Προς το περιεχόμενο

shadow_1986

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  12
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ shadow_1986

 • Κατάταξη
  Member
 1. shadow_1986

  awesome tiling window manager

  Δεν ήξερα ότι έφτασε μέχρι εδώ η πρόταση μου. Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι awesome users.
 2. shadow_1986

  USB 3 ταχυτητα

  Από το link που έδωσες παραπάνω.
 3. Κανείς δεν θέλουμε να επικρατήσει, αυτό διδάσκει η ιστορία, όσο περισσότεροι στο παιχνίδι τόσο περισσότερο εξέλιξη θα έχουμε. Αυτό είναι η ουσία.
 4. Δεν άρεσε στους εκδότες η οικονομική πολιτική που όριζε το Amazon στην συνεργασία τους, που μέχρι πρότινος ήταν μοναδικός τρόπος για πώληση e-book. (αυτό ήταν το μονοπώλιο). Η Apple έδωσε τους δικούς της όρους σε αυτή την συνεργασία, και οι οίκοι θα είχαν καλύτερες απολαβές. Όμως δεν μπορούσε να σταθεί ένα ebook στο store της Apple, όταν θα το έβρισκαν φθηνότερα στο Amazon, έτσι "ανάγκασαν" τους e-tailers να αφαιρέσουν τα βιβλία από το Amazon. Στην ουσία απλά θα τα πλήρωνε περισσότερο ο καταναλωτής, και θα άλλαζε χέρια το μονοπώλιο.
 5. Η έννοια του τεχνικού, είναι σαν τον παθολόγο στην Ιατρική. Αν είναι hardware πρόβλημα από βλάβη στα ηλεκτρονικά μέρη, τότε χρειάζεσαι κάποιον ηλεκτρονικό. Αν είναι hardware πρόβλημα που προκαλείται από software , τότε κάποιον ηλεκτρονικό με γνώση σε βασικές έννοιες της λειτουργίας ενός Η/Υ. Αν είναι software μόνο, τότε υπάρχουν διάφορες ειδικότητες αλλά κυρίως άτομα με γνώση πάνω σε λειτουργιά Λειτουργικών Συστημάτων μπορούν να βοηθήσουν. Η τεχνική υποστήριξη στους υπολογιστές συνήθως χρειάζεται μία ευρύτερη γνώση και κυρίως ΕΜΠΕΙΡΙΑ, και σπάνια ένας θα σου λύσει ότι πρόβλημα προκύψει. Καλώς σας βρήκα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.