Προς το περιεχόμενο

Skerzos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  11
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

58 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Skerzos

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.105 προβολές προφίλ
 1. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Σαν φοιτητής θα πρέπει να ολοκληρώσεις τη σχολή σου σε Ν+2 χρόνια (2Ν+4 εξάμηνα). Σε 4ετή σχολή, αυτό σημαίνει 12 εξάμηνα. Αφού εγγραφείς, έχεις το δικαιώμα να πας στην γραμματεία της σχολής σου και να κάνεις διακοπή σπουδών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σταματάς να είσαι φοιτητής, αλλά η θέση και η πρόοδος σου στην σχολή δεν χάνεται. Όταν δηλώσεις συνέχεια σπουδών (όλα αυτά μέσω της γραμματείας γίνονται), θα συνεχίσεις από εκεί που την άφησες. Αν για παράδειγμα, πας 1.5 χρόνο, ολοκληρώσεις το 3ο εξάμηνο και μετά κάνεις διακοπή για 2 χρόνια, όταν επιστρέψεις θα εγγραφείς και θα συνεχίσεις κανονικά στο 4ο εξάμηνο. Τα 2 χρόνια της διακοπής δεν θα μετράνε εις βάρος σου για το Ν+2. Το καλύτερο φυσικά που μπορείς να κάνεις, είναι την μέρα της εγγραφής σου θα τους πεις ότι θες να κάνεις και διακοπή για να μπεις στρατό. Θα σου τα εξηγήσουν όλα και θα το κανονίσουν άμεσα.
 2. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Πραγματικά λυπάμαι αυτούς που πήγαν δόκιμοι για να μπορούν να φωνάζουν τους λοχίες. Και ακόμα περισσότερο λυπάμαι όποιον δόκιμο πάει να την πει σε λοχία που είναι 20-25 χρόνια στον στρατό, θα γελάει ο ΕΜΘ κανά τρίμηνο. Τέσπα, η συζήτηση ξεκίνησε από ένα σχόλιο δικό μου με σαρκαστικό χαρακτήρα, λάθος μου, ας μείνει εδώ.
 3. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Ποιος θα την παλέψει 17 μήνες να είναι φαντάρος με ευθύνες? Πως γυρνάς στην κοινωνία μετά από αυτούς τους 17 μήνες?
 4. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Στο σπίτι διαφορετικό είναι. Και για την ακριβεία πολύ πιο αηδιαστικό, οι τουαλέτες του στρατού είναι ευκολάκι.
 5. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Το πηδήξατε το θέμα και όπως πάντα οι μισοί βλέπουν μαύρο, οι άλλοι μισοί άσπρο. Όσοι φοβάστε για τις χέστρες, δεν θα κάνετε κάθε μέρα (εκτός κι αν σαν πιάνουν μαλάκα). Υπάρχει και η επιλογή να μην τις κάνετε, αλλά να δω που θα πάτε να χέσετε. Δεν θα ρθει κανένας αντιστράτηγος να τις χέσει, εσείς ζείτε εκεί μέσα. Όσο για τις δουλειές που χάνονται εκεί μέσα, δεν θα εξαφανιστούν οι θέσεις, απλά θα τις πάρει άλλος. Έτσι είναι, τι να κάνουμε. Από τη στιγμή που η εκπληρωμένη θητεία αποτελεί και μπόνους στα βιογραφικά, δείτε το λιγάκι αλλιώς. Για τη στράτευση στα 18, όσοι σπούδασαν και έχουν πάει και στρατό, λένε έπρεπε να πάω νωρίς να ξεμπερδεύω. Γενικά μαλακία ο στρατός, αλλά με δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία κτλ, ε αναγκαίο κακό. Τουλάχιστον δεν κρατάει πολύ.
 6. Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε: εώς 500 ευρώ Χρήση υπολογιστή: σχέδιο σε AutoCad, office suite, browser/mail, stremio Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: AutoCad Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι, θα συνδεθεί σε 2 υπάρχοντες Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? KB/M, αλλά πολύ φθηνά Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Δυτική Ελλάδα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα? Ναι Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα? Βαριέμαι το cable management οπότε ναι, αλλά και να μην προσφέρεται οκ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Όχι
