Προς το περιεχόμενο

MikeJ

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  676
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από MikeJ

 1. Απατους τους βλέπω να πηγαίνουν με αυτές τις τιμές και κανονισμούς. Δλδ θα πληρώνω 500 ευρώ για μικρή γκαρσονιέρα και δε θα μπορώ να κλ@... στο ίδιο μου το σπίτι χωρίς να στείλω email για να λάβω άδεια.
 2. Δεν έχει τύχει να γίνει κάποιος έλεγχος σε μένα και γενικά δε γνωρίζω κατά πόσο γίνονται έλεγχοι αλλά δε το διακινδυνεύω κιόλας (για 7 μέρες) δεδομένου ότι το πρόστιμο είναι 5 χιλιάδες αν τυχόν γίνει έλεγχος. Ειδικά για όσους επιστρέφουν από Αγγλία νομίζω μας έχουν λίγο παραπάνω στη μπούκα και δεδομένου του φακελώματος με το PLF, δε θα ήταν απίθανο να κάτσει κανένας απρόβλεπτος έλεγχος έστω για τα μάτια του κόσμου να βγουν μετά να πουν έκοψαν τόσα πρόστιμα 5 χιλιάδων σε "παραβάτες".
 3. Πράγματι στο αεροδρόμιο πέρα από το rapid τεστ, δεν μας ανέφεραν τίποτε περισσότερο. "Όλα καλά, γεια σας" μας είπαν μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα. Ούτε καν ανέφεραν πχ την 7ήμερη καραντίνα κλπ. Αυτό με το PCR για να βγεις από τη καραντίνα αν και έχει ανακοινωθεί από τις 22/12 φαίνεται να είναι εντελώς φλου. Δεν υπάρχει καμία περαιτέρω οδηγία. https://www.civilprotection.gr/el/simantika-themata/epikairopoiisi-enimerosis-shetika-me-afixeis-apo-inomeno-vasileio Το θέμα είναι αν κάνουν όντως δειγματοληπτικό έλεγχο και δεν έχεις κάνει PCR πάει για 5 χιλιάδες πρόστιμο πχ;
 4. Σκέφτηκα να μην ανοίξω καινούριο θέμα αφού βρήκα αυτό. Επέστρεψα με πτήση από Ηνωμένο Βασίλειο στις 08/01 και παραμένω σπίτι σύμφωνα με την οδηγία για 7ήμερη καραντίνα. (έχω ήδη 2 αρνητικά τεστ, ένα PCR από πριν τη πτήση και ένα rapid στο αεροδρόμιο) Διαβάζω στη πιο πρόσφατη Νοταμ (http://www.ypa.gr/news/nea-01) ότι μετά τις 7 μέρες αν θέλει κάποιος να βγει από τη καραντίνα (μόνο για Ηνωμένο Βασίλειο) πρέπει να κάνει νέο PCR τεστ που να είναι αρνητικό. Δε μπορώ όμως να βρω περαιτέρω πληροφορίες του τύπου "Ποιον ενημερώνω ότι έκανα το τεστ και σχετικά με το αποτέλεσμα" κλπ . Επίσης αν
 5. Μιας και ξεθαφτηκε το θέμα να πω ότι μετά τις γιορτές και ενώ το σπίτι ήταν κλειστό για 2-3 βδομάδες το πρόβλημα παραδόξως έγινε χειρότερο. Έχοντας δοκιμάσει ότι πιθανή λύση έχω βρει παρήγγειλα ατσάλινα μιας και βρήκα μια σε πιο λογική τιμή και την περιμένω. https://paisidis.gr/product/atsalina-apofraksis-yato-1-5m/ Αν δε καταφέρω τίποτα, το επόμενο βήμα είναι να καλέσω ειδικό και ίσως βλέπω να βγαίνει η τουαλέτα μήπως το θέμα είναι πιο βαθιά. Έχω μια ελπίδα με την ατσάλινα μήπως κάνω δουλειά μιας και με μια λυγισμένη κρεμαστρα που δοκίμασα εχθές παρατήρησα ότι έχει πιάσει
 6. Εχθές που κάλεσα δεν μου ανέφερε τίποτα σχετικά με ανάγκη για επίσκεψη σε γραφείο ή δικαιολογητικά κλπ. Μου είπε μόνο ότι θα έρθει επιστολή με τα στοιχεία της πληρωμής, αλλά σήμερα ήρθε sms οπότε σκέφτηκα να μη περιμένω για το γράμμα μπας και προχωρήσει λίγο πιο γρήγορα.
 7. Εγώ κάλεσα εχθές στον αριθμό σε αυτή τη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ https://www.deddie.gr/el/upiresies/nikterino-timologio/ Μου πήρε τα στοιχεία και σήμερα μου ήρθε sms με το κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής. Το πλήρωσα μέσω ebanking (42,16). Οπότε τώρα αναμένουμε...
 8. Μου έκανε εντύπωση που είναι ανοιχτές οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Στέλνεις 2 και πας για να δεις για αγορά αυτοκινήτου ή για συντήρηση.
 9. MikeJ

