Προς το περιεχόμενο

amveria

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  473
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

518 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ amveria

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 08/03/1978

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Ημαθία
 • Ενδιαφέροντα
  IT, LocalNetworkAdmin, PC_Helpdesk, PC_Tech, Android_PowerUser.

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

3.292 προβολές προφίλ
 1. Θα κάνει επαναφορά και των αρχείων που μπορεί να έχουν κατά λάθος σβηστεί από κανένα update; Αν ναι τότε ευπρόσδεκτο. Ελπίζω μόνο να μην το εμπλουτίσουν και με δυνατότητες ανάκτησης fs που κατά βάση χρησιμοποιούν αλλά λειτουργικά. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
 2. Ευχαριστώ και πάλι, αλλά το καλώδιο που έβαλα εγώ είναι type - c σε type - c.... Για άλλη χρήση. Να είσαι καλά.
 3. Ευχαριστώ έβαλα έναν σε παραγγελία μαζί με ένα καλώδιο.
 4. Καλησπέρα στην ομάδα, Φίλε @Vincanity θα εκπλαγείς ευχάριστα από την απόδοση του λιλιπούτειου αυτού ηχείου. Έχει και την δυνατότητα να αγοράσεις δύο και να τα κάνεις pairing ώστε να ακούς stereo. Το μόνο αρνητικό και κατά την άποψή μου απολύτως δικαιολογημένο είναι ότι αν έχεις την ένταση πάνω από το 80 περίπου τις εκατό θα παρατηρείς ότι η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα. Κατά τα άλλα είναι πολύ ποιοτική κατασκευή. Υ.Γ. Δεν μπορώ να πω ότι έχω και το πιο εξειδικευμένο αυτί στον χώρο του ήχου αλλά με αναπαραγωγή mp3 192 είχε πολύ καλή απόκριση - απόδοση.
 5. Συμφωνώ με την λογική σου, εξάλλου θα έχεις ήδη μια πολύ καλή μητρική οπότε και θα έχεις βλέψεις για 4900x με το καλό...
 6. Την στιγμή της σύνταξης του νήματός μου μέχρι και τωρα δεν υπάρχει το παρών γράφημα στα δύο site αναφοράς που βρίσκονται στην κεφαλίδα του άρθρου ούτε όμως και στο τέλος όπως είθισται. Βρίσκεται σε ένα link εντός του άρθρου. Αν χρειαστείς κάποια άλλη διευκρίνιση θα χαρώ να βοηθήσω μετά το πέρας της εργασίας μου. Πάντως ο τίτλος του άρθρου και η κεφαλίδα αυτού παραπέμπουν σε διαφορετικά λογικά συμπεράσματα.
 7. Καλησπέρα στους συμμετέχοντες, Εκτός από το ότι θα συμφωνήσω με τον @dterzakis θα πρέπει να επισημάνω και μία άλλη προοπτική που προκύπτει από το παρών γράφημα. Στο γράφημα του άρθρου λοιπόν που δεν αποτελεί αναφορά σε κάποιο άλλο άρθρο ενός site ή δεν αποτελεί μετάφραση κάποιου άλλου πρέπει να επισημάνουμε ότι βάση του δικού μας άρθρου και μόνον το σύνολο τόσο των ενεργών εν ενεργεία επαγγελματιών του χώρου του προγραμματισμού όσο και των εκπαιδευομένων κάνει χρήση Linux σε ποσοστό μεγαλύτερο εκείνου των οποίων κάνουν χρήση Windows. Αν λοιπόν ψάξουμε στα link των site αναφοράς βλέπουμε ότι πουθενά δεν υπάρχει το παρών γράφημα, αλλά βρίσκουμε μία εντελώς διαφορετική