοείται ότι θα βάλω πρώτα τις σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης (εκπα,οπα,παπει,απθ) αλλά σε περίπτωση που δεν πέσουν αρκετά ώστε να τις πιάσω έχω σίγουρα τις σχολές του τίτλου που δεν ξέρω ποια να βάλω πρώτα μεταξύ τους. Απότι ξέρω η σχολή της Τρίπολης προσφέρει επιπλέον δυνατότητες στις τηλεπικοινωνίες ενώ υστερεί η πόλη της Τρίπολης σε σχέση με την Κέρκυρα (σε ομορφιά,πλήθος φοιτητών).
 8. stergem

  τει ή ιεκ?

  Δεν είναι δύσκολο να περάσεις σε κάποιο ΑΕΙ πληροφορικής, δες πχ Κέρκυρα,Τρίπολη που με περσινές βάσης ούτε 12κ μόρια δεν ήθελαν. Δεν είναι τόσο δύσκολο να γράψεις καλά άμα διαβάζεις λίγες ώρες τη μέρα. Αν είσαι διατεθειμένος να διαβάσεις λιγάκι νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ξαναδώσεις.
 9. stergem

  τει ή ιεκ?

  Η περίπτωση να διαβάσεις και να περάσεις σε ένα ΑΕΙ του χρόνου αποκλείεται???
 10. https://www.youtube.com/watch?v=ZXsQAXx_ao0
 11. stergem

  Τι φαση?

  Μη μπλέκεις με τέτοια άτομα,τρέχα να σωθείς.
 12. Γελάνε και οι πέτρες με όλους τους "άθεους" και δήθεν προοδευτικούς
 13. stergem

  Das Fitness Thread #1

  οκ παιδιά ευχαριστώ.
 14. stergem

  Das Fitness Thread #1

  Καλησπέρα παιδιά.Μετράτε μέρη του σώματος πχ χέρια,πόδια με μεζούρα? και αν ναι, με pump μετά τη προπόνηση ή κάποια άλλη ώρα???
 15. stergem

  Β λυκειου συμβουλες

  Αρχικά,πιάσε πίσω-πίσω θρανίο για να μπορείς να κοιμάσαι πιο ήσυχα..τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους(με διάβασμα σπίτι+ιδιαίτερα)
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.