Προς το περιεχόμενο

AngelOfDeath7_GR

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  103
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  80%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ AngelOfDeath7_GR

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/07/1995

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Website URL
  http://www.youtube.com/AGENT47ist
 • Skype
  agent47ist

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Ναύπλιον,Αργολίδας
 • Ενδιαφέροντα
  Δόκιμος Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού(κοινώς μούτσος)
  Σχολή Α.Ε.Ν.

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.861 προβολές προφίλ
 1. Εδώ δε μπορούμε να πιάσουμε σήμα τηλεφωνίας,μια η Νόκια με το 4G στο φεγγάρι,και τώρα ο Βασιλάκης(μπιλακος γκειτς) στέλνει το cloud στο διάστημα. Φτιάξαμε τα υπόλοιπα προβλήματα του πλανήτη,πείνα,διαβίωση,σκοτωμούς,σύστημα υγείας κτλπ,το cloud του Βασίλη μας μάρανε. Ρε μπας και κάνατε το εμβόλιο-φόλα του κορώνα και λέτε αυτές τις π@π@ριές; 😜
 2. Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα,αλλιώς ήδη θα είχα πάει στην Inalan αφού έχω διαβάσει τι προσφέρει και τι κάνει. Δυστυχώς όμως τα καρτελ των εταιρειών κάνουν ότι μπορούν για να μην επεκταθεί. Δεν θα συνεχίσω εδώ το θέμα γιατί εδώ μας λένε για 4G στο...φεγγάρι και ακόμα τα καλώδια του χαλκού είναι από το 1970 !!!
 3. Εδώ καλά καλά,με 50αρα σύνδεση VDSL με το καλώδιο να είναι 50 μέτρα από το σπίτι και το ρουτερ να κλειδώνει σε ταχύτητα 55/5,5 DOWN/UP και δε μπορούμε να κάνουμε ένα stream της προκοπής στο twitch,ούτε με 3000 bitrate και το LoL χτυπάει από 65-69 ping που είναι σταθερό,γκαζώνει στα 110-120. Δεν προσγειώνεστε λέω εγώ,γιατί τα σάπια καλώδια γελάνε 😜
 4. Καλησπέρα σε όλους και εύχομαι να είστε όλοι καλά. Μένω στον 2ο όροφο στο σπίτι μου και τα ξαδέρφια μου που μένουν στο ισόγειο πιάνουν ιντερνετ μέσω του επαναλήπτη tp-link. Όμως επειδή ο επαναλήπτης με το ρουτερ έχουν αρκετή απόσταση και εμπόδια το σήμα δεν φτάνει τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Επειδή όμως ο επαναλήπτης έχει και δυνατότητα να γίνει ACCESS POINT,σκέφτομουν εάν το αποσυνδέσω από το ρουτερ του κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις,και το ρυθμίσω ως AP,εάν του τραβήξω ένα καλώδιο ethernet από το modem/router προς το μηχανάκι θα μπορεί να μετατρέψει το ιντερνετ σε ασύρματο και να το μεταδώσει; φυσικά το καλώδιο θα περαστεί εξωτερικά και το μηχανάκι θα καταλήξει στο σπίτι μέσα στο ισόγειο. Γίνεται κάτι τέτοιο; τα φώτα σας......ευχαριστώ.
 5. Ενδιαφέρον,μιας και τυχαίνει να έχω ίδιο ακριβώς modem/router μιας και έχω VDSL σχεδόν 8-9 μήνες. Ίσως όντως να βοηθούσε να υπάρχει ένα back-up αρχείο για τέτοια περίπτωση. Ευχαριστούμε πολύ.
 6. Και πάλι ευχαριστώ. Είχα την εντύπωση ότι modem router τριτου κατασκευαστή έχει καλύτερη ταχύτητα όσον αφορά την απόκριση και το WiFi,δηλαδή διαχερίζεται καλύτερα το traffic όταν είναι πολλές συσκευές συνδεδεμένες. Άρα να τους πάρω ένα τηλέφωνο για να αναβαμίσω σε VDSL;
