Προς το περιεχόμενο

d.pa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  10
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ d.pa

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

240 προβολές προφίλ
 1. d.pa

  Πρόβλημα με UPS

  Έχω ένα ups Tescom Leo 1000VA και μόλις κόβεται το ρεύμα σβήνει. Αυτό το κάνει και χωρίς φορτίο. Μετράω την έξοδο του όταν είναι σε battery mode και δείχνει 180V χωρίς φορτίο μόνο με τις μπαταρίες. Μετράω την έξοδο του όταν είναι σε AC mode και δείχνει 220V χωρίς φορτίο. Έχω βάλει 2 καινούργιες μπαταρίες sunligh και δείχνουν 13V κανονικά. Το ups έχει και μια ασφάλεια 10Α δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η ασφάλεια γιατί δεν θα άναβε καθόλου αν είχε πρόβλημα. Ξέρει κάποιος τη μπορεί να φταίει ? Το ups έχει 3 λαμπάκια. (Κόκκινο = Fault,Πορτοκαλί=Battery Mode,Πράσινο = AC Mode) Όταν το ανάβω και είναι στο ρεύμα ανάβει κανονικά το πράσινο. Όταν το βγάζω από την παροχή ρεύματος και το ανάβω, ανάβει το πορτοκαλί όπως πρέπει να κάνει κανονικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ
 2. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου. Μου δώσατε να το καταλάβω τα linq. Eυχαριστώ και πάλι. Τώρα δουλεύω με php,html,css,jquery και mysql και τώρα ξεκινάω να μάθω C# και κάπου διάβασα για τα linq.
 3. Να κάνεις δηλαδή αναζήτηση σε τι ? Σε array? σε xml? Σωστά κατάλαβα ?
 4. Γεια σας παιδιά, Γνωρίζει κανένας γιατί χρησιμοποιούμε τα linq στην C#. Αφού μπορούμε να αποθηκεύσουμε στοιχεία σε database σε xml και σε array. γιατί linq ? Αν γνωρίζει κάποιος ας με βάλει στο νόημα πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια εφαρμογή ? δηλαδή τι θα αποθήκευα σε linq ? Ευχαριστώ πάρα πολύ
 5. και γιατί όταν κάνει strech την gpu δεν υπερθερμένεται ?? Γιατί όταν μπαίνει στα windows mini μένει και μια ώρα ανοικτό ??
 6. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με ένα hp compaq Ανοίγει και μετά από λίγο σβήνει. Δεν πρέπει να είναι θέμα ψήξης διότι σβήνει laptop και ανεμιστήρας μαζί. Από το laptop αφαίρεσα την μπαταρία του και τον σκληρό δίσκο ώστε να παίζει από dos. Διαβάστε προσεκτικά τι έκανα; Το τροφοδοτικό του είναι οκ το μέτρησα με πολυμετρο και για αρκετή ώρα βγάζει σταθερά 19.5V Έχω βγάλει από επάνω στον σκληρό. Βγάζω και την μία μνήμη και κάνω τεστ μνήμης με το memtest και ξαφνικά μετά από 3 λεπτά σβήνει πάλι. Αλλάζω μνήμη και κάνω πάλι τεστ μνήμης με το memtest και πάλι τα ίδια. Κάνω stretch την cpu και πάλι μετά από 2-3 λεπτά σβήνει. Κάνω stretch την cpu και περνάει τα test κανονικά και μένει για ώρα ανοικτό. Μπαίνω σε μινι windows xp από το Hiren's BootCD 15.2 και μένει για πολύ ώρα ανοικτό. Αφαίρεσα την μπαταρία της μητρικής του laptop για δέκα λεπτά και πάλι τα ίδια μου κάνει. Τι μπορεί να φταίει ??? Γνωρίζει κανείς ??
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.