Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

vasilk

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  490
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  2

10 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.806 προβολές προφίλ

vasilk's Achievements

 1. Η Cosmote ξεκίνησε να δίνει δώρα κάθε εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα δώρο 10gb για 7 μέρες, ενεργοποίηση μέχρι 28/11. Ισχύει για όλους, συμβόλαια, καρτοκινητά. Για καρτοκινητά θέλει ανανέωση μετά 15/10. Ενεργοποίηση από το Cosmote app. (Δεν ισχύει για περιαγωγή)
 2. vasilk

  προβληματικες βενζινες

  Επιβεβαιώνω και εγώ τα λεγόμενα σας. Πρώτο πρατήριο όπως ανεβαίνουμε την Λεωφόρο Αλίμου (πιο παλιά Repsol, τώρα Giant). Είχα βάλει βενζίνη σε ένα Yaris την άνοιξη. Μετά από 30 χλμ. άναψε λαμπάκι (πρόβλημα στο μείγμα καυσίμου). Το αυτοκίνητο δεν "τράβαγε" και τα καυσαέρια μύριζαν σαν ιώδιο, πολύ έντονη μυρωδιά. Μετά από άλλα 50 χλμ τα έφτυσε τελείως. 150€ για αντλία βενζίνης + 20€ για έλεγχο καταλύτη. Μείνετε μακριά από το συγκεκριμένο πρατήριο. Πολύ φθηνή τιμή αλλά την πληρώνεις ακριβά. Περνάω συχνά από εκεί, βλέπω κόσμο που μπαίνει για βενζίνη και τους λυπάμαι.
 3. Δορυφορική κεραία άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. Δεν θυμάμαι καν πως βρέθηκε στην αποθήκη και από πότε είναι εκεί. Παραλαβή από κέντρο Ηλιούπολης (πλ. Εθνικής Αντιστάσεως) απογευματινές ώρες.
 4. Ευχαριστώ τον φίλο για τα πράγματα.
 5. Το 20% επιστροφή δεν ισχύει όταν αγοράσεις laptop με τιμολόγιο γιατί τα laptop όταν τα αγοράσεις με τιμολόγιο τα αγοράζεις υποχρεωτικά χωρίς ΦΠΑ οπότε εμπίπτει στην εξαίρεση που έχει παραθέσει ο φίλος πιο πάνω. Ισχύει όμως η "γενική" επιστροφή 1%. Στη περίπτωση που ρωτάς, για το laptop των 748€, θα το έπαιρνες υποχρεωτικά χωρίς ΦΠΑ, άρα 603€ και αν πλήρωνες με κάρτα eurobank θα είχες 6.03€ επιστροφή στη κάρτα σου.
 6. 1- Κάνεις αποσύνδεση τον αριθμό σου από την εφαρμογή. 2- Πας στις ρυθμίσεις και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. 3- Βάζεις το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και μετά ανοίγεις μόνο το WiFi. 4- Ανοίγεις την εφαρμογή και γράφεις να συνδεθεί με τον αριθμό που θέλεις (της μάνας σου). Για επιβεβαίωση θα σταλεί με sms ένας κωδικός στο τηλέφωνο που έβαλες (της μάνας σου). Βάζεις το κωδικό στην εφαρμογή και είσαι έτοιμος. Όταν τελειώσεις, κάνεις αποσύνδεση, βγάζεις τη λειτουργία πτήσης και συνδέεις ξανά τον αριθμό σου.
 7. Δεν υπάρχει εργοστάσιο στη Πάτρα. Δεν υπάρχει γενικώς εργοστάσιο. Η μάρκα είναι αυτό που λέμε "φασόν". Είναι έμπορας και όχι κατασκευαστής (χωρίς να υπονοώ κάτι κακό με αυτό). Παίρνει κομμάτια από διάφορους κατασκευαστές και τα ενώνει κάτω από ένα όνομα (MasterSol). Στη φθηνή σειρά τα δοχεία είναι από χώρα στα βόρεια μας και οι συλλέκτες από εργοστάσιο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στην ακριβή σειρά τα δοχεία είναι από εργοστάσιο επίσης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και οι συλλέκτες από εργοστάσιο της νότιας Ελλάδας.
 8. Ξέρεις κάτι για εργοστάσιο γιατί δεν νομίζω πως υπάρχει (γενικά) εργοστάσιο. Μαζέματα από εδώ και από εκεί είναι.
 9. Το έχουν αναρτημένο στη σελίδα τους https://energy.elin.gr/media/w0fnctt1/sinodeutika_eggrafa_aithshs_apodoxoi_oron.pdf
 10. Καλά πόσο "θύμα" πρέπει να είσαι για να τα αγοράσεις με "καπέλο"; Για χαζούς ψάχνουν; Έχει ξυπνήσει ο κόσμος. Ποιος μ@λ@κ@ς θα έδινε 900€ για 4 ροδάκια όταν θα μπορούσε να τα βρει με μόνο 800€; (Και το "άλλεν" ΤΖΆΜΠΑ, μην ξεχνιόμαστε)
 11. 15 σελίδες με εκατοντάδες σχόλια που χλευάζουν τα ροδάκια των 699$. Έτσι για να μάθετε "γατάκια", τα 699$ είναι χωρίς ΦΠΑ. Τώρα τι παραπάνω έχετε να πείτε για τα ροδάκια των 799€; Μήπως τώρα σας φαίνεται μια χαρά τιμή τα 699$; Καλά θα ήταν να διορθωθεί και ο τίτλος. Μην παρασυρθεί κανένας από την τιμή του τίτλου, τα αγοράσει και μετά τα βάλει με το φόρουμ. Και για όσους ειρωνεύτηκαν, αλλά από τι φαίνεται δεν διάβασαν όλη την είδηση, στη τιμή περιλαμβάνεται και ένα κλειδί "άλλεν", χωρίς επιπλέον χρέωση, for free, δωρεάν, ΤΖΆΜΠΑ.