 7. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Δεν ήξερα ότι είναι τσαμπέ τα 2Mbps στην Vodafone. Ναι η αλήθεια είναι ότι το bitrate το εχω στα 3000 ενώ το δικό μου είναι 2048 δηλαδή στα 2Mbps. Άρα να τους πάρω ενα τηλέφωνο και να τους ζητήσω για αναβάθμιση σε VDSL; Να υποθέσω το modem/router τρίτου κατασκευαστή δεν θα βοηθήσει κάπου; Στο σπίτι μου,συνδέεονται κι άλλοι επάνω του στο ασύρματο και έχω βάλει ένα μηχανάκι για να δίνει και στο ισόγειο ασύρματο.
 8. Καλησπέρα σε όλους καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά με υγεία. Χθες πήρα τηλέφωνο στον πάροχο μου την HOL και ζήτησα να μου ανεβάσει το upload διότι ήταν πάρα πολύ χαμηλό στα 970 kbps και μου το ανέβασε ο υπάλληλος με προφίλ στα 2 mbps. Παρόλα αυτά,με download που συγχρονίζω στα 16,3 mbps το upload που έχω μου φαίνεται υπερβολικά μικρό διότι μερικές φορές κάνω stream κανένα παιχνίδι στο twitch και με το που ξεκινάει το stream βαράω 200αρια pings. Βέβαια η διαφορά του stream πριν και μετά την αλλαγή του upload ήταν πρώτα στα 500-600ms και μετά στα 200-300. Είναι μια καλή ένδειξη αλλά σήμερα που ξαναπήρα μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να ανεβάσουν άλλο το upload. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ από πλευράς μου; Υ.Γ. Σκεφτόμουν για καινούριο modem/router μιας και το εργοστασιακό είναι το κλασσικό ZTE που δίνουν όλοι.
 9. Σου παραθέτω τη σελίδα του ρουτερ μου με την καρτέλα ADSL->STATUS να δεις τον θόρυβο και τον συγχρονισμό. Βέβαια κάποιες φορές,ο θόρυβος πέφτει στο NOISE MARGIN στο DOWNSTREAM,μια φορά μάλιστα είχε φτάσει 5,5db. Θα πρότεινες ένα aftermarket ρουτερ για μεγαλύτερο συγχρονισμό η θεωρείς με αυτό που έχω της εταιρείας είναι επαρκές; Από όσο έψαξα πάντως,είδα πως ένα aftermarket ρουτερ πιάνει καλύτερο συγχρονισμό από το εργοστασιακό.
 10. Καλημέρα. Το θέμα μου δεν είναι οι συσκευές η το ασύρματο δίκτυο,μια χαρά κρατάει το ρουτερ με ότι συσκευή και να μπω,με το λαπτοπ μπαίνω και σε παιχνίδια καμιά φορά βαριά κιόλας(DCS:World)το θέμα μου ήταν ο χαμηλός συγχρονισμός της ταχύτητας που ήταν στα 7 με 7,5 mbps ενώ πλέον με το προφίλ που μου άλλαξε ο υπάλληλος τώρα συγχρονίζει στα 15,7 με 16 mbps,δεν υπάρχουν αποσυνδέσεις καθόλου σε θέμα συγχρονισμού ιντερνετ είναι σταθερή η γραμμή. Όχι,πάντως ούτε με το λαπτοπ ούτε με το κινητό κάνει θέματα,το ρουτερ ήταν όπως είναι χωρίς αποσυνδέσεις,χωρίς "μπουκώματα" ούτε να σέρνεται. Κανένα λαμπάκι δε σβήνει όλα είναι κομπλέ αναμμένα. Ρώτησα πως αν αγόραζα aftermarket ρουτερ,θα έπιανε μεγαλύτερο συγχρονισμό στο ιντερνετ,δηλαδή από 15,7 με 16 mbps που κλειδώνει τώρα να βαρέσει π.χ. 17-18 mbps,που με την απόσταση που έχω και αυτά τα χαρακτηριστικά γραμμής δεν θα μου φαινόταν παράξενο,και στον υπάλληλο επίσης που τον ρώτησα μου είπε,μπορώ να πιάσω και μεγαλύτερη απλώς να μην υπάρχει θέμα disconnect.
 11. Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω HOL εδώ και 4-5 χρόνια,πολύ καλή εταιρεία κανένα θέμα με αποσυνδέσεις,θορύβους στο τηλέφωνο,άλλα μέχρι τις προάλλες είχα συγχρονισμό περίπου 7 με 7,5 mbps με 680 μέτρα από το αστικό κέντρο(με ευθεία καλώδιο χωρίς στροφές,σύμφωνα με το χάρτη)γραμμή PSTN και ρουτερ Netfaster 3 ID. Τους πήρα ένα τηλέφωνο χθες το μεσημέρι,έκανε εντύπωση και στον υπάλληλο,γιατί τόσο χαμηλός συγχρονισμός και μου άλλαξε προφίλ και πλέον συγχρονίζει στα 15,7 με 16 σταθερά,χωρίς αποσυνδέσεις ούτε θορύβους στο τηλέφωνο,με διαφορά που είδα στο speedtest.net ότι το ping από 15-25 που ήταν ανέβηκε στα 60. Να αναφέρω πως ο υπάλληλος είδε πως η γραμμή είναι πάρα πολύ σταθερή και δε κάνει ποτέ "νερά"μια φορά στο τόσο κι άμα. Συνδέομαι με φορητό υπολογιστή πλέον,και μόνο οι δικοί μου μπαίνουν να δουν διάφορα νέα,καιρό κι αυτό για ελάχιστο χρόνο. Και αναρωτιόμουν,ότι αν έπαιρνα καινούριο ρουτερ π.