Προς το περιεχόμενο

unbutucay

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  112
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ unbutucay

 • Κατάταξη
  Senior Member
 1. Μάλλον βούλωσε η κεφαλή. Δοκίμασες καθαρισμό με΄σα απο το λογισμικό?
 2. Εγώ χρησιμοποιώ τον wf-7515. Καλός σε γενικές γραμμές, αλλά παρατήρησα ότι μου λερώνει τις σελίδες και χρησιμοποιώ τα αυθεντικά του αναλώσιμα ακόμα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?
 3. Και εγλω συμφωνώ για συμβατό. Ακόμα και κάποια στιγμή να χαλάσει εκτυπωτής, χωρίς να υποννοώ ότι τα συμβατά προκαλούν προβλήματα, τα λεφτά τυ θα τα έχεις βγάλει στο τριπλάσιο.
 4. Κάνε μια δοκιμή να δεις οτι δουλεύουν όντως πρώτα. Μπορείς να γεμίσεις λογικά και αυτά που έχεις είτε σε κα΄ποιο refill shop είτε μόνο με χύμα μελάνια.
 5. Νομίζω ότι δεν ισχύει ακόμα. Πρέπει να πάιρνουν μόνο συγκεκριμένα δοχεία αν δεν κάνω λάθος.
 6. Περιέργο, έχω εναν BX-305fw χρησιμοποιώ μονο επαναγεμιζόμενα και δεν έχει βγάλει ποτε πρόβλημα.
 7. είναι δεν είναι ξαναγεμισμένα δουλεύουν μια χαρά. δεν θα έχεις θέμα. Εγώ χρησιμοποιώ συμβατά τονερ πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά στην τελική και πρόβλημα να μου βγάλουν έχω κάνει απόσβεση του εκτυπωτή από την 2η αλλαγή τονερ.
 8. δοκίμασε μόνος σου με χύμα μελάνια. και αυτοί την ίδια δουλειά κάνουν
 9. εγώ θα σου έλεγα για αυτό http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/ektipotes/polimixanima/Epson-Expression-XP-610-Inkjet-Polumhxanhma-C11CD31302.htm είμαι υπερ των EPSON πιο πολύ για τα αναλώσιμα τους.
 10. Αυτο στο μακρο το είδα και γω και μπορεί να το δοκιμάσω. Υπάρχει περίπτωση το χαρτί να χαλάσει τα ροδάκια όπως γράφτηκε παραπάνω? Εγώ νόμιζα ότι μονο η χρήση τα χαλάει. Και μία άσχετη ερώτηση: Προσπαθώ να τυπώσω με Epson εκτυπωτή σε χαρτί ματ 220 γρ αλλά δεν το τραβάει, υπάρχει καμία λύση? Ευχαριστω
 11. Σε θέμα συμβατών κοίτα skroutz. Εκεί θα βρεις την χαμηλότερη τιμή γιατί το ποιον είναι σχεδόν ίδιο σε όλους.
 12. Εγώ χρησιμοποιώ επαναγεμιζόμενα αλλά όχι σε HP. Μάλιστα προσπαθώ να βρω για έναν ΗΡ 1000 και δεν βρίσκω τίποτα οπότε γεμίζω με χύμα μελάνι.
 13. Εγώ χρησιμοποιούσα συμβατά και τώρα επαναγεμιζόμενα. Ο εκτυπωτής δεν έχει πάθει τίποτα. Αλλά και να πάθει με τόσο που τύπωνα έκανα απόσβεση σε 2 μήνες!
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.