Προς το περιεχόμενο

Thermomangr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  39
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Thermomangr

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 11/11/1982

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

846 προβολές προφίλ
 1. Σε ενημερώνει κάθε εταιρεία σχετικά. πάρε προσφορές. αν πρόκειται όμως να βάλεις vdsl δες ποιος έχει τις καμπίνες στην περιοχή σου και κατά προτίμηση διάλεξε αυτούς (αν φυσικά έχει και κάποιο δελεαστικό πακέτο), ώστε να μπλέξεις σε περίπτωση βλάβης με τους λιγότερους παρόχους... Παράδειγμα. Σε μία περιοχή που τις καμπίνες έχει η Vodafone και εσύ βάλεις wind και κάτσει βλάβη η wind θα το δώσει στη vodafone Να δει τι τρέχει (αν δεν στείλει τεχνικό), η Vodafone βάση μετρήσεων θα το στείλει ΟΤΕ αν δει πρόβλημα στο δίκτυο και ο ένας θα πρέπει να απαντήσει στον άλλο για την αποκατάσταση μέχρι να φτάσει σε εσένα.
 2. Πρέπει να πας σε όποιο πάροχο θες και να κάνεις αίτηση. το οίκημα είναι νεόκτιστο; εννοείς δεν έχει ξαναμπεί ποτέ τηλέφωνο; αν και λογικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα καθώς οι καλωδιώσεις (ειδικά αν είναι πολυκατοικία, στο 99,9% έχουν περαστεί (αν δεν είναι λαμόγιο ο εργολάβος).
 3. Από ups. Δυστυχώς μυριζομαι ότι θα τα πληρώσω όλα όπως τα ζητάνε για πρώτη και τελευταία φορά. Θα κλάψω λίγο... αλλά.
 4. Παιδιά καλησπέρα. Έχω πνιγεί από την Παρασκευή που με πήραν με μία άνεση για ένα δέμα αξίας 70 ευρώ κόστους (και μεταφορικά 35) να μου ζητήσουν άλλα τόσα για να το εκτελωνίσουν. Παρόλα αυτά προσπαθώ να γλυτώσω τα χειρότερα και να το εκτελωνίσω μόνος μου καθώς δεν μπορώ να θεωρήσω λογικό να δώσω για 10 λεπτά δουλειά σε ένα υπάλληλο (ούτε 10) 50 ευρώ (2 ημερομίσθια μου). Ξέρει κανείς πληροφορίες είτε κάποιο site Που να δίνει πιο αναλυτικές οδηγίες, στο πως συμπληρώνεις το "ΕΔΕ Άνευ Στατιστικής" ηλεκτρονικά; έψαξα να βρω κάποιο θέμα σχετικό αλλά δεν βρήκα να υπάρχει κάτι. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ
 5. έχω κλειδώσει ένα αρχείο προ αμνημονεύτων χρόνων για να μην ασχοληθεί η αδερφή μου με σημειώσεις και άλλα που κρατούσα χρόνια... το θέμα είναι ότι μπήκε στο χρονοντούλαπο και τώρα ότι κωδικό παλεύω ΔΕΝ... τέσπα το μάθημα το πήρα τώρα και δεν κλειδώνω τίποτα με ιδιαίτερους κωδικούς... υπάρχει κάποιο γρήγορο σχετικά και να κάνει bruteforce προγραμματάκι; γνωρίζουμε κάτι; Ευχαριστώ.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.