Προς το περιεχόμενο

te0ne

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  126
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

32 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ te0ne

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 5 Ιανουαρίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.057 προβολές προφίλ
 1. Διαβάζω για ύπουλες τακτικές, διαβάζω ότι φταίει η Adobe που κυκλοφορούν σπασμένα τα λογισμικά της, διαβάζω ότι όλα αυτά ειναι κομμάτι ύπουλου marketing. Μήπως να ξεκινήσουμε τις μηνύσεις κατά τις Adobe (όσοι χρησιμοποιούν σπασμένα προγράμματα) για να αρχίζει να μοιράζει free τα προγράμματά της? Δηλαδή με ποιο δικαίωμα εκμεταλλεύεται έτσι τους πειρατές της!
 2. Έστω υπάρχει ένας πινακας με τα feedbacks και ένας πινακας με τα notifications. Όταν ο χρήστης κάνει feedback, μπορεί να μετράει πόσα feedback έχουν γίνει, αν ο αριθμός των feedback είναι +3 από το τελευταίο notification, δημιουργεί άλλο ένα notification. Δεν μπόρεσα ακριβώς να καταλάβω τι θες, αλλά νομίζω θα βοηθήσει!
 3. Custom install Lollipop ελληνική και χωρίς προβλήματα με τον Knox.. Το κινητό πάει σφαίρα!
 4. te0ne

  Javascript Σύνδεση στο Internet

  Έχω ένα πρόβλημα. Χρειάζομαι ένα script που να ελέγχει άμα υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο και αν υπάρχει να σε στέλνει σε ένα τοπικό αρχείο html αλλιώς να σε καθοδηγεί σε ένα εξωτερικό αρχείο. Ευχαριστώ!
 5. te0ne

  Intel Xdk

  Καλησπέρα έχει ασχοληθεί κάποιος με app development μέσω Intel Xdk? Αν ναι, γνωρίζεται για Push Notifications? Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, ενώ τα έχω setάρει όλα κομπλέ σύμφωνα με το documentation του AppMobi οι εγγραφές είναι 0 και δεν λαμβάνει κανένας το μήνυμα. Ξέρει κανείς που οφείλεται αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 6. te0ne

  Wordpress App

  Ευχαριστώ πολύ!
 7. te0ne

  Wordpress App

  Καλησπέρα, το wordpress με κάποιο module σου δίνει την δυνατότητα για να τραβήξεις περιεχόμενο για να το περάσεις σε μία εφαρμογή android? Αν ναι έχετε να προτείνετε καμία ιδέα?
 8. Στο Facebook όταν κάνεις μια διαφημιστική καμπάνια μπορεί να βάλεις το budget που μπορείς να διαθέσεις. Το ελάχιστο κόστος ημέρας είναι 1 ευρώ. Με αυτήν την λογική, έστω ότι έχεις 10 ευρώ τα οποία μπορείς να διαθέσεις, μπορείς να τα μοιράσεις σε 1 έως 10 μέρες. Όταν γίνεται μία καμπάνια, υπάρχει ένα κόστος για την κάθε ενέργεια που γίνεται! Περίπου στα 2 λεπτά.
 9. te0ne

  Αγορά Tablet

  Είμαι μεταξύ δύο tablet. Το πρώτο είναι το Innovator W1008B 10" και το δεύτερο είναι το Vero W10i. Γενικά θέλω ένα οικονομικό tablet με windows για απλές διεργασίες. Το πρώτο έχει κόστος 169 Ευρώ και το δεύτερο 189,50 Ευρώ. Θέλω να ακούσω γνώμες, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 10. te0ne

  Newbie

  Μπορείς να δουλέψεις σαν freelancer είτε μέσω γνωριμιών στην πόλη σου κ.λ.π. ή μπορείς να κάνεις εγγραφή σε freelancing websites όπως είναι για παράδειγμα το http://freelancer.com/ . Κάτι άλλο δεν μου έρχεται κατ άνου...
 11. te0ne

  Android App με HTML5?

  Φυσικά και τα win7 είναι καλύτερα από τα WinXP για dev για έναν πολύ απλό λόγο, συμβατότητα. Εγώ προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει το Intel XDK το οποίο είναι τρομερό. Έχω αναπτύξει δύο εφαρμογές με αυτό και δουλεύουν ρολόι. Γράφεις τον κωδικά σου μία φορά και μετά το μετατρέπεις για οποιαδήποτε OS...
 12. Το Drupal δεν ειναι τοσο ευχρηστο για καποιον αρχαριο.. θα προτινα καποιο αλλο cms πιο απλο οπως το wordpress... (λιγο αργα αλλα οκ)
 13. te0ne

  Κόστος ιστότοπου blogspot

  Κατάλαβα λάθος.Είχα καταλάβει απλά να δημιουργήσει έναν λογαριασμό... Εντάξει ναι αυτό εννοείται συμφωνώ στο ότι θα πρέπει να πληρώνετε κάποιος για το χρόνο του.Έστω θα είναι πολύ λίγα τα λεφτά.
 14. te0ne

  Κόστος ιστότοπου blogspot

  Θεωρητικά αλλά και πρακτικά, για μένα πάντα, δεν μπορείς να χρεώσεις κάποιον για να του δημιουργήσεις ένα blogspot.Είναι σαν να μου λες ότι θα σε πληρώσει ο άλλος για να του κάνεις ένα facebook λογαριασμό etc. Για τον μόνο λόγο που θα μπορούσες να τον χρεώσεις είναι για το λογότυπο. Αλλά δεν νομίζω ποτέ κάποιος να πληρώσει για να κάνει ένα blogspot.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.