Προς το περιεχόμενο

kallidis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  89
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

10 Good

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με kallidis

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 16/06/1950

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Nea Smyrni

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.732 προβολές προφίλ
 1. Τελικά δούλεψε και η τηλεφωνία και το Internet. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
 2. Για να καταλάβω, εννοείς ότι πρέπει να συμπληρώσω τα πεδία της φωτογραφίας με τί? Με τα στοιχεία της τηλεφωνίας ή τα στοιχεία σύνδεσης στο Internet? To 835 παραμένει ή πρέπει να γίνει 837? Όταν βάζω 837 δεν έχω Internet.
 3. Ευχαριστώ για την απάντηση! Ο οδηγός είναι για το 7530, το οποίο έχει κάποια διαφορά σε σχέση με το 7490 στα Account settings του Internet. Για να συνδεθεί το 7490 στο Internet χρειάζεται να συμπληρωθούν τα στοιχεία σύνδεσης στο Internet που έχει δώσει η Vodafone και να μπει VLAN-ID 835. Αν τσεκάρω την επιλογή Νο στο "Is account information required?" και θέσω VLAN-ID 837 λειτουργεί το τηλέφωνο αλλά δεν γίνεται σύνδεση στον server για Internet. Επίσης δεν υπάρχει πεδίο για ρύθμιση Pbit όπως αναφέρεται στον οδηγό για το 7530. Καμιά ιδέα?
 4. Καλησπέρα σε όλους! Αναβάθμισα την σύνδεσή μου σε Vodafone VDSL2 100MBps και αναγκαστικά η τηλεφωνία έγινε ευρυζωνική από POTS, που ήταν έως τώρα. Τοποθέτησα το μόντεμ ZTE ZXHN H267A, που μου είχε δώσει από την αρχή η Vodafone, πράγμα που αποτελούσε όρο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Μετά την ολοκλήρωση των ρυθμίσεων πήρα τους κωδικούς τηλεφωνίας, μπαίνοντας σαν root στο ZTE ZXHN H267A για να τους χρησιμοποιήσω στο Fritz!Box 7490. Έκανα τις σχετικές ρυθμίσεις στο Fritz!Box 7490 αλλά, ενώ ανοίγοντας την τηλεφωνική συσκευή, ακούγεται ο τηλεφωνικός τόνος, μόλ
 5. Οι φωτογραφίες των προς πώληση ειδών μέσα σε όλες τις αγγελίες είναι σε απαράδεκτα χαμηλές αναλύσεις. Αν μπορείτε διορθώστε το πρόβλημα! Ευχαριστώ!
 6. Καλημέρα σε όλους! Τί έγινε ρε παιδιά; Γεράσαμε όλοι απότομα σήμερα και σκέφτηκαν να μας διευκολύνουν; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έγιναν όλα τεράστια στις αγγελίες;
 7. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Δημήτρη dpolal για το πολύ ωραίο κουτί.
 8. Μ' ενδιαφέρει το κουτί, στέλνω pm. Νίκος, Νέα Σμύρνη
 9. Δυστυχώς ούτε αυτό έφερε αποτέλεσμα. Δοκίμασα και όσα περιγράφονται εδώ αλλά και πάλι τίποτε. Μάλλον μας κάνει πλάκα η Vodafone ή η Google.
 10. Πρόβλημα από Google και όχι μόνο, εγώ έχω πρόβλημα και με τη διαγραφή των e-mails, που καθυστερεί αφάνταστα (εφαρμογές Gmail, Outlook & Yahoo) ενώ όλα τα άλλα (Κατέβασμα e-mail, εφαρμογές Facebook, Youtube, Messenger, το TikTok και το Popcorn, που χρησιμοποιεί η κόρη μου κλπ.) λειτουργούν άψογα. Ακόμη και όταν το κινητό μου είναι η μοναδική συσκευή που έχει συνδεθεί στο WiFi τα προβλήματα εμφανίζονται. Εδώ και μισή ώρα αδυνατεί να κατεβάσει δυο ενημερώσεις εφαρμογών μεγέθους μόλις 42ΜΒ συνολικά (για τις οποίες με κανονικές συνθήκες θα χρειαζόταν το πολύ 15 δευτερόλεπτα). Έχω επίσης παρατηρ
 11. Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και μερικές εβδομάδες το κατέβασμα ενημερώσεων εφαρμογών από το Google Play Store αλλά και των e-mails (ακόμη και η διαγραφή των) καθυστερεί υπερβολικά σε όλα τα κινητά και tablets που συνδέω στον router μου. Ο,τιδήποτε άλλο που έχει σχέση με μεταφορά από Internet λειτουργεί κανονικά. Η γραμμή μου είναι Vodafone VDSL. Έλεγξα τις ρυθμίσεις του router μου (Fritz!Box 7490) και δεν βρήκα κανενός είδους περιορισμό. Κάποιες ώρες (το πρωί πριν από τις 7 ή το βράδυ μετά τις 11) το κατέβασμα γίνεται σχεδόν κανονικά, με νορμάλ ταχύτητες όπως παλαιότερα. Θέμα εισόδου άλλ
 12. Ίσως δεν το διατύπωσα καλά! Δεν υπάρχει εγγραφή της password στο μητρώο. Μπορείς να αφαιρέσεις τη σχετική εγγραφή από το δικό σου μητρώο και θα δεις ότι η είσοδος στην επιφάνεια εργασίας γίνεται κανονικά.
 13. Το αποτέλεσμα είναι μεν το ίδιο αλλά ούτε σε υποχρεώνει να περάσεις την password στο μητρώο ούτε την εμφανίζει έστω και αν πρέπει να την εισαγάγεις για να λειτουργήσει η αυτόματη είσοδος.
 14. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η διαδικασία δούλεψε άψογα! Είχα προηγουμένως βρει και εφαρμόσει αυτήν εδώ την διαδικασία, η οποία δεν σε υποχρεώνει να περάσεις την password στο μητρώο, ώστε να μπορεί κάποιος που θα χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σου να την δει.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.