Προς το περιεχόμενο

pgoum

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  2
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

5 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ pgoum

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

673 προβολές προφίλ
 1. pgoum

  ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΗ ΚΑΔ & 800

  Το ότι υπάγεται η επιχείρηση που εργάζεσαι στους ΚΑΔ που πλήττονται δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσει. Όμως οποιοσδήποτε υπάλληλος έχει τεθεί σε αναστολή εργασιών σημαίνει ότι δεν δουλεύει και είναι σπίτι του.
 2. pgoum

  ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΗ ΚΑΔ & 800

  Το ότι ήσασταν δικαιούχος των 800 ευρω σημαίνει ότι ο εργοδότης σας έθεσε, στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, σε αναστολή εργασιών. Κανονικά δεν θα έπρεπε να δουλεύεται και μπορεί να έχει πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου απο την επιθεώρηση εργασίας (ΣΕΠΕ) όπως και εσείς που κάνατε την υπεύθυνη δήλωση ότι είστε σε αναστολή και δικαιούστε την αποζημίωση ειδικού σκοπού. Το επίδομα των 800 ευρω αφορά βοήθημα για τους εργαζόμενους που έχουν τεθεί σε αναστολή εργασιών και καλύπτει το διάστημα 45 ημερών ήτοι 15/3 με 30/4. Το αν θα σας πληρώσει για την περίοδο που δουλεύεται πρέπει να το συζητήσετε μαζί του αλλά θεωρώ πως μόνο "μαύρα" μπορεί να σας πληρώσει διότι όπως προείπα έχετε τεθεί σε αναστολή.
 3. pgoum

  Έξοδα σε τιμολόγιο

  Γενικά καλό θα είναι πριν ζητήσεις τιμολόγιο για κάτι πέρα από τα προφανή όπως λες να ρωτάς το λογιστή σου. Το θέμα είναι πάντα το τι μπορείς να δικαιολογησεις βάση της επιχειρηματικής δραστηριότητάς σου.
 4. pgoum

  Βεβαίωση Ενσήμων

  Το πιο πιθανό είναι για να γίνει έλεγχος των τριετιων μέχρι το 2012 αν είχες
 5. Υπάρχει περίπτωση να έκανε αίτηση και να μην παρέλαβε κλειδαριθμο. Θα ζητήσει από το μητρώο της ΔΟΥ είτε να ακυρώσουν την αίτηση είτε να πάρει το κλειδαριθμο (που είναι άχρηστος αν δεν έχει το user name) και να κάνεις ξανά επανεγγραφή για να παραλάβει καινούριο.
 6. Καλημέρα. Αν η κατασκευή κοσμημάτων θα γίνεται και με χρηση/επεξεργασία ασημιου, χρυσού ή άλλων πολύτιμων μετάλλων τότε θα χρειαστείς ειδική άδεια και σφραγιδάκι αργυροχρυσοχοου (όπως και εγγραφή στο αντίστοιχο μητρώο αυτών). Το αναφέρω για να μην έχεις κάποιο πρόβλημα αργότερα σε περίπτωση που θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα ανωτέρω υλικά.
 7. pgoum

  Life after Nexus 6p. Μια βοήθεια.

  Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Pixel 2 XL ξεφεύγει πολύ στην τιμη και δεν θέλω να πάρω το προηγούμενο μοντέλο. Blackberry το σκεφτόμουν αλλά δεν έχω άποψη από το θέμα του consistency στα security updates στο Android. Blackberry passport ειχα πριν το Nexus. HTC δεν είχα ποτέ. Φαίνεται καλό αλλά ο ενδοιασμός μου είναι ίδιος με πριν.
 8. pgoum

  Life after Nexus 6p. Μια βοήθεια.

  Καλησπέρα. Μετάαπό 2,5 χρόνια ήρθε η ώρα να αλλάξω τηλέφωνο επειδή η μπαταρία έχει αρχίσει να μας αφήνει χρόνους και θα χρειαστώ τη συμβολή των forum members του insomia μιας και με τις επιλογές έχω χαθεί. Το ταβάνι είναι 600€ με ΦΠΑ (προφανώς όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο!) Με ενδιαφέρει κυρίως να έχει καλό σήμα και καλή ποιότητα κλήσεων. Στην συνέχεια να είναι όσο το δυνατόν πιο smooth το λειτουργικό και να έχει καλή μπαταρία. Επιπλεον, με ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό να δίνει σταθερά τα security updates. Δεν με απασχολεί ποτέ και αν θα πάρει major updates. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Καλό σας βράδυ.
 9. pgoum

  Επικύρωση πτυχίου?

  Βάση του ν.4250/2014 τα δημόσια έγγραφα που χρησιμοποιεί πολίτης σε δημόσιες υπηρεσίες δεν απαιτούν επικύρωση. Οπότε αν σου ζήτησαν το πτυχίο από κάποια δημόσια υπηρεσία είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν φωτοτυπία και αν έχουν πρόβλημα να κάνουν απλά έναν έλεγχο γνησιοτητας. Για κανένα λόγο όμως δεν μπορούν να στο απορριψουν επειδή δεν το επικυρωσες.
 10. Και όμως πλέον τα στέλνει το ΙΚΑ στο ΚΕΑΟ αν είναι περιφερειακό υποκατάστημα που δεν έχει το αντίστοιχο τμήμα εσωτερικά.
 11. Αν έχει δηλωθεί ακατάσχετο δεν μπορούν να κάνουν κατάσχεση ποσού μέχρι 1250 ευρώ. Αν δεν έχει δηλωθεί τότε να το κάνετε άμεσα διότι αν κατατεθούν χρήματα θα τραβήξουν μέχρι το ποσό που χρωστάτε. Επίσης, για καλό και για κακό ελέγξτε όλους τους λογαριασμούς στους οποίους είστε συνδικαιούχος.
 12. pgoum

  Α21, λογιστές είστε εδώ;

  Τώρα θα γίνουν οι φορολογικές δηλώσεις του 2017(φορολογικό 2016) και θα γίνουν οι αιτήσεις Α21 του 2017. Στην προκαταβολή της πρώτης δόσης, τον Απρίλιο,λογικά θα πληρωθείς μόνο για το ένα παιδί και στην δεύτερη δόση θα πάρεις και την προσαύξηση της πρώτης δόσης από το δεύτερο παιδί.
 13. pgoum

  Α21, λογιστές είστε εδώ;

  Το τέκνο που γεννήθηκε από 1-1-2016 έως 31-12-2016 μπορούσε να προστεθεί στο Α21 και όχι στη φορολογική δήλωση του 2016(Φορολογικό έτος 2015) (Η προθεσμία για το Α21 έληξε στις 15-1-2017).
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.