Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Crystallization

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  330
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

275 Excellent

Σχετικά με Crystallization

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 23 Ιουνίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.105 προβολές προφίλ
 1. Το "κακό" στην υπόθεση αυτή είναι πως ήδη οι περισσότεροι μεγάλοι reviewers έχουν γράψει άρθρα και γυρίσει βίντεο με σκοπό την κάλυψη του θέματος "Μπαταρία και πόσο παραπάνω κρατά" ..το συγκεκριμένο bug, όπως και το γεγονός ότι εφαρμογές τρίτων δεν είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα 120Hz, τα καθιστά άχρηστα, εφόσον η οθόνη δεν ανανεωνόταν με τον ρυθμο που έπρεπε, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στην διάρκεια της μπαταρίας. Κάτι τέτοια με κάνουν να σκέφτομαι αν η εταιρεία το έκανε με πρόθεση - ίσα ίσα για να βγουν τα πρώτα καλά λόγια των reviews στο κομμάτι αυτό - ή είναι όντως bug.
 2. Ένα μεγάλο μπράβο για ακόμα μια φορά στον πρωτοπόρο δήμαρχο Τρικάλων που έχει ανεβάσει τον δήμο τεχνολογικά! Πρότυπο δήμου σε πολλές πτυχές του.
 3. Θεωρητικά ναι. Παρόλα αυτά όταν έχεις εναλλακτικές (ακόμα και με διαφορετικό περιεχόμενο) μπορείς να είσαι κάποιους μηνες εδώ κάποιους εκεί. Αν αυτό καταλήξει σε μεγάλο σκαμπανεύασμα στα έσοδα του Netflix ίσως χαλαρώσει λίγο.. που τα τελευταία χρόνια έκανε 3 φορές αύξηση και πάει για 4η.. Μπορεί βέβαια αυτό να είναι ένα ουτοπικό σενάριο
 4. Παρακαλώ διορθώστε στο άρθρο τους συνδέσμους για τις 2 αγγελίες εργασίας, να μην φαίνεται το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που τις κοινοποίησε από το προσωπικό του προφίλ. Αγγελία 1: https://www.linkedin.com/comm/jobs/view/2719696309 Αγγελία 2: https://www.linkedin.com/comm/jobs/view/2715139542 ~~~~ Άντε με το καλό να έρθει και η Disney+ να ανέβει λίγο ο ανταγωνισμός.
 5. Συμφωνώ μαζί σου, ειδικά σε κάτι ελληνικά Youtube κανάλια που κάνουν εγγραφη σειρών από την τηλεόραση και τις ανεβάζουν στο κανάλι τους ..με αποτέλεσμα να έχει μέσα σε ένα 40λεπτο επεισόδιο παραπάνω διαφημίσεις από την τηλεόραση ..και να πληρώνονται για περιεχόμενο που ΔΕΝ τους ανήκει. Προσωπικά έβαλα Youtube Premium Family (Ad-free Youtube, Youtube Originals, Youtube Music) με VPN από Αργεντινή με 1.5€/μήνα για 5 λογαριασμούς και ξένοιασα. Για κάποιον που ίσως θέλει να ασχοληθεί λίγο παραπάνω, υπάρχουν λύσεις Raspberry-Pi και Pi-Hole για ολικό μπλοκάρισμα διαφημίσεων σε όλες τις συσκευές
 6. Στο δίνει με το μεγάλο πακέτο του Google One. Πρακτικά με 10€ έχεις και 2TB Cloud storage και VPN αν δεν έχω διαβάσει κάτι λάθος.
 7. Βλέπω πολλοί διαλέγετε στρατόπεδα υπερ ή κατά του μαύρου χρήματος. Δυστυχώς το μαύρο χρήμα είναι ζήτημα επιβίωσης για κάποιες επιχειρήσεις. Σιγά σιγά με την κυριάρχηση του πλαστικού χρήματος, την αναγκαστική μείωση της φοροδιαφυγής και το χαμήλωμα των φόρων (κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει με επιτυχία) το μαύρο χρήμα δεν θα είναι ανάγκη. Αυτό το οποίο δεν ανέχομαι παρόλα αυτά είναι όταν κάποιος δεν θέλει να κόψει απόδειξη, αλλά ζητάει ολόκληρο το ποσό. Την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
