Προς το περιεχόμενο

christomnia

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  36
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

32 Excellent

Σχετικά με christomnia

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

854 προβολές προφίλ
 1. Το γνωρίζω. Αυτό που δε γνωρίζω είναι γιατί το insomnia επιτρέπει στους moderators να ειρωνεύονται τους επισκέπτες. Το γνωρίζω. Αυτό που δε γνωρίζω είναι γιατί το insomnia επιτρέπει στους moderators να ειρωνεύονται τους επισκέπτες.
 2. 1. δεν παίζει το time machine μέσω ftp που δίνουν οι ρουτερς. Χρειάζεται το AFP πρωτόκολλο της apple που το βρίσκεις μόνο σε nas 2. πόσοι πελάτες της apple ξέρουν τι είναι το nas και πως να το χρησιμοποιήσουν για time machine;
 3. Σκότωσαν το airport που το κρατούσες 5 χρόνια για backup για να προωθήσουν το icloud που το πληρώνεις κάθε μηνα.
 4. Μικρό μέγεθος οθόνης και τεράστια bezels. Έπρεπε να βάλει notch η apple για να μειώσει τα πλαίσια.
 5. Θεωρεί ανταγωνιστές του την apple και το amazon. Προφανώς ο άνθρωπος ειναι άσχετος και κάποιος άλλος κρύβεται πίσω από αυτόν και το facebook.
 6. Θα τους προσλάβει στο δημόσιο τους οδηγούς του uber που άφησε χωρίς δουλειά.
 7. To spotify έχει υπαλλήλους που βρίσκουν μουσική και τη βάζουν σε λίστες για κάθε ώρα της ημέρας και διάθεση. Σαν να έχεις ένα προσωπικό DJ. Αυτό από μόνο του αξίζει μια συνδρομή. Το Google music είναι καλύτερο σε αυτό τον τομέα.
 8. Αν συνδέεσαι μόνο από το σπίτι σου, τότε δεν το χρειάζεσαι. Αν συνδέεσαι από ξένους υπολογιστές (δουλειά, ξενοδοχεία κλπ), τότε είναι απαραίτητο επειδή μπορεί να κλέψουν τον κωδικό σου.
 9. θυμάμαι που χρέωναν 1 ευρώ για να στείλεις βιογραφικό οι φωστήρες της επιχειρηματικότητας και τώρα έχουν 165 εκατ. ευρώ συσσωρευμένες ζημίες.
 10. Βασικά είχαν κάνει συμφωνίες με τα κανάλια για την 6 σεζόν και πρέπει να παραδώσουν κάτι για να μην επιστρέψουν τα χρήματα πίσω.
 11. Δεν είναι μόνο τα 10 ευρώ. Για να δεις όλες τις σειρές πρέπει να πληρώνεις συνδρομη σε 5-6 από αυτά.
 12. Λογικά κάτι παρόμοιο θα δημιουργηθεί και από ιδιωτικές εταιρίες όπως το speedtest.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.