Προς το περιεχόμενο

jimmy0077

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  48
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

384 Excellent

Σχετικά με jimmy0077

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.327 προβολές προφίλ
 1. Ακόμα και όσοι δεν είστε εξοικειωμένοι χωρίς subs μια χαρά θα το δείτε. Κυρίως δράση έχει.
 2. Βλέπεται το μεγάλο αρχείο. Και ο ήχος ΟΚ είναι. HD είναι αλλά με χαμηλό bitrate.
 3. Έχει αδυνατίσει. Τα είχε τα παραπανίσια κιλά της πιο παλιά. Τουλάχιστον σύμφωνα με το δικό μου υποκειμενικό γούστο.
 4. Το highlight του επεισοδίου ήταν για εμένα η "plot bomb" που έπεσε και το σχετικό interaction. Πιο αναλυτικά εδώ (spoilers προφανώς): http://pickpop.net/home-of-thrones/-episode-5-review
 5. Αφιέρωμα στην ιστορία των Τargaryens: http://pickpop.net/home-of-thrones/-targaryens
 6. Είναι γνωστό από πέρυσι πως θα τελειώσει με την 8η σεζόν, που θα αποτελείται από 6 μόνο επεισόδια. 9 μας έχουν μείνει στο σύνολο δηλαδή.
 7. Ο τίτλος του επόμενου επεισοδίου είναι Eastwatch, οπότε θα τους δούμε προφανώς. 3 επεισόδια έμειναν έτσι και αλλιώς μόνο.
 8. Κατά μέσο όρο είναι αυτό (για της προηγούμενες σεζόν). Αυτό κόστισε τα διπλάσια τουλάχιστον. Για το time-travel, νομίζω ήταν σαφές σε αυτό το επεισόδιο πως ότι είδαμε δεν συνέβαινε μέσα σε 50 λεπτά που ήταν ο χρόνος του επεισόδιου. Και έχει αναφερθεί ξανά αυτό. Ένα επεισόδιο μπορεί να καλύπτει περίοδο αρκετών ημερών. Οι σκηνές μάχης ήταν οι καλύτερες που έχω δει γενικά σε σειρά. Το υπόλοιπο επεισόδιο έτσι και έτσι. http://pickpop.net/home-of-thrones/the-spoils-of-war-episode-4-review
 9. Ναι αλλά και εκεί κοντά έχει δέντρα. Δεν νομίζω πως πρέπει υποχρεωτικά να ακουμπάει, απλά να είναι κοντά. Όσοι είναι "δράκοι". Ο Viserys π.χ. που δεν ήταν πέθανε από την φωτιά και η Daenerys είχε πει τότε: "Fire cannot kill a dragon"
 10. O Bran απλά πρέπει να βρίσκεται κοντά σε weirwood tree για να βλέπει αυτά τα "οράματα". Το τι αφορούν αυτά που βλέπει δεν έχουν χρονικό ή χωρικό περιορισμό. Οπότε ναι δεν θα είχε τις δυνάμεις του αν τον μετέφεραν στον Νότο (λογικά τουλάχιστον) αλλά μπορεί να βλέπει γεγονότα που συμβαίνουν στον Νότο. Και λέγοντας Νότο εννοώ απλά νοτιότερα του Βορρά.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.