Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

mastermagent

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  76
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.545 προβολές προφίλ

mastermagent's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. ποιο Log διαβάζεις; είδες τα log του wordpress? να είναι αυτό το πρόβλημα τότε κάτι παίζει με το ssl,
 2. Από Γερμανία που το κοίταξα, είναι πιο ακριβά και τα έξοδα για τα το φέρεις είναι στα 800 ευρώ. Η Βουλγαρία είναι δίπλα, και πιστεύω ότι έχει καλά αυτοκίνητα, γνωρίζω ότι πολλοί πωλητές φέρουν από εκεί, οπότε αν έχει κάποιος εμπειρία σχετικά με τη χώρα αυτή, θα το εκτιμούσα
 3. για την ταξινόμηση, λες.... είμαι ενήμερος, σε ευχαριστώ!
 4. Γεια σε όλους, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω άμεσα αυτοκίνητο από την διπλανή μας Βουλγαρίας, γνωρίζει κάποιος σχετικά τι και πως; Ευχαριστώ!
 5. mastermagent

  eshop

  χα! έχεις πολύ δρόμο ακόμα, δούλεψε το Notepad++ και τη mysql με phpmyadmin κοινώς χρειάζεσαι webserver, xampp η wampp
 6. mastermagent

  Ιστοσελίδα

  μπορώ να σου φτιάξω ότι θέλεις
 7. τι πιθανότερο είναι να έχει κάτι το pc σου και όχι το site. Τώρα για ελέγξεις πιθανά script στην ιστοσελίδα σου, μπορείς να το κάνεις αν έχεις cpanel malware scan αλλά και antivirus, αν βρεις κάτι τότε φίλε το πιθανότερο είναι ότι θα ξανα κωλύσεις , από εμπειρία σου λέω με eshop που φιλοξενούσα σε σερβερ δικο μου, ήταν oscommerce 2.2 και μιλάμε παντού τρύπιο... τελικά τον πήγα με opencart και λύθηκε οριστικά το πρόβλημα.
 8. Έχω δικούς μου server με cloudlinux που πιστεύω θα σε καλύψουν τις ανάγκες σου, χωρίς να πας σε vps. αν σε ενδιαφέρει πες μου
 9. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αν είσαι σε shared hosting φαντάζομαι ότι το έχεις προσθέσει μετά το RewriteEngine On
 10. Γεια σου, φίλε καλή αρχή, είμαι και εγώ στο χώρο μια 10ετία σχεδόν, αν χρειαστείς κάτι μου λες, όσο για τον godaddy είχα παρόμοια προβλήματα, αναγκάστηκα να πληρώσω έως και 3 φορές κάθε domain για να τα μεταφέρω.
 11. αν το wordpress το φιλοξενείς σε κάποιον provider τότε δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές στο php.ini , δεν έχεις πρόσβαση. Η λύση είναι στο .htaccess αρχείο να προσθέσεις τα παρακάτω php_value upload_max_filesize 64M php_value post_max_size 64M όπου το 64Μ είναι το μέγεθος του αρχείου σε ΜB.
 12. Καλησπέρα, οι μικροί χαρακτήρες για να εμφανίζονται θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο css που αφορά στο συγκεκριμένο plugin. Τώρα για το άλλο θέμα σου, υπάρχουν διάφορες λύσεις, θα μπορούσες να έχεις φακέλους στο hosting σου λογαριασμό και με χρήση plugins να προσφέρεις υπηρεσίες για file sharing.
 13. για κάτι τόσο απλό μη πας σε πολύπλοκες λύσεις, πάνε σε wordpress
 14. Συμφωνώ, το δωρεάν είναι για να προσελκύσει κόσμο και να δημιουργήσουν λίστα με email και να τα εκμεταλλεύονται για διαφημιστικούς λόγους, θα μπορούσαμε και εμείς να το κάνουμε αλλά είπαμε, υπάρχουν και όρια.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.