Προς το περιεχόμενο

okourkoulos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  115
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

Σχετικά με okourkoulos

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.266 προβολές προφίλ
 1. okourkoulos

  iPhone 6s 16gb

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/03/2021 03:21 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Σε άριστη κατάσταση. Πάντα με θήκη και tempered glass. Μόλις μπήκε καινούρια μπαταρία. Μόνο το τηλέφωνό με το τζαμάκι του και μια θήκη. Τιμή τελική

  92 €

 2. okourkoulos

  Smart Home

  Είναι μόνο για Prime accounts ΚΑΙ για customers σε Αυστρία και Γερμανία! Πρέπει να έχεις φίλο/γνωστό σε Γερμανία/Αυστρία και να κάνεις για ένα μηνα (δωρεάν) Prime Account. Να βάλεις τη διεύθυνση του φίλου στην αποστολή και μετά στο στέλνει αυτός.
 3. Ενδιαφέρει πάρα πολύ τη κόρη μου! Μπορώ να έρθω και σήμερα!
 4. Είμαι Νότια κι εγώ, να περάσω να το πάρω? Εχεις ΠΜ!
 5. okourkoulos

  iOS 13

  Μέχρι τώρα χρησιμοπούσα το Swype το αυθεντικό, που σταμάτησε, αλλά νομίζω πως το GBoard είναι λίιιιγο καλύτερο. Κι εγώ από κει το είδα!
 6. okourkoulos

  iOS 13

  https://www.engadget...d/?guccounter=1 Εντύπωση μου κάνει πως κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό!!!
 7. Διάβασα και το εξής: https://support.apple.com/el-gr/HT207578 "Το iPhone και το Apple Watch σας πρέπει να χρησιμοποιούν τον ίδιο φορέα κινητής τηλεφωνίας." ???? Εγώ θέλω δύο διαφορετικούς παρόχους, όμως! Τι παίζει?
 8. okourkoulos

  Apple Watch 4 από Αμερική

  Επειδή τα διάβασα, ρωτάω για να ξεκαθαρίσω τι απ'τα δύο ισχύει τελικά. Ευρωπαϊκό, ή αμιγώς Ελληνικό?? Συγχωρέστε μου τη άγνοια.
 9. okourkoulos

  Apple Watch 4 από Αμερική

  Οπότε αυτό δεν ισχύει πως πρέπει να είναι αγορασμένο απ'την Ελλάδα? https://www.iphonehellas.gr/apple-watch-series-3-lte-limitations/
 10. Το χαρτί αυτό δεν πάει στο φάκελο του οχήματος, όπου κι αν είναι αυτός? Τελικά, θα γίνει νέος έλεγχος, αφού θα χρειαστεί να αλλαχτεί η δεξαμενή μιας κι έχει λήξει (10 έτη)! Τον ήπια! Θα μου δώσει το ΚΤΕΟ προσωρινό χαρτί? Πόσο θα κρατάει αυτό?
 11. Ναι, ψάχνω που πήγε ΚΤΕΟ πρώτη φορά μετά την εγκατάσταση του υγραερίου, αλλά δε το πήγε ο εγκαταστάτης, αλλά ο ιδιοκτήτης! Επικοινώνησα και με το εγκαταστάτη και δε γνωρίζει. έχει περάσει και μια 6ετία - 7ετία Αυτό είναι το πρόβλημα! Τώρα που θα πρέπει να πάει κἀποιος στο Υπουργείο να το βρει από το φάκελο, είναι δική μου υποχρέωση, ή του εκάστοτε ΚΤΕΟ που θα περάσει το ΙΧ? Αυτό ρωτάω. Επικοινώνησα με γνωστό ΚΤΕΟ και ενώ στην αρχή έλεγαν πως δεν είναι δική μας υποχρεώση, μετά είπαν πως μπορούμε να κάνουμε αίτηση στο υπουργειο, αλλά δεν μας εξυπηρετούν. Ίσως
 12. Ο εγκαταστάτης δε γνωρίζει που πέρσαε το πρώτο ΚΤΕΟ το αμάξι. Ο φάκελος του ΙΧ βρίσκεται στο υπουργείο. Τώρα διαβάζω το ΦΕΚ Ποιοί το βρήκαν? Οι του ΚΤΕΟ??
 13. δεν γνωρίζω που έγινε το πρώτο ΚΤΕΟ. Ρώτησα τον εγκαταστάτη και μου είπε πως είναι υποχρέωση του ΚΤΕΟ να βρει την αρχική βεβαίωση. Ισχύει? Στο ΚΤΕΟ Ελλας μου ζήτησαν να τη βρω εγώ, αφού δε ξέρω σε ποιο ΚΤΕΟ έγινε.
 14. okourkoulos

  Κλησεις με αποκρυψη

  Ξεθάβω! Με πήραν σήμερα με απόκρυψη και είπα: "Παρακαλώ" κι ακούστηκε ο ήχος ποθ κλείνει το τηλέφωνο. Μετά με ξαναπαίρνουν και λέω (ο Μ@[email protected]Κ@5) "Ναι" κι ακούω ένα μπιπ και κλείνει! Κατόπιν εορτής, έκανα φραγή σε νούμερα με απόκρυψη, αλλά φοβάμαι μήπως είπα ναι σε κάτι και δε το ξέρω! Κυκοφορούν απάτες που σε κάνουν να λες ΝΑΙ, αλλά σε ρωτάν και σου μιλάνε πρώτα. Μήπως αναβαθμίστηκαν και αρκούνται σε απάντηση?? Με τρώει πολύ αυτό. Καμιά εμπειρία/ιδέα/συμβουλή??
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.