Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

thanos1989

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  12
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με thanos1989

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

870 προβολές προφίλ
 1. Να δω το αυτόματο αυτοκίνητο να κολλά στην κίνηση του Κηφισού μετα απο 5 χρονια και να γελαω με οσους γραφουν σήμερα για το μέλλον.. το μέλλον είναι απλα η καταστροφή .. με την άνοδο της στάθμης της θάλασσας και την καταστροφή του περιβάλλοντος. Εκεί να δείτε εξέλιξης του ανθρώπινου είδους .. οσους καταφέρουν να ξεπεράσουν την οικονομική καταστροφή και να πάρουν τα ""πανάκριβα"" αυτόματα/υπτάμενα αυτοκίνητα! Το πήγα λίγο παραπέρα βασιζόμενος με τωρινά δεδομένα όλων των επιστημόνων του πλανήτη! (Τα συγκρίνω σε θέμα κόστους και όχι σε θέμα προόδου της τεχνολογίας).
 2. σωστά απλά το έβαλα μαζί με το μπάνιο στην θαλασσα... καλά που το ανέφερες... 15 μερες λενε με prk.
 3. Δεν το γνωρίζω αυτό... ας μας πει κάποιο παιδί που το έχει κάνει.
 4. Τον πρώτο μήνα δεν μπορώ να μπω θάλασσα ούτε να σηκώνω βάρη αυτό ξέρω σε γενικές γραμμές και να με προσέχει για την πίεση του ματιού
 5. Ναι φοράω γυαλιά συνέχεια έξω στον ήλιο... βέβαια τώρα είμαι στις 10 μέρες από το prk θέλει λίγο υπομονή πριν καταφύγω σε αυτές τις μεθόδους αφού και άλλα παιδιά εδώ μέσα τα ίδια έχουν περάσει τον πρώτο μήνα. Σευχαριστω πολύ για τις προτροπές σου... μου είπες σχεδόν τα πάντα για την αντιμετώπιση της ξηροφθαλμια και θα τα εχω υπόψην μου.
 6. Θα σου πάει κοντά 1900€ με τα φάρμακα, δάκρυα κλπ... χωρίς αυτά τα λεφτά κατσε στα αυγα σου! Σαν επέμβαση την κάνεις και με 1500€. Εγω την έκανα την Παρασκευή με prk και εχώ ξυροφθαλμια την νύχτα. Με ξυπνάει πχ στις 4-5 το πρωί και το ένα μάτι μου θα είναι κόκκινο.. Τώρα βάζω ένα δάκρυ gel πριν κοιμηθώ για να μην το παθαίνω... τώρα κλείνω 10 μέρες. Όποιος έχει ακούσει κάτι ή ξέρει να μου δώσει συμβουλή γενικά για την ξυροφθαλμια ας μου πει.. θα το εκτιμούσα αφάνταστα. Είμαι 29 χρόνων και είχα μυωπία 4.75 - 5.00 και 0.5 αστιγματισμό στο ένα μάτι! Βλέπω ικανοποιητικα από την 5 μέρα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.