Προς το περιεχόμενο

PANTEL!S

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  12
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από PANTEL!S

 1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το είδα αυτό το σίτε και προσπάθησα να το κάνω αλλά μόλις πατώ power + volume up όπως λέει στο παραπάνω σίτε βγάζει μια οθόνη που λέει καμία εντολή τελικά βρήκα στο ιντερνετ ότι χρειάζεται να πατήσω άλλη μια φορά power + volume up έτσι μπαίνει στο βοοτ έκανα hard reset όπως λέει στο σιτε αλλά δεν έγινε κάτι το πρόβλημα παραμένει. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση; Τα αρχεία δεν με πειράζει να χαθούν.
 2. Γεια σας, έχω ένα κινητό homtom ht17 pro σήμερα μου ήρθε μια ενημέρωση συστήματος η όποια έλεγε fix bugs, την όποια και έκανα εγκατάσταση όπως είχα κάνει και όλες της άλλες που μου ήρθε κάποια ενημέρωση. Μόλις κατέβηκε το αρχεία και άρχισε η ενημέρωση έκανε restart και κύλισε στο λογότυπο και μετά συνάχια έσβηνε άναβε έδειχνε το λογότυπο και έσβηνε πάλι. Τα κουμπιά power volume up , down δεν έκαναν τίποτα, έβγαλα την μπαταρία δοκίμασα πάλι το ίδιο πράγμα, πάτησα power + volume up για να μπει στο boot και εκεί μου έβγαζε καμία εντολή και τίποτα άλλο. Τι μπορεί να έπαθε; Διορθώνεται κάπως; Είνα
 3. Μέτα από πτώση του λαπτοπ και restore σταμάτησε να δουλεύει 1ας πυρήνας από τον επεξεργαστή αυτό φαίνεται από την λειτουργία του λαπτοπ (αργεί αρκετά) άλλα και από το CPU Z δείχνει ότι ο επεξεργαστής έχει μόνο 1 πυρήνα. Το λαπτοπ ανοίγει και δουλεύει κανονικά μόνο που δουλεύει αργά. Εκτός από τον δίσκο τη μπορεί να έχει χαλάσει που προκαλεί αυτή την δυσλειτουργία;; Το λαπτοπ είναι το Lenovo g580 me i7 3520m, 6gb ram, 1TB. Το λαπτοπ έπεσε από 1,5μ περίπου. Σας ευχάριστο εξαρχής.
 4. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση με βοήθησε πολύ στο ψάξιμο τώρα ξέρω ακριβός που να ψάχνω.
 5. Το Traktor θέλει μινιμουμ core2duo 2GHz αλλά εγώ θέλω να είμαι 100% καλυμμένος οτι και να κάνω δεν θα σταματήσει ο ήχος πχ. να κάνω την στιγμή που θα παίζω ανάλυση 1 καινούριο τραγούδι που ο επεξεργαστής δουλεύει 100% ή αν χρειαστεί να κατεβάσω κάτι από το ιντερνετ την στιγμή που θα παίζω.
 6. Πάνε σε 1 τεχνικό να το ανοίξει και να και να βγάλει όλη την σκόνη από μέσα και κυρίως από τον ανεμιστήρα. Το ίδιο είχα πάθει και εγώ και τώρα από τους 95 βαθμούς που πήγαινε τώρα πάει μαχιμουμ 65.
 7. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Για το traktor μου φαίνεται "λίγος" ο i3 απο την άποψη ότι μετά από καιρό δουλειάς με το traktor φοβάμαι μην ζεσταίνεται πολύ και κολλήσει όταν παίζω. εγώ σκεφτόμουνα κάτι τέτοιο http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/lenovo-g580-i7-3520m/prod3040587pp/ άλλα με προβληματίζει η μάρκα και η ποιότητα κατασκευής.
 8. Στο Traktor pro συνδέσεις την κονσόλα με το λαπτοπ και βάζεις full screen στην λίστα με τα τραγούδια. Έτσι ότι χρειαστείς το βλέπεις και το ελέγχεις από την κονσόλα και στο λαπτοπ βλέπεις μόνο της λίστες με τα τραγούδια Εγώ έχω δει αυτό http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/lenovo-g580-i7-3520m/prod3040587pp/ το μόνο που με προβληματίζει είναι ο i7 που έχει είναι 2ηπύρινος αντί για 4απύρινος όπως όλοι οι i7.
 9. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα τα κοιτάξω. Η οθόνη δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο cpu και ram γιατί τα προγράμματα έχουν ρυθμίσεις για να εστιάζουν εκεί που θες. Αν έχει το μηχάνημα cpu και ram και η 13ιαρα οθόνη την κάνει την δουλεία.
 10. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση το θέμα ωμός είναι ότι δεν μπορώ να δώσω τόσα πολλά λεφτά γιατί ακόμα δεν ασχολούμαι επαγγελματικά με το DJing για να μπορέσω να το κάνω απόσβεση το θέλω μόνο για πρακτική στο σπίτι και σε κανένα πάρτυ φύλων. Για αυτό μπορώ να δώσω το πολύ 650 ευρώ.
 11. Τα προγράμματα θέλουν μνήμη ραμ μεγάλη σίγουρα πάνω από 4γβ μινιμουμ. Και θέλουν και αρκετά καλό επεξεργαστή για να αναλύσουν το τραγούδι γρήγορα και να υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να κρασάρει το μηχάνημα. Eγώ θα προτιμούσα i7 κατά κύριο λόγο ή i5 με πάνω από 2GHz
 12. Καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα λαπτοπ που θα το δουλεύω μόνο για DJing μέχρι 600-620 ευρώ. Το μόνο που με απασχολεί είναι να παίζει το Traktor pro ή το Virtual DJ άψογα (να φορτώνουν γρήγορα τα τραγούδια και να υπάρχει μικρή πιθανότητα να κολλήσει το πρόγραμμα όταν παίζω) Τη λαπτοπ θα προτείνατε;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.