εικόνα από εκείνη του δικού μας άρθρου. Το παρών άρθρο ακολουθεί μία όχι και τόσο ορθή τακτική και βασίζεται μάλλον σε άλλα κριτήρια. Πάντως είναι κατά γενική ομολογία φυσιολογικότερο να υπάρχουν περισσότεροι προγραμματιστές για την πλατφόρμα των windows μιας και οι ανάγκες σε γραμμές κώδικα ακολουθούν το μοντέλο της πίτας διαχωρισμού των "ενεργών" συστημάτων. Τέλος να προσθέσουμε και μία ακόμη βασική παράμετρο στο άρθρο, λέγοντας ότι το ποσοστό των γραμμών κώδικα που είναι ελεύθερο ή / και ανοικτό σε σχέση με εκείνο που είναι κλειστού τύπου είναι δυσανάλογα μεγαλύτερο υπέρ των συστημάτων ανοικτού κώδικα και έτσι δεν υπάρχει ανάγκη να γράφονται γραμμές κώδικα για το ίδιο πράγμα περισσότερες φορές.
 8. Καλορίζικο. Χρήστης Ubuntu από την 6.06 έως και την 10.10. Έκτοτε έως και σήμερα σταθερά Xubuntu, με κάποιες μικρές παρασπονδίες αναλόγως την τρέχουσα φύση των εργασιών. Studio / XFCE Debian. Τους εύχομαι πραγματικά να τα εκατοστήσουν.
 9. Καλησπέρα κόσμε, Σε σχέση με την ενσωμάτωση μέρα με την νύχτα. Υπάρχουν και κάποιες 1650 που μπορείς να βάλεις αλλά θέλει ψάξιμο. Εγώ μέχρι που έδωσα όλο το PC πήγαινε πολύ καλά. Να φανταστείς ότι με 1600x900 monitor έτρεχε άνετα όλες τις εφαρμογές που ήθελα και σε εκείνον που το έδωσα ο γιος του ακόμη παίζει fortnite. Μεγάλη διαφορά θα κάνει και ένας SSD για το λειτουργικό τουλάχιστον. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
 10. Καλησπέρα κόσμε, Προσωπικά δεν έχω την ανάγκη ακόμα για αλλαγή κινητού αλλά και να την είχα δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για άμεση αντικατάσταση. Πάντως από όσες εταιρίες έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής τις flag ship σειρές τους μπορώ να πω ότι η xiaomi είναι εκείνη που σε σχέση με την τιμή έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνω, αναφέρομαι συγκεκριμένα στο Mi 10 με 8GB RAM/ 256GB. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
 11. Καλησπέρα κόσμε, Όπως σου απάντησαν και οι περισσότεροι από τους αγαπητούς συμφορουμήτες θα πρέπει επίσημα να πάρεις άδεια για να πας οπουδήποτε εκτός Ελλάδας και δη στην πολυαγαπημένη μας γείτονα χώρα. Αυτό που δεν είχα το χρόνο να διαβάσω αν σου ανέφεραν είναι ότι υπάρχει περίπτωση ανάλογα με τα καθήκοντά σου στον Ε.Σ. να μην μπορείς να πας εκεί που θέλεις ούτε και μετά την απόλυσή σου. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις που πήγες σε μονάδα, αλλά καλό είναι να ρωτήσεις κάποιον στο 2 ή 3 Γρ. να σε ενημερώσουν κατάλληλα. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
 12. Καλή μας ημέρα, Αγαπητέ @Vassilis_24 προσωπικά για όλα αυτά που ανέφερες μαζί με UFS 3.0 και μία "καθαρή" rom τύπου Android One θα έδινα μέχρι και 375€ για την σύνθεση 8/256 GB. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
 13. amveria

