Προς το περιεχόμενο

Amakatzis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  109
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

Σχετικά με Amakatzis

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 10/11/1995

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.897 προβολές προφίλ
 1. Amakatzis

  Funny tweets

  Εδώ μπορούμε να αναρτούμε τα tweets που μας έκαναν εντύπωση, μας έκαναν να γελάσουμε ή να προβληματιστούμε... λοιπόν..να ένα
 2. Καλημερα, Θα ήθελα κάποιος που ξέρει να μου πει που βρίσκονται τα σημεία διανομής της Athens Voice για το κέντρο της Αθήνας. Ευχαριστώ.
 3. Καλημέρα, Θα ήθελα να μου προτείνεται βιβλία που να περιέχουν και να αναλύουν αυτήν την ύλη: Αναλυτική Γεωμετρία στο επίπεδο και το χώρο. Κωνικές τομές. Εξίσωση ευθείας στο R3. Εξίσωση επιπέδου. Επιφάνειες β΄ βαθμού. Πίνακες. Χαρακτηριστικά ποσά. Τετραγωνικές μορφές και εφαρμογές τους στις πράξεις συμμετρίας. Γεωμετρικές εφαρμογές του ορισμένου ολοκληρώματος: εμβαδό επιπέδου χωρίου, όγκος στερεού εκ περιστροφής, μήκος τόξου, εμβαδό επιφάνειας εκ περιστροφής. Διαφορικές εξισώσεις. Θεωρία γραφημάτων. Εφαρμογές σε προβλήματα βελτιστοποίησης. Γραφήματα Euler και Hamilton. Επίπεδα γραφήματα
 4. Ναι αυτο εννοούσα..thanks file.!
 5. Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα να μου προτείνετε αν μπορείτε κάποιο καλό ξενόγλωσσο βιβλίο για την εκμάθηση αυτού το προγράμματος. Ευχαριστώ.
 6. Γεια σας, Στις 24/12/2013 παρήγειλα ένα λάπτοπ από την B&H Audio and Video. Παραθέτω την πορεία του δέματος: Σημειώνω ότι πλήρωσα: Αλλά σήμερα μου είπαν ότι πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο (η εταιρία είναι η UPS) για εκτελωνισμό.(το λάπτοπ είναι στο αεροδρόμιο ελευθέριος βενιζέλος). Θα αναγκαστώ να πληρώσω για τον εκτελωνισμό..? Διότι έχω ήδη πληρώσω 493 usd για duties&taxes. Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει..?
 7. To design μοιάζει σε iphone πάντως.
 8. Amakatzis

  Αγορά μετοχών.

  Nα ρωτήσω κάτι επειδή είμαι αρχάριος σε όλα αυτά..? Μπορεί κάποιος να μου προτείνει βιβλία για αρχάριους σε ότι αναφορά τις μετοχές? Επίσης είναι δυνατόν να αγοράσω μετοχές εταιριών από άλλες χώρες όπως του Twitter, Facebook..και εάν ναι με ποια διαδικασία? Ευχαριστώ.
 9. Γεια σας, Θα ήθελα να ασχοληθώ με την αγορά μετοχών, αλλά δεν ξέρω εάν συνφέρει πραγματικά. Τι συμφέρει πιο πολύ.?Η ενασχόληση με τις μετοχές, με τα παραγωγα, CDS.. ? Μπορείτε να μου πείτε? Επίσης εάν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία πως μπορώ να αγοράσω μετοχές από μια συγκεκριμένη εταιρία..(πχ Twitter.) Αυτά για αρχή.. Ευχαριστώ
 10. Έχω ακούσει ότι εάν έχεις μείνει στο εξωτερικό 120μέρες από τις 365 κάθε χρόνο για κάποια χρόνια παίρνεις οριστική αναβολή στρατου.. Ισχύει..?
 11. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια..Θα περιμένω να μου έρθει και θα δω τι γράφει πάνω το τροφοδοτικό.
 12. Δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου..Το έχω παραγγείλει από Αμερική. Το βύσμα που θα μπαίνει στην πρίζα λογικά θα είναι διαφορετικό αλλά και η τάσση που θα υποστηρίζει λογικά αφού το πήρα από Αμερική θα είναι 110-120V και όχι 220-240V που έχουμε στην Ελλάδα. Για αυτό το λόγο μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει τι μπορώ να κάνω..? Ευχαριστώ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.