Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

nikοs

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  803
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  https://www.facebook.com/pcrepairskg/

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 • Ενδιαφέροντα
  Τεχνικός Η/Υ & Δικτύων - Μηχανικός Πληροφορικής

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.550 προβολές προφίλ
 1. Όταν ενα προϊόν είναι τζάμπα το πραγματικό προϊον είναι ο καταναλωτής.
 2. nikοs

  Windwos 11 remaining battary time

  Ναι το ποσοστό επι τοις εκατό το βλέπω , δεν εμφανίζεται ο χρόνος
 3. nikοs

  Windwos 11 remaining battary time

  Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση σε win11 δεν μου εμφανίζει τον υπολειπόμενο χρόνο της μπαταρίας και δεν φορτίζει πάνω από 99% έχει κανείς καμιά ιδέα?
 4. Ξέρει κανεις πως γίνεται να ενεργοποιηθεί ο υπολογισμός χρονου μπαταρίας στα 11?
 5. Τα έκανα όλα όπως και διαγραφή των drivers με DDU . Τώρα πάλι έκανα την διαδικασία με DDU και όλα δουλεύουν πάλι σωστά, για πόσο δεν ξέρω μόνο...
 6. To πρόβλημα επανήλθε πάλι στο event viewer βλέπω αυτο το σφάλμα Το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης amdwddmg σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία. Καμιά ιδέα?
 7. Λοιπόν μετά από 24 ώρες ενασχόλησης μάλλον λύθηκε το θέμα. Αρχικά διέγραψα τους drivers ξανά, Έπειτα κατέβασα τον driver Win10-Ryzen-Mobile-4000-Series-Adrenalin-2020-Apr29 και επέλεξα εγκατάσταση και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τέλος επέλεξα να μην ενημερώνει η microsoft τους drivers. Αφού έγινε η εγκατάσταση και κάνοντας κανένα μισάωρο τώρα δοκιμές δεν βλέπω προβλήματα. Θα συνεχίσω και αύριο να τον δουλεύω και αν επιστρέφει το πρόβλημα θα τον πάω πίσω.
 8. Tα έχω κάνει ήδη 2 φορές αυτά. Γενικά λειτουργεί αρκετά καλά η παράνοια ξεκινάει με το που ενεργοποιηθεί το hardware acceleration και σε random φάσεις.Τώρα θα τρέξω ένα aida64 να δω αν θα κρασάρει. H δικιά μου έκδοση είναι με 8gb ram. Τίποτα στο stress test τα πήγε μια χαρά αλλά τα κολλήματα συνεχίζουν μόλις ενεργοποιηθεί το hardware acceleration
 9. Ναι από εκεί αγοράστηκε. Ο λόγος που το παλεύω είναι πως στην αρχή όλα δούλευαν σωστά, μόλις τα windows update πέρασαν τον τελευταίο driver της amd ξεκίνησε η αλλόκοτη συμπεριφορά η οποία και δεν έστρωσε ξανά. Θα τραβήξω ένα image για να είμαι έτοιμος αλλά αν υπάρχει κάποια ιδέα είναι καλοδεχούμενη.
 10. Έχω στήσει πάνω ενα σκασμό πράγματα πραγματικά με κουράζει η σκέψη του να τον κάνω επαναφορά εργοστασιακών ή format , τον αγόρασα καθαρά για επαγγελματικό σκοπό και έχει πάνω ήδη office 2019 έχω συγχρονίσει τις cloud υπηρεσίες μου, του πέρασα τα διαγνωστικά εργαλεία για την δουλειά μου κλπ κλπ. Η συμπεριφορά μου κάνει για προβληματικό driver, προ ολίγου που έκανα εγκατάσταση το office μόλις ολοκλήρωσε η εγκατάσταση και πήγα να κάνω την ενεργοποίηση μέσω ιντερνετ μαύρισε πάλι η οθόνη και αναβόσβησε(η οθόνη) 2 φορές μέχρι να επανέλθει.
 11. To σήμα ειναι εξαιρετικό, σε browser ειδα και σε chrome και σε edge την ιδια συμπεριφορά. Μεγάλη απογοήτευση μέχρι στιγμής.
 12. Δεν είδα διαφορές αλλάζοντας την ανάλυση.