 8. Ένα παράδειγμα είναι τα παιχνίδια της Blizzard που είναι playable - ανάλογα το τίτλο - σε διάφορα στάδια του download. Συνήθως κατεβάζουν πρώτα τα core files, μετά κάποια low resolution assets ώστε να μπορείς να παίξεις θυσιάζοντας την ποιότητα γραφικών ενώ στο background κατεβαίνουν high resolution models. Αν το παιχνίδι είναι sandbox κατεβαίνουν επίσης δευτερεύον σημασίας maps / areas του παιχνιδιού. Αν είναι παιχνίδι με ξεκάθαρο structure στα levels κατεβαίνουν πρώτα τα αρχικά levels και μετά τα υπόλοιπα.
 9. Αν δεν κάνω λάθος οι εταιρείες δίνουν στα αυτοκίνητα μια εγγύηση μπαταρίας 8 χρόνια με ~75+% της αρχικής χωρητικότητας. Όταν την αλλάξεις η παλιά ανακυκλώνεται και συνήθως φτιάχνονται από αυτήν εκατοντάδες μπαταρίες μικρότερης χωρητικότητας για άλλες συσκευές. Δεν πάνε χαμένες. Τώρα αν το παραπάνω μένει μόνο στην θεωρία δεν το γνωρίζω.
 10. Δεν διαλύθηκε η αγορά των crypto, απλά βρίσκεται σε περίοδο εκπτώσεων. Τα σοβαρά crypto πρέπει πλέον να τα βλέπει κάποιος ως μακροχρόνια επένδυση.
 11. Αν η εταιρεία πληρώνεται σε Bitcoins και δεν έχει ανάγκη ρευστοποίησης τους, τότε η απόφαση να δέχεται τέτοιες πληρωμές θα αυγατίσει την αξία της. Το καλό με τον Musk είναι ότι τα λεφτά που βγάζουν οι εταιρείες του τα χρησιμοποιεί για να κάνει κάτι καινούργιο. Δεν τα κάνει κότερα.
 12. Είναι αστείο ότι πολλοί πιστεύετε ότι ο μόνος λόγος που μαζεύουν δεδομένα είναι για στοχευμένες διαφημίσεις ή ότι δεν πειράζει να ξέρουν τι γράφετε σε κάποιον άνθρωπο γιατί είναι ασήμαντο. Αν μιλάτε μόνο για ασήμαντα πράγματα, μάλλον δεν έχετε τι να πείτε. Τα δεδομένα μαζεύονται, γίνεται χαρτογράφηση, βγαίνουν συμπεράσματα για εσάς (επαγγελμα, χόμπυ, αγορές, φιλίες, πολιτικές απόψεις κλπ) και φυσικά η πληροφορία δίνεται και παραέξω. Μόνο το Facebook έχει καμία 40αρια third party εταιρείες που μοιράζει δεδομένα ..και φυσικά τους υπόλοιπους μεγάλους παίχτες (twitter, google κλπ) Αν έχε
 13. Αυτό που λες δεν ισχύει. Τα secret chat λειτουργούν με e2ee δίχως να γίνονται backed up στους server του Telegram ενώ οι υπόλοιπες λειτουργίες (chats, group chats, one-to-many channels) είναι encrypted και stored ώστε να μπορούν να προσφέρουν κάποια παραπάνω features που δεν μπορούν να προσφέρουν τα e2ee. Μπορείς να διαβάσεις πως ακριβώς λειτουργεί και ποιες οι διαφορές με τις υπόλοιπες εφαρμογές εδώ: https://telegra.ph/Why-Isnt-Telegram-End-to-End-Encrypted-by-Default-08-14 ~~~~~~~~~~~~~ Το signal αν εξαιρέσουμε την έλλειψη πολλών features λόγω της e2ee, κάνει store τα con
 14. Πρέπει να μειωθούν οι ρύποι γιατί αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό πάμε για φούντο. Αυτό σημαίνει ΑΠΕ το οποίο στον τομέα της μετακίνησης ευνοεί την ηλεκτροκίνηση. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, αλλά αυτός είναι ο πιο εύκολος τώρα για μια γρήγορη αλλαγή. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Ταυτόχρονα βλέπεις πως η ανθρωπότητα ψάχνεται όσο ποτέ να εξερευνήσει άλλους πλανήτες για να τους αποικησει (Άρης). Ξέρουμε πως ο χρόνος είναι περιορισμένος όσο συνεχίζουμε την εκμετάλλευση του πλανήτη με αυτό τον ρυθμο και ψάχνουμε εναλλακτικές. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Αναρωτιέμαι αν θα γίνει κάποια σ
 15. Το φανάρια πίσω που διασχίζουν όλο το σώμα είναι ίδια με του Peugeot 208. Στην αρχή νόμιζα ήταν λάθος η φωτογραφία και ανακοίνωσαν κάποιο Peugeot 2008 (αντίστοιχο crossover)
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.