Προς το περιεχόμενο

musitsa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  110
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από musitsa

 1. Και 1080p οθόνη και 15% στο τέλος της μέρας με 4000mAh? Άστο ρε Samsung που θες και 900€, καλύτερα αυτά τα χρήματα σε Xiaomi που τουλάχιστον θυμάται ακόμα τη λέξη αυτονομία.. Έχουμε καταντήσει σαν τα μήλα που δεν φεύγουν χωρίς powerbank από το σπίτι!
 2. Με διαφορά η πιο όμορφη κονσόλα που έχουν βγάλει! Όπως το είπε ο Matt ακριβώς.. "Έργο τέχνης"
 3. Γελάει ο κόσμος.. με τον τρίφτη - καροτσάκι λαϊκής!! Έχει στυλ όμως, είναι Apple!! χαχαχαχα
 4. Έλα ρε αποκλείεται! Αφού αυτά δεν παθαίνουν τίποτα.. δεν κολλάνε ιούς.. δεν μπορεί να τα χακάρει κανείς.. το λογισμικό είναι το καλύτερο! Γι' αυτό δεν δίνουμε μια περιουσία κάθε φορά;; Α! και για να βλέπει ο κόσμος ότι είμαστε "high class" φυσικά!
 5. Υποκειμενικό πάντα το γούστο αλλά πραγματικά, την ομορφιά που την είδες ρε φίλε;!
 6. Έτσι έτσι, δώστε καινούργια πραγματάκια στο λαό να έρθει μετά η Apple να "καινοτομήσει" !!
 7. Από τη στιγμή που για να έχεις ένα αξιόλογο κινητό και όλες οι καινοτομίες που προσφέρονται σε κάθε εποχή πρέπει να πας στα λεγόμενα high end, εγώ επιμένω πως είναι. Πήγαινε πάρε κινητό με 100-200€ που θεωρείται "λογική" τιμή και έλα πες μου τι εμπειρία χρήσης θα έχεις.
 8. Γνωστή η πορεία τόσα χρόνια... άπειρη έρευνα και καινοτομία στην αρχή με χαμηλές τιμές υποχρεωτικά, και μόλις πιάσουμε τις πωλήσεις και δημιουργήσουμε το κοινό μας, ψηλά ο αμανές Δεν υπάρχει δικαιολογία για καμία εταιρία μεγάλε.. το ακριβότερο κινητό δεν θα έπρεπε να υπερβαίνει τα 500€ Είναι παρανοηκό αυτό που συμβαίνει με την τιμολόγηση των smartphones
 9. Οι Κινέζοι δείχνουν για ακόμα μια φορά το δρόμο... για να έρθει η Apple μετά από 2-3 χρόνια να "καινοτομήσει" !!
 10. Εύκολα! Μου έχει συμβεί πολλές φορές και με νευριάζει αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.. ή μάλλον μπορούμε, Nokia 3310
 11. 3000€ αντίστοιχο Windows 10 PC και ας είναι διαφορετικό οικοσύστημα, δεν στερήσε τίποτα. Τα ρέστα λουλούδια στα μπουζούκια :-P
 12. Πληρώσατε για να έχετε το δαγκωμένο μήλο, μη τρελαίνεσαι!
 13. Ευπρόσδεκτο οτιδήποτε μπορεί να ξεπεράσει τα 300ppi που αντιλαμβάνεται το μάτι σε ανάλογες ίντσες!
 14. Μη τον κράζετε ρε παιδιά τον GReaperEx αυτός ξέρει! Είναι κλασσικός Ελληνάρας
 15. Χρονιά συντήρησης... "κοτσάρει" χαρακτηριστικά του Note στο "+" μοντέλο της επόμενης χρονιάς. Λογικό από τη μία, απαράδεκτο από την άλλη. Πιστεύω θα πάει 2019 για να ξεπεραστούν τα τωρινά μοντέλα S8 / S8+... Τα έχουν όλα πλέον. Ας εστιάσουν τουλάχιστον στη βελτιστοποίηση του software.
 16. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάνε, μη τρελαίνεσαι
 17. Ναι όντως. Είναι πολύ φθηνά τα mac από μόνα τους...
 18. Περιμένετε να εδραιωθεί λίγο σαν καινούργιο προϊόν, να εξελιχθεί περαιτέρω και να το μάθει ο επαγγελματικός κόσμος και ας δούμε τα νούμερα πάλι σε λίγα χρόνια.
 19. Είναι εκπληκτικό, το έχω δει από κοντά και με εντυπωσίασε! Ποιο είναι αυτό το πρόβλημα;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.