Προς το περιεχόμενο

Deyjandi

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  65
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  96%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

35 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Deyjandi

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

2.150 προβολές προφίλ
 1. Deyjandi

  RX 5700XT Nitro+

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/09/2020 11:02 πμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται η κάρτα, σε άριστη κατάσταση, στο κουτί της μαζί με όλα τα παρελκόμενα της. Υπάρχει κανονικά απόδειξη-εγγύηση (φωτογραφία). Αθήνα, βόρεια προάστια. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα μετά από κατάθεση.

  380,00 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/09/2020 09:07 πμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Σε άριστη κατάσταση, χωρίς bad sectors. Έτοιμος για χρήση. Δούλευε σε υπολογιστή πάνω σε UPS. Αθήνα, βόρεια προάστια

  35,00 €

 3. τη διαφορά αυτή που λες (όπως λένε όλοι) για να την έχεις προϋποθέτει να έχεις RTX 2080ti και να παίζεις games σε 1080p
 4. Το dual channel και το quad channel ξεχασες να το κανεις bold
 5. Ε τότε σε ενδιαφέρει γιατί τα server προϊόντα γίνονται downscale σε consumer προϊόντα
 6. H intel έχει πρόβλημα στο να κάνει die shrink στα 10nm με το density που έχει επιλέξει και ο λόγος είναι ότι χρησιμοποιεί monolithic design. Η μετάβαση από monolithic σε chiplets (CCX) δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη γιατί θα πρέπει να σχεδιάσει καινούρια αρχιτεκτονική σχεδόν από το μηδέν πράγμα που απαιτεί τουλάχιστον 5 χρόνια. Όταν μια εταιρία που δαπανεί τόσα εκατομμύρια για RND δεν μπορεί να πιάσει τους στόχους της εδώ και 3 χρόνια κατά τη γνώμη μου αυτό είναι πολύ ανησυχητικό. Γι' αυτό άλλωστε έδιωξαν και τον CEO. Σχετικά με το power consumption για να γίνω πιο σαφής: (πηγή anandtech) Οι Intel έχουν λιγότερο idle power consumption και πολύ χειρότερο power consumption under load και θα ήταν ακόμα χειρότερο αν είχαν τον ίδιο αριθμό πυρήνων με τους αντίστοιχους AMD. Επίσης σπάνια ένας server κάθεται idle γι αυτό και τα power saving states (C states/P states) είναι σχεδόν πάντα disabled out of the box για μέγιστη απόκριση από idle σε full load.
 7. Τα monolithic design έχουν γίνει πολύ ακριβά στην κατασκευή τους και έχουν δύσκολο scaleability. Eιμαι σιγουρος πως και η intel θα καταφύγει εκει γιατί τα chiplets είναι το μέλλον. Τα TDP που ανέφερες είναι πάνω κάτω τα ίδια (AMD EPYC 7601 180w και Intel Xeon Platinum 8180 στα 205W) με πλεονέκτημα στην AMD απο τη στιγμή που έχει παραπάνω cores και λιγότερο TDP. H απάντηση της AMD στο optane είναι το fuzedrive και σε consumer επίπεδο το SenseMI το οποίο είναι δωρεάν για όσους έχουν δεύτερης γενιάς AM4 μητρικές.
 8. μα αυτη τη στιγμή o Threadripper 2990WX είναι ο πιο γρήγορος επεξεργαστής στο HDET platform και ο αντίστοιχος EPYC στο server platform.
 9. https://www.youtube.com/watch?v=osSMJRyxG0k https://www.youtube.com/watch?v=XAx9G5PqBzM Ποτέ ξανά Intel ( :
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.