  Uber πληροφοριες

  Η Uber στην Αθήνα εδώ και καιρό υπάρχει απλά όπως και άλλες υπηρεσίες τύπου Beat, Taxiplon κλπ δηλαδή για να καλείς κανονικό κίτρινο ταξί. Μου κάνει εντύπωση που δε δοκίμασαν να φέρουν το uber eats με αφορμή κιόλας τα lockdown. (από την άλλη τα περισσότερα καταστήματα έχουν δικό τους ντελίβερι + τη παρουσία της Wolt, οπότε λογικά δε θα έπιανε).
 10. Η Uber υπάρχει αλλά μόνο με ταξί άρα είναι σαν beat. Uber όπως είναι στο εξωτερικό απαγορεύτηκε.
 11. Σκέφτομαι έστω για πλάκα να κάνω μια δοκιμή με σελοφαν αν έχετε δει κάτι βιντεάκια που τη κλείνεις αεροστεγώς και μετά τραβάς καζανάκι και πιέζεις. Αλλιώς με φίλο υδραυλικό που μίλησα μου είπε σφουγγαρίστρα με περασμένη σακούλα και Μπλουμ μέσα έξω.
 12. Και όμως δε πετάμε τίποτα. Δε ξέρω από τι έγινε η ζημιά. Μην είναι από αυτά τα αρωματικά κλπ γιατί τέτοια χρησιμοποιούσαμε όντως. Καλό..ακριβό όμως.
 13. Καλησπέρα Ξέρετε αν στην Ελλάδα μπορούμε να βρούμε ατσαλίνα σαν αυτή στο βίντεο παρακάτω που είναι για λεκάνη τουαλέτας. Έχει πλαστικό για να μην γρατσουνίσει τη λεκάνη και επίσης είναι αρκετά πιο χοντρή και στιβαρή από τις κλασικές που βρίσκω. Για κάποιο λόγο η τουαλέτα ενώ δεν έχει μπλοκάρει εντελώς, τραβάει πιο αργά από το συνηθισμένο το νερό, με αποτέλεσμα στις "μεγάλες ανάγκες" να υπάρχει θέμα αφού μπορεί και 3 φορές να τραβήξεις καζανάκι και να μην φτάνει.
 14. Εφαρμογή σε Xiaomi tv box δε βρήκα. Άνοιξα όμως browser και παίζει μια χαρά (απλά είναι λίγο μανουρα να κάνεις login klp αν δεν έχεις πληκτρολόγιο)
 15. Ναι το ξέρω απλώς όπως και στο παιδί από πάνω παίζει για 5 δευτερόλεπτα και σταματάει.
 16. Μήπως είναι γενικό το θέμα τότε. Δοκίμασε και εσύ με κανένα vpn.
 17. Τελικά ανανέωσα και εγώ με τον προσωπικό κωδικό για -25% και βγήκε 24 ευρώ με Hola browser με επιλογή Βουλγαρία Το περίεργο είναι ότι προσπαθώντας να δω τώρα αγώνα κολλάει απίστευτα, σε σημείο δε βλέπεται και δοκίμασα ότι browser είχα και τίποτα. Βάζω τον Hola με το VPN Βουλγαρίας και παίζει κανονικά λολ Αν και πιστεύω ότι είναι τυχαίο
 18. Έληξε ο κωδικός; Μου βγάζει Invalid voucher. Δοκίμασα και σε παλιό και σε νέο λογαριασμό.
 19. Σε αγγλόφωνο είναι 1045 μεικτά δλδ 820 καθαρά το οποίο μπορεί να ανέβει με τις Κυριακές/αργίες/ βραδινά/υπερωρίες. Πιο σπάνιες γλώσσες αμείβονται καλύτερα.
 20. Λίγο random ερώτημα. Λόγω παλαιάς ταυτότητας πετάω πάντα με το βρετανικό μου διαβατήριο ( αυτό δηλώνω πάντα στην αεροπορική στο check in) αλλά στη φόρμα αυτή έβαλα τα ελληνικά μου στοιχεία ταυτότητας για "καλύτερα" ( ότι είμαι Έλληνας και όχι Βρετανός τουρίστας). Φαντάζομαι δε θα έχω θέμα κάπου λογικά.
 21. MikeJ

  Κλείνει η Pizza Hut

  Οκ η αποζημίωση αλλά ταμείο ανεργίας εφόσον καλύπτεις τις προϋποθέσεις γιατί να μην δικαιούσαι εφόσον πρόκειται ουσιαστικά για απόλυση; επίσης
 22. MikeJ

  Κλείνει η Pizza Hut

  Πάντως είναι άξιο μελέτης πως τόσες εταιρείες fast food που κυριαρχούν παγκοσμίως έχουν φάει τέτοια ήττα στην Ελλάδα από το ταπεινό μας πιτόγυρο. Πέρα από το θέμα ποιότητα είναι και το κόστος. Στην Αγγλία πχ τα mcdonalds θεωρούνται χώμα σε θέμα τιμής και έχουν τεράστια απήχηση, ενώ για τα ελληνικά δεδομένα είναι πανάκριβα. Όπως και η Pizza Hut σε σχέση με τη Pizza fan.
 23. MikeJ

  Superjumbo.gr αξιοπιστία

  Το τραγικό είναι ότι μου πέταξε χορηγούμενη διαφήμιση στο YouTube. Φανταστείτε πόσος κόσμος θα τη πατήσει.
 24. Καλά σοβαρά τώρα αυτή είναι η απάντησή τους; Χωρίς να προσφέρουν καν refund η partial refund; Βασίζονται στην καλή καρδιά του πελάτη σε άλλη χώρα ότι θα τον πιάσει το φιλότιμο; Εμένα ήρθανε και για τα λεφτά τους δεν έχω παράπονο, ευχαριστούμε τον TS.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.