 13. Καλησπέρα παιδιά, Χθες αγόρασα ένα lenovo e14 gen2 με ryzen 7 4700u και 8gb ram , win10 pro. Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με κολλήματα στο browsing και στην αναπαραγωγή βίντεο. Συγκεκριμένα όταν γράφω κάτι στην αναζήτηση κολλάει εξωφρενικά πολύ και επίσης όταν πάω να δω κάποιο βίντεο στο youtube κρασάρει ο chrome. Για να μην κολλάει στα βίντεο πρέπει να έχω απενεργοποιημένο το hardware acceleration. Όλοι οι drivers είναι περασμένοι σωστά, δοκίμασα και με τους drivers της lenovo και μέσα από την amd αλλά μάταια, συνεχίζει η ίδια συμπεριφορά. Επίσης ενώ η lenovo κάνει λόγο για 10 ώρες αυτονομίας εγώ σε εξοικονόμηση ενέργειας έχω μόλις 5! Καμία γνώμη ?
 14. @mphxths πραγματικά τώρα δεν θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης, στο ξανα λέω πως εξτραδάκια δεν υπάρχουν σε έναν σοβαρό επαγγελματία, υπάρχουν πελάτες! Όλοι ίδια αντιμετώπιση λαμβάνον και αναλογικά ίδια "έκπτωση" κερδίζουν. Στα 30€ 10% είναι ένα ποντίκι στα 3000€ 10% είναι 3 κατοστάρικα απλά όταν είναι εταιρικός πελάτης και τα νούμερα δεν ειναι 30,40,50 δεν θα του πας δωράκι θα του κάνεις μια επι τοις εκατό έκπτωση. Ο συχνός πελάτης που μπορεί να είναι ένας μεροκαματιάρης έχει φίλους, αφεντικό, χ,ψ κοινωνικό περίγυρο δεν ξέρεις σε ποιον θα σε συστήσει και αυτός με την σειρά του σε ποιον άλλο. Οπότε σου ξαναλέω δεν ξέρεις πάντα με ποιον έχει να κάνεις, οπότε δεν ξεχωρίζεις πελάτες. Αν κάποιος πελάτης είναι τζαμπατζής ή δεν θέλεις να τον εξυπηρετήσεις, μπορείς εύκολα να μην τον κάνεις πελάτη σου και να τον αποφύγεις. Προσωπικά επειδή έχω μηχανογραφικά και τεχνικά εταιρίες αλλά δημόσιους φορείς έτσι λειτουργώ, χαμένος δεν έχω βγει , όλοι ειναι χαρούμενοι και η επιχείρησή μου είναι μια απο τις πιο δυνατές στο κομμάτι των αξιολογήσεων.
 15. Επειδή τυγχάνει να έχω ενεργή επιχείρηση που ασχολείται με εταιρικά συμβόλαια αλλά και με πελάτες λιανικής θα σου απαντήσω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης. 1ον) Δεν υπάρχει "εξτραδάκι" όταν είσαι επαγγελματίας δεν κοιτάς ποιον έχεις απέναντί σου, όλοι είναι πελάτες και χρίζουν ακριβώς της ίδιας αντιμετώπισης. Τιμολογείς με βάση τον τιμοκατάλογό σου και χρεώνεις βάση της ποιότητας της παροχής που θεωρείς πως προσφέρεις. Αν για παράδειγμα χρεώνω 30 ευρώ την εγκατάσταση τόσο θα την πάρει ο Παναγιώτης ο γείτονας τόσο και η κάθε Α.Ε με μόνη διαφορά ότι η αν η Α.Ε είναι συστηματικός πελάτης και αγοράζει και προϊόν θα έχει ένα 10% έκπτωση για προφανείς λόγους, ο Παναγιώτης ο γείτονας δεν θα την έχει αλλά μπορεί στις 3 επισκέψεις να πάρει δώρο ένα ζευγάρι ακουστικά , ένα ποντίκι ή αν είναι πολύ συχνός πελάτης στους 5 υπολογιστές να μην του χρεώσω έναν καθαρισμό. Όποιος σου αφήνει χρήματα και επιλέγει εσένα έναντι του ανταγωνισμού είτε σου κάνει ταμείο 5€ είτε 1000€ αντιμετωπίζεται το ίδιο. Μη ξεχνάς ότι ποτέ δεν ξέρεις τι υπόβαθρο έχει ο κάθε πελάτης λιανικής, μπορεί να είναι ιδιοκτήτης μια επιχείρησης ή ακόμα καλύτερα ο εσωτερικός λογιστής αυτής και από απλός πελάτης λιανικής να γίνει εταιρικός πελάτης ή και το αντίθετο να πας σε μια επιχείρηση ή δημόσια υπηρεσία να μείνουν ικανοποιημένοι και να σου έρθουν και ως πελάτης λιανικής. Γι αυτό σου λέω "εξτραδάκια" και συναφή δεν υπάρχουν. 2ον) Συμβόλαια υποστήριξης σε δημόσιο πλέον βγαίνουν βάση διαγωνισμού, δεν υπάρχει "χοντρό" χρήμα εκεί, υπάρχει η πιο φτηνή προσφορά παίρνει και το έργο. 3ον) Το μαγαζί που στην εξίσωση της τιμολόγησής του δεν ακολουθεί το απλό : κόστος υπηρεσίας + λειτουργικά έξοδα + φόρος και τέλος προσθέτει τον ΦΠΑ κλείνει. Ο καλύτερος να είναι αν δεν μπορεί να υπολογίσει πόσο πραγματικά κερδίζει δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.