Προς το περιεχόμενο

Crazygear

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  109
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

46 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Crazygear

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.234 προβολές προφίλ
 1. Αν τα leaks βγουν αληθινά το iphone 12 6.1'' θα έχει release price 799$ αντί για 699$ που είχε πέρυσι το iphone 11 6.1, τι έγινε θα το τσιμπήσει το κατοσταρικάκι;
 2. Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση από το site της HP και προσωρινά έφτιαξε το πρόβλημα. Την άλλη ημέρα το πρωί όμως ξανά το ίδιο. Κάποιος driver πρέπει να ενημερώνεται αυτόματα και δημιουργεί πρόβλημα.
 3. Εμένα ο HP εκτυπωτής μου μετά από το τελευταίο update τυπώνει μόνο ασπρόμαυρα, όταν στέλνω από το windows 10 laptop. Από το mac τυπώνω κανονικά.
 4. Θα γίνει αντικατάσταση των παλιών και ανοιγόμενα δεν μπορούν να μπουν. Έχω ανοίγματα που φτάνουν το 2,70 m σε μήκος.
 5. Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αλλάξω τα αλουμίνια στο σπίτι μου με ενεργειακούς υαλοπίνακες με θερμοδιακοπή. Μου πρότειναν της EXALCO την σειρά ALBIO 225LS που είναι ανασηκωμένα - συρόμενα, και εννοείτε πιο ακριβά από τα μη ανασηκωμενα, σειρά ALBIO 225. Η διαφορά τους είναι ότι έχουν λάστιχα και εφαρμόζουν καλύτερα όταν κλείνουν. Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος τα έχει δει στην πράξη, αν είναι δύσκολος ο χειρισμός του μοχλού, και αν βγάζουν ζημιές μετά από μερικά χρόνια χρήσης. Φαντάζομαι ότι η επισκευή του μηχανισμού και των λάστιχων θα κοστίζει περισσότερο από τα βουρτσάκια και τα ράουλα στα κοινά αλουμίνια.
 6. Καλημέρα σε όλους. Ερώτηση για λογαριασμό φίλου που έχει απελπιστεί με το θέμα. Κλιματιστικό που λειτουργεί περίπου 1 χρόνο παρουσιάζει το φαινόμενο τα πλαστικά να διαλύονται ‘’τρίβονται’’. Ένας τεχνικός που το είδε το αποδίδει σε διάβρωση απο ισχυρό καθαριστικού που χρησιμοποιήθηκε αδιάλυτο. Ποια είναι η γνώμη σας παίζει κάτι τέτοιο; Ή ήταν ελαττωματικό από κατασκευής. Το κλιματιστικό είναι από Κίνα από τις λιγότερο γνωστές μάρκες.
 7. Ναι ευτυχώς τώρα δεν έχω πρόβλημα. Ούτε νερά ούτε μαυρίλες στους τοίχους.
 8. Πριν τον αφυγραντηρα δεν είχα τρόπο να μετρήσω την υγρασία στον χώρο μου αλλά αντιμετώπιζα την ίδια κατάσταση που περιγράφεις. Σε ένα μεγάλο παράθυρο που έχω και στις μπαλκονόπορτες οι πετσέτες μόνιμα για να σκουπίζω τα νερά.
 9. Είχα το ίδιο πρόβλημα. Η μόνη λύση που βρήκα ήταν ο αφυγραντηρας. Αεριζουμε το σπίτι συχνά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Καλοριφέρ ανάβουμε κανονικά το σπίτι δεν είναι παγωμένο. Είναι εκτεθειμένο όμως γύρω γύρω, από κάτω πυλωτη και γενικά η περιοχή έχει υγρασία (μένω κοντά στην Πεντέλη). Η ταπετσαρία θα ξεκολλήσει από την υγρασία το έπαθε φίλος. Το πλακάκι απλά θα κάνει πιο εύκολο το καθάρισμα. Νερά θα βλέπεις να τρέχουν πάνω στα πλακάκια όπως τώρα στα αλουμίνια. Σκεψου μόνο ποσό ανθυγιεινό κάνει τον αέρα του σπιτιού όλη αυτή η μούχλα και αγόρασε έναν αφυγραντηρα. Εγώ τον έχω ρυθμισμένο στο 55% και μόνο όταν έχει πολύ κρύο έξω το κατεβάζουμε στο 45%.
 10. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι το εξάρτημα εναλλαγής είναι αυτό το λευκό πλαστικό που φαίνεται στην μεριά του πάνελ. Θα πρότεινα από το κολεκτέρ να κλείσεις τις βάνες για όλα τα σώματα και ανοίγοντας τα ένα, ένα να δεις ποια θερμαίνονται και ποια όχι. Έτσι θα βρεις και ποια βάνα δίνει σε κάθε σώμα. Λάβε υπόψη σου ότι μπορεί δύο μικρά σώματα να είναι στον ίδιο βρόγχο. Δεν νομίζω ότι ένας διακόπτης που έχει μπει ανάποδα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο υπόλοιπο κύκλωμα παρά μόνο στα υπόλοιπα σώματα που βρίσκονται στον ίδιο βρόγχο. Μην ξεχάσεις μετά να ανοίξεις ξανά όλες τις βάνες για να μην έχεις υπερθέρμανση του κλειστού κυκλώματος, αν και λογικά ο λέβητας θα κόψει από μόνος του.
