Προς το περιεχόμενο

Dr.Spy

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  99
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

97 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Dr.Spy

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ακόμα και με γρήγορο περπάτημα μια χαρά μιλούσα, μια χαρά με άκουγαν.
 2. Παρελήφθησαν. Πρώτη εντύπωση: πολύ καλύτερα από τα mi true wireless. Σχεδόν δεν τα νιώθεις. Κατά τα λοιπά θα δείξει. Οι σκαλπερ έπιασαν δουλειά βλέπω στις αγγελίες. Δεν ήταν μόνο οι συμπαθείς Ασιάτες που αγόρασαν με το κιλό…
 3. Συμμετείχα στην κλήρωση. 2 στην τιμή του 1 και χωρίς μεταφορικά. Ευχαριστώ TS και Intruder99!
 4. Συγγνώμη για το off topic. Αυτό το επαγγελματιας εθελοντής είναι νέο φαινόμενο; On topic: Τα πιο γερά χαρτιά εδώ είναι το future-proof, το app store και το οικοσύστημα. Και έφτασε αυτή η εταιρεία να πωλεί από flagship μέχρι SE 2020 με σχεδόν ίδια εμπειρία χρήσης σε ένα os πιο ευέλικτο, διεκδικώντας μεγαλύτερα μερίδια αγοράς. Γιατί όχι;
 5. ...και είτε θα ξυπνήσει είτε θα ξεπεραστεί. Έτσι είναι η αγορά και δεν πρέπει να μας ενοχλεί. Φαντάζομαι δεν είμαστε μέτοχοι ούτε αντιπρόσωποι. Αντίθετα είμαστε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές με τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις μας. Χαλαρά και καλό υπόλοιπο διακοπών.
 6. Σε ευχαριστώ πολύ. Ήδη εγκαταστάθηκε και πάει μια χαρά. Έτσι αλλού η smart TV αλλού το boxακι.
 7. Dr.Spy

  Χριστός Ανέστη

  Αληθώς Ανέστη!
 8. Δάκρυσα! Τί ζούμε εμείς οι μεγαλωμένοι τη δεκαετία του '80!
 9. Από όσο έχω δει δε γίνεται. Συμφωνώ με το Θοδωρή. Καλό μήνα! ΥΓ: TS θα σου στείλω το δικηγόρο για τα έξοδα διαζυγίου (αντιδικία)
 10. Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί να προτιμήσω αυτό από το Μοτορόλα One Vision. Και με NFC, OIS και με 1080 ανάλυση στα ίδια χρήματα γιατί όχι ; Εκτός κι αν το κόλλημα μας είναι στην εταιρεία. Και αυτό το λέω εγώ που έχω το mi a2 και το mi max 2. Αισθάνομαι ότι είναι η πιο αποτυχημένη επιλογή που μπορούσε να βγάλει αυτή τη στιγμή η εταιρεία.
 11. Και έψαχνα να βρω ποιος ρίχνει την τάση! Να είσαι καλά! Έχεις απόλυτο δίκιο!
 12. Δεν τους το είχα με τίποτα ότι θα το έδιναν σε αυτή την τιμή. Διαψεύστηκα ευχάριστα για πρώτη φορά! Ευχαριστώ TS! Καλές πραγματικές γιορτές με virtual παιχνίδι!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.