χ. με 70 έως 100 ευρώ θα υπήρχε διαφορά στον συγχρονισμό και ποιο γρήγορο ιντερνετ η δεν υπάρχει λόγος αγοράς καινούριου ρουτερ; Παραθέτω και τη σελίδα ADSL->STATUS από τη σελίδα του ρουτερ για να σας διευκολύνω.
 12. Καλησπέρα σας,είχα το εξής πρόβλημα με το παιχνίδι που αναφέρω στον τίτλο,όταν ξεκίναγα να το τρέξω και να μπω σε πτήση,μετά από κάποια λεπτά η μια ώρα,ξαφνικά η οθόνη μαύριζε και όλος ο υπολογιστής φράκαρε βγάζοντας το μήνυμα στην οθόνη "DVI-D Power Saving Mode και για να ξεφρακάρει έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση με το χέρι και όταν άνοιγε πάλι το μηχάνημα έβγαζε το μήνυμα "Windows has recovered from an unexpected shutdown". Μήπως τρέχει κάτι με την κάρτα γραφικών η κάτι με τη συνδεσμολογία DVI-D στην οθόνη; Υ.Γ. Άνοιξα ένα θέμα στην ενότητα των Windows αναφέροντας το ίδιο θέμα,και έκανα format στον υπολογιστή και πέρασα τα 10αρια 64bit. Υ.Γ. Το σύστημα μου είναι στην υπογραφή μου. Ευχαριστώ
 13. Τους άλλαξα χθες γιατί είχα καιρό να κάνω ενημέρωση και δυστυχώς πάλι τα ίδια έκανε. Όχι την κάρτα την έχω 3 χρόνια περίπου,την απεγκατάσταση την έκανα σωστά,έβγαλα τους παλιούς πρώτα και μετά μέσω του GeForce Expirience πέρασα τον καινούριο οδηγό. Θεωρείς format θα ήταν η καλύτερη λύση; τα 10αρια 64αρια δεν τα έχω
 14. Καλησπέρα στην κοινότητα και καλό καλοκαίρι να έχουμε. Εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζω το εξής θέμα με τον υπολογιστή μου,όταν ανοίγω το παιχνίδι DCS:World μετά από λίγο μου βγάζει στην οθόνη μου το μήνυμα(DVI-D Power Saving Mode) και μετά δείχνει την οθόνη σε αναμονή και μαυρισμένη και για να ξεκολλήσει το μηχάνημα πρέπει να κάνω reboot με το χέρι και όταν το ανοίξει ξανά μου βγάζει το μήνυμα "Windows has recovered from an unexpected shutdown" και πολλές φορές η οθόνη μαυρίζει χωρίς λόγο δηλαδή εκεί που χαζεύω στο facebook π.χ. και μετά από λίγο ανοίγει πάλι και βγάζει "Nvidia driver 368.39 has stopped working and has recovered successfully". Σκέφτηκα να πάρω και από εδώ μερικές γνώμες πριν καταφύγω στην έσχατη λύση(format). Υ.Γ. Δοκίμασα με το MSI Afterburner να ανεβάσω το voltage και το fan speed γιατί στην αρχή θεώρησα πως ήταν θέμα θερμοκρασίας άλλα δεν ήταν αυτό. PC Specs: OS: Windows 7 64-bit Ultimate M/B: Gigayte P67 B3 D3 s1155 CPU: Intel Core i7 2600 @ 3,40Ghz GPU: Gigabyte Geforce GTX 760 2GB RAM: Corsair Vengeance 8GB @ 1600Mhz PSU: Corsair Gaming Seiries 800W 80% efficiency CASE: CoolerMaster Black Edition HAF 932 HDD: 500GB
 15. Καλησπέρα. Επιβεβαιώνω αγορά μέσω PayPal συνδεδεμένο με την PrePaid Visa της Eurobank από το digitalcombatsimulator.com αξίας 9,99 δολαρίων(παρακαλώ) ενώ εγώ είχα φορτώσει ευρώ στην κάρτα. Η αγορά που έκανα ήταν από τα DLC του DCS. Στο μεταξύ το Steam για κάποιο λόγο δε μου δεχόταν την ίδια ακριβώς συναλλαγή,με το ίδιο DLC,προφανώς η κατάσταση είναι λίγο λαχείο αν θα σου κάτσει η όχι.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.