Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

agrio.imeros

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  341
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  2

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

8.675 Excellent

Σχετικά με agrio.imeros

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.200 προβολές προφίλ
 1. agrio.imeros

  Εποχικό επίδομα

  Δεν είναι εύκολο να σ΄απαντήσει κάποιος με σιγουριά καθώς ένα ένσημο αποτελείται και από άλλους κωδικούς εκτός από τον ΚΑΔ. Π.χ. κωδικό ειδικότητας, πακέτο κάλυψης κτλ. Καλά θα ήταν να στείλεις ένα μήνυμα στον ΟΑΕΔ για εξηγήσεις ή να ρωτήσεις στο κλαδικό σωματείο σου αν ανήκεις σε ειδικότητες συναφείς προς τις οικοδομικές εργασίες ή στο φινάλε συμπλήρωσε και στείλε την ψηφιακή αίτηση. Μέχρι το Δεκέμβρη θα ξέρεις αν θα πάρεις το βοήθημα ή αν σε έκοψαν για κάποιο λόγο.
 2. Θα πρέπει να μπει στο site του ΟΑΕΔ με το κλειδάριθμο του και να κατεβάσει-εκτυπώσει τον τύπο βεβαίωσης που τον ενδιαφέρει-συμφέρει . Βεβαίωση Χρόνου Ανεργίας(τρέχουσα Κατάσταση) για χρόνο συνεχόμενης ανεργίας ή Βεβαίωση Χρόνου Ανεργίας για προηγούμενο χρονικό διάστημα για χρόνο μη συνεχόμενης ανεργίας.
 3. agrio.imeros

  Ταμείο ανεργίας

  Ή δεν κατάλαβα καλά τι θέλεις να πεις ή κάπου έχεις μείνει πίσω...
 4. agrio.imeros

  Ταμείο ανεργίας

  Πιθανόν να σου ζητηθεί βεβαίωση εργοδότη για τα ένσημα τελευταίου τριμήνου.
 5. Εσύ καταθέτεις τα έγγραφα-δικαιολογητικά για τακτική επιδότηση και περιμένεις την απόφαση. Παίρνεις-δεν παίρνεις αυτοί(ΟΑΕΔ) θα το κρίνουν αφού ελέγξουν τα χαρτιά σου.
 6. Ζώα παίζουν στην περιοχή; Τίποτα δίποδα αγριοτσόμπανοι με τα κατσικάκια τους ασούμε...;
 7. Αυτοί μόνο Θεσσαλονίκη δε βρίσκονται. Άστο. Θα βγω στα πέριξ και θα βρω κανένα πεταμένο. Και για να μη ξεφεύγουμε. Στη Κρήνη να ψάξεις κοπελιά. Θα είσαι κοντά και στις στάσεις του μετρό(επεκτάσεις)...
 8. Μπορείς να βρεις κανένα ρεζερβουάρ από Honda Chally 50cc; Θα στο χρωστάω για πάντα.
 9. Παύλος Σιδηρόπουλος __ Μίκη Μάου(ς)
 10. ts μη χολοσκάς να φτιάξεις αλλουνού σπίτι. Στείλτου όμως ένα μήνυμα, γιατί τα γραπτά μένουν, ότι δεν έχεις ευθύνη για ότι προκληθεί από την κακοσυντήρηση και τις φθορές που υπάρχουν.
 11. Καλό αυτό και μακάρι να δουλέψει. Κατά τα άλλα από εμπειρία, οι ανώνυμες καταγγελίες δεν προχωρούν. Είτε με τη βοήθεια της επιθεώρησης , είτε του κλαδικού σωματείου κτλ. Όταν η επιθεώρηση θέλει να ελέγξει ένα εργασιακό χώρο μόνο η φιλαρμονική ορχήστρα δεν προηγείται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλα να είναι στην εντέλεια από πλευράς επιχείρησης. Πριν covid ήμουν μαζί με συναδέλφους στην επιθεώρηση αντιμέτωποι με το λογιστήριο μια δημόσιας υπηρεσίας. Στις 2-3 ώρες που βρισκόμασταν εκεί οι υπάλληλοι της επιθεώρησης δέχονταν τηλεφωνικές καταγγελίες. Στις ανώνυμες έκλειναν το τηλέφωνο
 12. Ανώνυμη καταγγελία δε δέχεται η επιθεώρηση.
 13. agrio.imeros

  Δήλωση rapid test

  Δε φαίνεται στη σελίδα Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 για να εκτυπώσεις μια βεβαίωση;
 14. Τα πευκοδάση μπορούν να επανέλθουν σε 20-30 χρόνια μετά από πυρκαγιά που τα κατάστρεψε.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.