Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

sts4x4

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  315
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.968 προβολές προφίλ

sts4x4's Achievements

 1. Έχει ίσως άποψη κάποιος για τα αντίστοιχα airtime sport της ίδιας εταιρείας; Είναι και αυτά σε προσφορά, απλά αυτό το είδος με το hook εξυπηρετεί, (εμένα τουλάχιστον) γιατί μένει στην θέση του και σε πιο extreme δραστηριότητες.
 2. sts4x4

  Ψάχνω για...

  Καλημέρα σε όλους, Ψάχνω power bank που να δίνει γρήγορη φόρτιση μέσω θύρας type c και να συμπεριλάβει και το αντίστοιχο καλώδιο type c για την σύνδεση με το κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. το χρειάζομαι άμεσα, οπότε αγορές από εξωτερικό δεν με καλύπτουν.
 3. sts4x4

  Smart Home

  Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του θερμοστάτη της Netatmo γιατί τον προτίμησαν σε σχέση με τον αντίστοιχο της Legrand. Ρωτώ γιατί ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια εταιρεία, έχουν παρόμοια τιμή, με εκείνον όμως της Legrand να διαθέτει έναν αισθητήρα περισσότερο, εκείνον της υγρασίας και ένα πάνελ πιο εμφανίσιμο (γούστα είναι αυτά), αλλά και με περισσότερη πληροφορία.
 4. Καλημέρα σε όλους, Γνωρίζετε εάν οι κάψουλες Bellarom του Lidl είναι συμβατές με μηχανή Nescafé Dolce Gusto;
 5. sts4x4

  Smart Home

  Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, προσωπικά στον θερμοστάτη της Netatmo σε σχέση με τον αντίστοιχο της Legrand, με «χαλάνε» τα εξής: 1) αποτελείται από δύο κομμάτια χωρίς ωστόσο το δεύτερο να εμφανίζει έστω την θερμοκρασία επάνω του, απλά σου πιάνει μια πρίζα 2) φτωχή εμφάνιση και ελάχιστη πληροφορία επί της οθόνης 3) δεν παρέχει πληροφορία για την υγρασία του χώρου. Ιδανικά θα ήθελα την υλοποίηση hardware δύο κομματιών της Olympia Electronics, όπου το βασικό κομμάτι που είναι και η οθόνη, να μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικό χώρο από την «βάση λήψης» με αποτέλεσμα να μπορεί να καλυφθεί η πιθανότητα ανισορροπίας θερμοκρασίας χώρων.
 6. sts4x4

  Smart Home

  Καλησπέρα σας, Βρήκε σε προσφορά λόγω BF ο smart θερμοστάτης της Netatmo στα 130,32€. Έχει κάποιος άποψη γι αυτόν σε σχέση με τον αντίστοιχο της Legrand ;
 7. sts4x4

  Smart Home

  Καλησπέρα σας, Καταρχήν να ευχαριστήσω για την βοήθεια σας. Τελικά αγόρασα την WiFi πρίζα της TP-LINK και ήδη αναρωτιέμαι γιατί δεν την είχα βάλει νωρίτερα!!!😀 Πρώτη εντύπωση πολύ θετική, πολύ γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, άμεση ανεύρεση της συσκευής μέσω της εφαρμογής τους η οποία έχει και Ελληνικά. Για την δουλειά που την ήθελα, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν. Άνοιγμα και κλείσιμο των φώτων με βάσει την Δύση και την Ανατολή του ηλίου με επιπλέον δυνατότητα να μπει και κάποια χρονοκαθυστέρηση, εάν πχ δεν θέλω να ανάβουν στις 17:14 που δίνει τώρα Δύση μιας και δεν έχει σουρουπώσει εντελώς. Τώρα πάμε για το επόμενο project, αλλαγή θερμοστάτη με κάποιον WiFi, ακούω προτάσεις!!! Τώρα έχω έναν ψηφιακό της Siemens, χωρίς WiFi εννοείται. Υπάρχει στο σημείο καλωδίωση τριών καλωδίων.
 8. sts4x4

  Smart Home

  Ωπαα, αυτό είναι σοβαρό, καθότι είναι ακριβώς αυτό που θέλω να αποφύγω. Τώρα χρειάζεται διαρκώς ρύθμιση από μένα έως ότου έρθει το φώς στην χειμερινή διάρκεια του με την δύση περίπου 17:15 και αντίστοιχα σβήσιμο όταν ξημερώνει. Και ξανά από την αρχή την άνοιξη... Αυτή την μανούρα θέλω να αποφύγω, είδα και την εφαρμογή της TP-LINK που ζητάει πρόσβαση στην τοποθεσία όταν πας να φτιάξεις σενάριο για το άναμμα και σβήσιμο, υποθέτω ότι το κάνει για να τραβάει δεδομένα για τις ώρες Ανατολής και Δύσης;
 9. sts4x4

  Smart Home

  Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Υποθέτω ότι και η αντίστοιχη πρίζα της TP-LINK η Tapo P100 κάνει την ίδια δουλειά;
 10. sts4x4

  Smart Home

  Τέλεια, ευχαριστώ!
 11. sts4x4

  Smart Home

  Σε ευχαριστώ για την αμεσότητα, υπάρχει έτοιμο σενάριο στην εφαρμογή Homeassistant ;
 12. sts4x4

  Smart Home

  Καλησπέρα, Ποιό είναι εκείνο το αξεσουάρ με το οποίο θα μπορούν τα φώτα κήπου να ανάβουν-σβήνουν μόνα τους με βάσει την εκάστοτε δύση και ανατολή; Τώρα είναι συνδεδεμένα σε κλασικό χρονοδιακόπτη πρίζας ο οποίος απαιτεί την δική μου παρέμβαση με την αλλαγή των εποχών και ώρας.
 13. sts4x4

  Smart Home

  Καλησπέρα, Τί γνώμη έχετε για τον smart θερμοστάτη Olympia Electronics BS-850/KIT ; Τον έχει κάποιος; Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και η αδιάλειπτη λειτουργία, χωρίς αποσυνδέσεις του WiFi.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.