Προς το περιεχόμενο

nionios34

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  14
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ nionios34

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

567 προβολές προφίλ
 1. Cobra ODE παιδιά καλησπέρα είμαι κάτοχος ps3 super slim και ψάχνω είτε κάποιο άτομο ή κάποιο κατάστημα στην Καβάλα, Δράμα, Ξανθη δηλαδή τριγύρω για να με βάλει το τσιπακι φυσικά θα πληρώσω το τσιπακι και την δουλειά του αλλά θέλω να με εγγυηθεί ότι δεν θα πάθει κάποια βλάβη η κονσόλα ευχαριστώ
 2. σε ευχαριστώ απλός 12 gr όπως με είχες πει πρέπει να σβηνεις παιχνίδια να βάζεις... γιαυτό θελω να σωσω..
 3. μπορεί κάποιος να με κατευθύνει στο πως τα βάζω σε usb?
 4. PS3 διατήρηση των save files πριν από αλλαγή δίσκου καλησπέρα είμαι κάτοχος ps3 super slim 12 gb και εννοείτε θα αλλάξω σκληρό δίσκο αλλά μέχρι να αλλάξω γίνετε να κρατήσω saves και ονλινε χαρακτήρες ενώ σβήσω το παιχνίδι (λόγω χώρου) ή αυτόματα χάνονται όλα όσα σχετίζονται με το παιχνίδι .
 5. καλησπέρα σας θα ήθελα να με ενημερώσετε εάν μπορώ να hackaro το νέο ps3 το super slim , τη κονσόλα με τα 12 gb εννοω . Επίσης εάν μπορείτε να με στείλετε έναν οδηγό πρόσφατο γιατί είμαι άσχετος .Τέλος αναφέρετε μου τι περιορισμούς θα έχω αν hackaro την κονσόλα. Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη τους τόνους που ει σος μου ξέφυγαν. ευχαριστώ
 6. καλησπέρα, έχω το απλό ds εδώ και χρόνια τώρα αποφάσισα να κατευάζω παιχνίδια και επειδή ο οδηγός δημιουργηθικε πριν χρόνια θέλω να με πείτε αν κυκλοφορούν και σήμερα ds flashcards και αν είναι δύσκολο όλη η διαδικασία.?????
 7. καλησπέρα, Εγώ έχω το nintndo DS το απλό μπορείτε να με πείτε ποια κάρτα να πάρω για παιχνιδάκια θέλω ποιο πολύ αν γίνετε και emulator από παλιά nintendo. ???
 8. nionios34

  Ερωτηση για DS

  καλησπέρα παιδιά, έχω ds εδώ και 2 χρόνια περίπου αλλά πάντα αγόραζα παιχνίδια τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι να το τσιπαρω ξέρετε με εκείνη την κάρτα . Αυτό που θέλω από σας είναι να με πείτε αν γίνετε ακόμα να το σπάσω και αν γίνετε να με στείλετε site με τις κάρτες και εξειγεστε μου λίγο ποια να προτιμήσω. Αν έχει γίνει κάποιο post τώρα τελευταία συγνώμη αλλά καθοδηγήστε με εκεί Ευχαριστώ.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.