 7. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Το '70 παίζει να μην γίνονταν εξαιρέσεις. Τώρα ένα απλό πονάω να πει, θα τον βγάλουν ελεύθερο αρβυλών και θα φοράει αθλητικά.
 8. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  640 θα σε στείλουν στο 50 ΤΥΠ (αν όντως είσαι για Υγειονομικό) στο Κουφόβουνο. Πεντακάθαρη μονάδα, με πολύ καλά στελέχη. Ο διοικητής σε λίγες μέρες αλλάζει, θα σαι τυχερός που θα τον αποφύγεις. Αν είσαι γιατρός, θα είσαι κυρίως στο ιατρείο του στρατοπέδου, αλλά να σαι έτοιμος και για ένα τουρ με αποσπάσεις (Δέρειο, Καβύλη κτλ) Αν είσαι οδοντίατρος, παίζει να σε πάνε στο Στρατιωτιό Νοσοκομείο στο Διδυμότειχο.
 9. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Αν είσαι λίγο εύσωμος, ναι.
 10. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Εγώ για αμετάθετο δεν πήρα ούτε μισή ώρα. Και κανονικό αμετάθετο, με δήλωση κτλ. Οι εξάμηνοι δικαιούνται μετάθεση 5μηνου, απλά δεν είναι σίγουρο αν θα την πάρεις. Με άλλα λόγια οι 9μηνοι και οι 8μηνοι έχουν προτεραιότητα. Η κατ' εξαίρεση είναι για όλους, ακόμα και 3μηνος μπορεί να πάρει. Για τις δύο εταπ που λες ότι χάνεις, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, εγώ κανονικά πήρα 12 για 6μηνο (και πληρώθηκα 7 μήνες).
 11. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Δεν ισχύει αυτό, αγόρασε κανονικά ότι θα χρειαστεί. Το Μηλιδώνη είναι της 50 Ταξιαρχίας, θα παρουσιαστείς εκεί και είτε θα μείνεις εκεί (640 ΤΠ), είτε θα σε στείλουν στο Πρωτοκλήσσι (50 ΕΜΑ, 558 ΤΠ), είτε στο Κουφόβουνο (50 ΤΥΠ, 50 ΛΜΧ, 50 ΠΕΕΑΠ, 512 ΤΠ, 514 ΤΠ, 107 ΜΜΠ, 50 ΛΑΤ, 50 ΛΔΒ). Smartphone πάρε, με το που μπεις και θα πας να περάσεις από όλα τα διαδικαστικά, θα σου βάλει ένας από τους Λοχίες εκεί μια χαρτοταινία στην κάμερα. Ε κράτα την 2-3 λεπτά, μην την αφαιρέσεις μπροστά του.
 12. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Ο ένας μήνας συν πλην δεν αλλάζει κάτι για αρκετούς είναι ένα μηνιάτικο χαμένο, μην τις πετάτε έτσι αυτές τις μπούρδες. Άσε που η παράνοια του στρατού δεν είναι ούτε για 3 ώρες παραπάνω, πόσο μάλλον για 30 μέρες.
 13. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Στη μονάδα μου, παρέδωσαν ρούχα και όπλα πριν φύγουν με άδεια και τα χαρτιά τους τα πήραν από το τοπικό φρουραρχείο.
 14. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Το χαρτί αυτό αποτελεί βεβαίωση ότι δεν οφείλεις τίποτα. Το πας στον αξιωματικό του 1ου γραφείου, αυτός το θεωρεί, σου υπογράφει και είσαι καλυμμένος. Για αυτό άλλωστε κρατάς ένα αντίγραφο εσύ και ένα αυτοί. Εννοείται δεν υπογράφουν ότι να ναι, αλλά αν λείπει μια υπογραφή λόγω ανωτέρας βίας, υπάρχει μια κατανόηση. Ειδικότερα αν είναι από γραφείο που δεν είχες και καμία συναναστροφή.
 15. Skerzos

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Αν υπογράψει κάτω κάτω το 1ο γραφείο, τότε είσαι καλυμμένος, ακόμα και με μια υπογραφή πάνω
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.