Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

estel92

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  372
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

71 Excellent

Σχετικά με estel92

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.716 προβολές προφίλ
 1. estel92

  Corsair STRAFE RGB MX SILENT CHERRY

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/10/2021 08:46 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Δίνεται το πληκτρολόγιο της Corsair όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έχουν φύγει κάποια γράμματα από το Corsair. Είναι πλήρως λειτουργικό δεν έχει κανένα πρόβλημα. Υπάρχει το κουτί και ότι παρελκόμενα είχε μαζί. Μόνο από Αθήνα παρακαλώ.

  70 €

 2. Ευχαριστούμε για την ενημερώσει κι εγώ πήρα μέχρι Μάρτιο του 2022!!!
 3. Καλησπέρα παιδιά!! Θα ήθελα να μου προτείνεται μια καλή ηχόμπαρα για την τηλεόραση μου LG OLED48CX6LA. Γιατί έχω δεν ξέρω καθόλου πια να επιλέξω. Μαξ 500€ (άντε και λίγο παραπάνω αν αξίζει). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 4. Στην Γαλλία με 9,90€ έχεις απεριόριστα mb καθώς και κλήσεις. Εδώ τι γίνεται ; Γιατί τόσο ακριβά δεν καταλαβαίνω
 5. Δεν με αφήνει να ολοκληρώσω την παραγγελία
 6. Απαράδεκτος Κωτσόβολος 32:00 λεπτά αναμονή Και καμία ενημέρωση για τις παραγγελίες....
 7. Για αυτόν που έχει κόκκινο μαύρο-κόκκινο setup αξίζει έχω το ίδιο απλά σε μαύρο με μόνο το κόκκινο λογότυπο εδώ και δυο χρόνια και δεν έχει πάθει απολύτος τίποτε.
 8. Έληξε ; Γιατί εμενα μου το βγάζει με 12€
 9. Έχω το τελευταίο της cosmote αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω. Έχω βάλει τις βέλτιστες ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει. Αλλά ίσως φταίει και το ρουτερ μπορεί να είναι ελλάτωματικο
 10. Καλά ενοποιείται ότι παίζει η διαρρύθμιση του χώρου αλλά σε σχέση με άλλη εταιρία που είχα πριν 3 χρόνια κα είχα το ρούτερ στο ίδιο ακριβώς σημείο τότε το wifi έπιανε και στο σαλόνι , απλά έχω απογοητευτεί με την cosmote γιατί έχω παρατηρήσει ότι κάποιες συγκεκριμένες ώρες η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα και αυτές οι ώρες τυχαίνει να είναι και οι ώρες που το χρειάζομαι. Το VDSL τι λέει αξίζει ?
 11. Δεν είπα ότι θέλω να πιάνω στον κήπο αλλά να πιάνει στο σαλόνι που έχει απόσταση από το ρουτερ 10 μέτρα. Θα τα κοιτάξω όλα αυτά που μου λες ευχαριστώ.
 12. Καλησπέρα! Αυτή την στιγμή έχω συμβόλαιο με την Cosmote 24αρι internet. Τον Μάιο λήγει το συμβόλαιο και σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο γιατί δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη με την ταχύτητα συν ότι η εμβέλεια του Wifi είναι πέραν από τραγικοί. αν σκεφτείτε ότι το ρουτερ το έχω περίπου στην μέση σε ένα σπίτι 120 τ.μ και στο σαλόνι χρειάζομαι WiFi extender. Ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για παλιούς παρόχους τι να διαλέξω ; Ευχαριστώ!!
 13. Αν στείλω στην Samsung θα βρω άκρη ; Αν και η εγγύηση έχει λήξη ένα χρόνο τώρα 😕
 14. Είναι δυνατόν μια τηλεοράσεις που έχεις αγοράσει 1200-1400 ευρώ πριν 3 χρόνια να βγάζει ένα τόσο μεγάλο ελάττωμα σε διάστημα τόσο μικρό ? Τι μπορώ να κάνω έχει κανείς ιδέα? Ευχαριστώ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.