  Κλείνουν τα Sevenspots

  Καλημέρα κόσμε, Το άρθρο πήρε μία πολύ κάλως εννοούμενη off topic έννοια τόσο όσο χρειάζεται ώστε να περικλύσει το θέμα γιατί φτάσαμε στο να “κλείνουν” τα Seven Spot. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν κλείνουν, αλλά ότι κάποια από τα franchise καταστήματα δεν έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν να επενδύουν στις συνεχείς “αναβαθμίσεις” παρεχόμενων υπηρεσιών. Βλέπετε έχουν καιρό που έχουν προσθέσει υπηρεσίες όπως προβολή ταινιών εντός του καταστήματος με συστήματα εφάμιλλα των ιδιωτικών κινηματογράφων, διοργάνωση παιδικών πάρτι, ενοικίαση και παίξιμο δικτυακών και μη παιχνιδιών μέσα στο ίδιο το κατάστημα κ.λ.π. Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγα να νοικιάσω ταινία, ή να αγοράσω κάτι από αυτά, σίγουρα πάνω από 10ετία. Μπορώ όμως να σας πω με βεβαιότητα ότι στην πόλη μας προτιμώνται έναντι του ανταγωνισμού για υπηρεσίες που σας προανέφερα. Οπότε ναι συμφωνώ με όσους υποστήριξαν προηγουμένως πως αν στηρίζονταν αποκλειστικά στην ενοικίαση ταινιών και στην πώληση προϊόντων τότε θα είχαν κλείσει προ πολλού. Εν κατακλείδι η γενικότερη ιδέα συνοψίζεται στο ότι αν κάποια εταιρία δεν ακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς, ιδίως όταν εκείνη σχετίζεται με την τεχνολογία, χάνεται. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
 14. Καλή μας ημέρα, Η επόμενη σκέψη που θα προσπαθήσω να αναλύσω είναι ανεξάρτητη του κύκλου αναβάθμισης που έχει ο κάθε χρήστης στο μυαλό του. Με το δεδομένο ότι στα DIY θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε μητρικές με το νέο πρώτυπο σταδιακά μέσα σε 2 - 3 χρόνια και με την λογική ότι μέσα σε αυτό το διάστημα ίσως ξανά αλλάξεις σε "παλαιού" τύπου μητρικές τότε έχεις συμπληρώσει το διάστημα των 5+ χρόνων ώστε να θεωρείς την πρόσφατη αγορά ποιοτικού τροφοδοτικού ασφαλή και με απόσβεση σε λογικό βάθος χρόνου. Αν κάποιος δεν κάνει τόσο συχνές αλλαγές - αναβαθμίσεις τότε πάλι δεν τον ενδιαφέρει, αφού το pc του θα το κρατήσει παραπάνω χρόνια. Προσωπικά βρίσκω σωστή την έγκαιρη ανακοίνωση ώστε να κανονίσει ο κάθε ένας τι τον βολεύει και τον συμφέρει. Τέλος βρίσκω μάλλον καλή την ιδέα ελαχιστοποίησης καλωδίων στο εσωτερικό του υπολογιστή με επιφύλαξη την "επιβάρυνση" σε όγκο και την ηλεκτρικού φορτίου διαχείριση από την μητρική. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
 15. amveria

  Windows σε λογιστηριο

  Καλή μας ημέρα, Θα πρέπει πρώτα να ρωτήσει την εταιρία ή τις εταιρίες από όπου προμηθεύθηκε τα προγράμματα αυτά, αν οι εκδόσεις που έχουν είναι συμβατές και με τα 10αρια. Ας δείτε καλού κακού και αν οι εκδόσεις που έχει είναι 32 ή 64 bit. Υπό ιδανικές συνθήκες επιτρέπεται αναβάθμιση μέσα από τα windows 7 σε 10άρια. Εγώ θα πρότεινα το εξής. Να αγοράσετε έναν καινούργιο δίσκο και να κάνετε ghost σε ένα από τα δύο “workstation”. Όταν τελειώσει η διαδικασία να κλείσετε ή ακόμα καλύτερα να απεγκαταστήσετε τα προγράμματα προστασίας και να ξεκινήσετε την διαδικασία αναβάθμισης μέσα από τα windows 7. Θα πάρει χρόνο η όλη διαδικασία αλλά είναι βέβαιο ότι είναι η πιο ανώδυνη επιλογή. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.