 11. Δες την παρακάτω φωτογραφία για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ Ο κάθε διακόπτης μπορεί να διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια. Σε άλλους αλλάζεις το εξάρτημα σε άλλους το γυρνάς. Αν δεν κάνω λάθος το ζεστό νερό πρέπει να μπαίνει από το πάνω μέρος του πάνελ και να βγαίνει από κάτω. Φαντάζομαι ότι οι διακόπτες είναι τέρμα ανοιχτοί.
 12. Σίγουρα παίζει ρόλο πως θα συνδέσεις τα δύο σωληνάκια στον διακόπτη, προσαγωγή (κόκκινο) και επιστροφή (μπλε) ζεστού νερού. Απ' όσο γνωρίζω κάποιοι διακόπτες (δεν ξέρω αν ισχύει για όλους) έχουν ένα πλαστικό εξάρτημα στο σημείο που το ρακόρ βιδώνει στο πάνελ, εσωτερικά, το οποίο γυρνάς στην περίπτωση που η προσαγωγή και η επιστροφή του ζεστού νερού δεν έχουν συνδεθεί σωστά. Αν δεν υπάρχει αυτό θα πρέπει να αλλάξεις θέση στα σωληνάκια (αριστερά/ δεξιά) που είναι δύσκολο έως αδύνατο. Πιο εύκολα αλλάζεις διακόπτη με έναν που να μπορεί να γυρίσει. Κανονικά όταν ο λέβητας σου είναι αναμμένος δεν θα πρέπει να μπορείς να αφήσεις το χέρι σου πάνω στο πάνελ για παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο λέβητας είναι ρυθμισμένος σωστά και λειτουργεί κανονικά. Είναι επιτοίχια μονάδα; Αν ναι τότε συνήθως έχει τα πάντα μέσα στο κουτί της, και κυκλοφορητή. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι ο λέβητας λειτουργεί σωστά επικοινώνησε με το service του κατασκευαστή. Ετήσια συντήρηση έκανες;
 13. Παίζει ρόλο και η περιοχή που μένεις. Στο παλιό μου σπίτι στην Ηλιούπολη ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα στα Βριλήσσια (παντρεύτηκα και εκεί έχει σπίτι η γυναίκα μου) το πρόβλημα είναι τεράστιο. Με κάποιο παράθυρο σε ανάκλιση σχεδόν όλη την ημέρα και στις γωνίες χαμηλά είχαμε μούχλες και μαυρίλες. Κλείναμε το βράδυ τα παράθυρα και το πρωί στο διπλό τζάμι της μπαλκονόπορτας να τρέχει νερό που για να το μαζέψεις μούσκευες μια πετσέτα μπάνιου. Μόνο με τον αφυγραντήρα σώθηκα.
 14. Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά Σκέφτομαι να επισκευάσω ή αντικαταστήσω τα αλουμίνια που έχουν φθαρεί (το χρώμα). Αυτή την στιγμή έχω λευκά απλά (χωρίς θερμοδιακοπή), με διπλά τζάμια. Έχω τις παρακάτω απορίες. Μπορούν να βαφτούν τοπικά τα αλουμίνια; Η φθορά στο χρώμα είναι στις γωνίες που ενώνουν τα πηχάκια που συγκρατούν τα τζάμια, όπου το χρώμα έχει ξεφλουδίσει. Αν προχωρήσω στην αντικατάσταση των υαλοπινάκων με ενεργειακούς από διπλούς που είναι τώρα, αξίζει το κόστος; Υπάρχει όντως εξοικονόμηση στο κόστος της θέρμανσης ή είναι θέμα marketing; Συγκρίνω πάντα διπλούς απλούς, με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες. Δεν μιλάω για μονούς ή τριπλούς. Στην περιοχή που μένω έχουμε πολύ υγρασία και γενικά τον χειμώνα χωρίς αφυγραντήρα τα τζάμια ιδρώνουν σε βαθμό να βάζουμε πετσέτες κάτω για να μαζεύουμε τα νερά.
 15. Crazygear

  iPad 2018 vs Android tablet

  Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το ποσό καλή επιλογή είναι το ipad 2018 γενικότερα. Είναι ένα ipad που νομίζω πως δεν θα ακολουθήσει τον συνηθισμένο κύκλο αναβαθμίσεων κάτι που θα πρέπει να λάβει υπόψη του ο υποψήφιος αγοραστής. Android tablet δεν νομίζω να υπάρχει κανένα που να πήρε αναβαθμίσεις πάνω από 2 χρόνια αλλά αυτό το περιμένεις όταν το αγοράζεις. Ακόμα και σήμερα πάντως ο Α10 είναι αρκετά πιο δυνατός από τους περισσότερους επεξεργαστές σε android tablet. Γραφω από iPad mini 2 που αν και είναι αρκετά αργό πλέον πήρε 5 αναβαθμίσεις λειτουργικού. Αν μπορούσα να αναβαθμισω το ipad μου θα πήγαινα μάλλον σε ipad air.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.