Προς το περιεχόμενο

CyanBlue

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  447
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

360 Excellent

Σχετικά με CyanBlue

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 10/02/1968

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.081 προβολές προφίλ
 1. Δε φαντάζομαι πως τόσα μύρια ξοδεύονται για να αντλήσουν... νεράκι. (Αν και θα πουλούσαν άνετα αριθμημένες συλλεκτικές φιάλες με νερό από τον Άρη σε... αστρονομική τιμή, να βγουν και από εκεί μερικά ψιλά.)
 2. Αυτό που ενδιαφέρει τους επενδυτές δεν είναι η επιφάνεια, αλλά το τι έχει στο υπέδαφος να δώσει.
 3. Με τη χρήση μάσκας παντού, σε γράψει - δε σε γράψει κάμερα, "γραμμένη" την έχεις... ☺️
 4. Θα ήθελα να έβλεπα κάτι αντίστροφο, λειτουργικό android σε PC, 🤡 καθαρό χωρίς emulator και ματασακωνιές. Λέτε?
 5. Τον Bush junior, τον γνωρίσαμε. Πόσο χειρότερος είναι ο Trump? Δε θυμάμαι κανένας άλλος πρόεδρος να έχει δεχθεί τόσο "κράξιμο" από όλα τα μέσα παγκοσμίως. Είναι ο χειρότερος όλων, ή οφείλεται σε κάτι άλλο?
 6. Σκέφτομαι τον πρόεδρο Bush junior που δε φημιζόταν για την εξυπνάδα του (...) και είχε αιματοκυλήσει τον κόσμο. Ήταν καλύτερος? Σκέφτομαι την Hilary που την είχαν ήδη εξώφυλλο στον τύπο, ως νέα πρόεδρο των ΗΠΑ λίγο πριν... βγουν τα τελικά αποτελέσματα. Θα ήταν καλύτερη?
 7. Ωραία παρουσίαση. Αν και δεν είναι πολύ retro PC με i965 chipset (θα είναι όμως πολύ σύντομα), το κουτί είναι κλασικό - δεν ξέρω αν ήταν η μπεζ, πρώτη βερσιόν και το έβαψες, γιατί κυκλοφόρησε αργότερα εκτός από μαύρο, μέχρι και σε λαχανί - ζουζουνί 😃. Σε αυτό το κουτί ωραία θα ήταν μια μεγάλη motherboard full ATX με πχ 915, 925 chipset (ή 845/865 αλλά πας σε P4). Όρεξη να έχεις, θα ήθελα να έβλεπα ότι άλλο κάνεις στο μέλλον. Καλή συνέχεια!
 8. CyanBlue

  Adobe Photoshop - Cuted Triangle

  Για απόλυτα ελεγχόμενα αποτελέματα, καλύτερα σε ένα πρόγραμμα vector (CorelDraw, Illustrator) και μετά εξαγωγή ως EPS. Έτσι θα μπορείς να έχεις και path, trancparency κλπ.
 9. Αφού κατέκλεψαν και αντέγραψαν τα πάντα πάνω στη γη ψάχνουν για νέο υλικό; 🙃
 10. Επανέρχομαι σποραδικά, καθώς ο χρόνος που έχω εείναι λίγος για χόμπι. Λόγω έλλειψης χώρου, αναγκάστηκα να μεταφέρω την προίκα μου όπου βρήκα και με πολλές φθορές. Αυτή τη φορά παραθέτω τη... δισκάρα που βρήκα και ξαναθυμήθηκα: Seagete ST-225: 20 ολόκληρα MB, μέγεθος 5.25, με περιστροφή στις 3.600 στροφές (όχι άμεσo spin-up). Transfer rate 5.0 MB/sec. Ήχος που για ρετρολάγνους δεν ξεχνιέται. Λειτουργικός και με την ανάλογη MFM controller ST-506 καρτούλα του για σύνδεση σε ISA slot. Βάρος σαν ένα κομμάτι μασίφ μέταλλο. Έμεινε στην παραγωγή από το 1986 έως το 1992 (αν θυμάμαι καλά).
 11. Ωραίο "μηχανάκι", αντιπροσωπευτικό της ωραίας εκείνης εποχής..!
 12. Ω, ναι, ωραίο μηχάνημα. Αυτή η κιτρινίλα τι ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να την βγάλουμε χωρις να μπλέξουμε με οξυζενέ και άλλα ματζούνια... 🙃
 13. Αυτό, με την αναβίωση των τρυφερών (...) μας χρόνων, μέσω παλιού hardware... ξαναπέστο! Σίγουρα υπάρχει ψυχολογική εξήγηση, αλλά δε θέλω να την μάθω! 🙃
 14. Να μπορούσα (όχι τον κόσμο ν' άλλαζα, αλλά) να απενεργοποιούσα τελείως τα updates στα Win10... 🙃
 15. Πως και δεν την ονόμασαν... "Samsung Galaxy Money"? Απορίας άξιον... 😀
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.