 12. Παίρνεις μια σκάλα, 2 γαλλικά κλειδιά, 2-3 μπουκάλες με νερό και ανεβαίνεις στη ταράτσα. Ανοίγεις την/τις τάπα/τάπες στο πάνω μέρος του δοχείου και γεμίζεις με νερό μέχρι να χύνεται. Κλείνεις καλά την/τις τάπα/τάπες και πας σπίτι σου. Αν σε 2-3 μέρες έχεις τα ίδια και δεις ότι έχει χάσει ξανά αρκετά νερό, φωνάζεις μάστορα. Αν δουλεύει καλά, είσαι εντάξει μέχρι το φθινόπωρο (τότε ή το ξανακάνεις προσθέτοντας και ειδικό υγρό ή φωνάζεις μάστορα). Κάποια στιγμή όμως θα χρειαστεί να έρθει και κάποιος ειδικός γιατί εκτός από υγρά χρειάζονται και άλλα πράγματα. Edit. Ανεβαίνεις το πρωί, πριν ζεσταθούν τα νερά στο κλειστό κύκλωμα.
 13. Απλώς ενημερώνω, για να μπει και στο τίτλο πως ισχύει και για συμβόλαια (και όχι μόνο για καρτοκινητά). Το βγάζει κανονικά στο Cosmote app.
 14. Μιλάω για Αττική που ξέρω σίγουρα. Κάποιοι έχουν κλείσει αλλά υπάρχουν πολλά ανοιχτά προς το παρόν. Αν ο/η δικό/δική σας έχει κλείσει, ρωτήστε τον/την αν έχει να σας κατευθύνει σε κάποιον συνάδελφο του/της που είναι ανοιχτός, αλλιώς ρωτήστε εδώ και όλο και κάποιος θα σας πει για ανοιχτό. Εξυπηρετούνται μόνο επείγοντα όμως. Καθαρισμοί δεν γίνονται. Αισθητική όχι. Προσθετική δεν γίνεται γιατί οι τεχνίτες έχουν κλείσει. Έχουν κλείσει επίσης και πολλοί προμηθευτές και υπάρχουν επίσης ελλείψεις σε διάφορα άλλα. Και οι ίδιοι οι οδοντίατροι δεν θέλουν να κάνουν μη επείγοντα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο στο ιατρείο από θέμα εξάπλωσης του ιού. Και για τους ίδιους και για τους ασθενείς. Σχολαστική απολύμανση. Πιο αραιά ραντεβού για να μην πέσει το ένα πάνω στο άλλο ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. Υπάρχει τουλάχιστον μια περίπτωση στην επαρχία όπου έχουν μπει σε καραντίνα και η ιατρός και μια ασθενή. Όποιος όμως έχει κάτι επείγον, θα πάει, τι να κάνει. Και ευτυχώς υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοιχτά για να εξυπηρετηθεί ο (πονεμένους) κόσμος.
 15. Με τα πόδια στη γη πατάω αλλά έχω και απαιτήσεις. Έχουν βάλει μια ολόκληρη χώρα σε καραντίνα που επίσης δεν ήταν εφικτό πριν ένα μήνα. Τι το μη εφικτό έχει να μετατρέψεις σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες 3-4 βιοτεχνίες που αντί να ράβουν μαγιό να ράβουν μάσκες. Ή αντί να φτιάχνουν μπόιλερ να φτιάχνουν δοχεία για οξυγόνο, αντί για σαμπουάν να φτιάχνουν αντισηπτικά κτλ. κτλ. Τι το μη εφικτό έχει να έχει αδειάσει εδώ και μια εβδομάδα το "Σωτηρία" και να είναι μόνο για το Covid19; Τι το μη εφικτό έχει να παραγγείλεις 100 καινούρια ασθενοφόρα και να προσλάβεις 300 διασώστες; Τι το μη εφικτό έχει να έχουν ετοιμαστεί χώροι με backup κλίνες; Τι το μη εφικτό έχει να έχουν μετατραπεί 2 οχηματαγωγά σε πλωτά νοσοκομεία για όταν ξεσπάσει επιδημία σε ένα νησί; Τι το μη εφικτό έχει να προσληφθούν με διαδικασίες express 2000 ιατροί; Τίποτα από αυτά και τόσα άλλα δεν είναι "μη εφικτά" σε τέτοια περίοδο έκτακτης ανάγκης. Δεν απαιτώ να γίνουν όλα αυτά αμέσως αλλά απαιτώ να υπάρχει σχεδιασμός και να αρχίσουν να γίνουν σιγά σιγά γιατί πλησιάζει η ώρα που θα τα χρειαστούμε και τότε πραγματικά δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτό δεν είναι και ο σκοπός που μας έχουν βάλει όλους σε καραντίνα; Για να δώσουμε χρόνο στη κυβέρνηση να προετοιμαστεί για την επιδημία; Δεν κατηγόρησα τη κυβέρνηση ούτε γιατί σχεδιάζει ούτε γιατί παίρνει μέτρα. Ούτε που έκλεισε τα σχολεία, ούτε που έκλεισε τις καφετέριες, ούτε που έκλεισε τις εκκλησίες. Πολύ καλά έκανε. Πρώτων την κατηγόρησα ότι δεν έχει το πολιτικό σθένος να υιοθετήσει σαν δικά της τα δύσκολα μέτρα αλλά προσπαθεί να να τα παρουσιάσει ότι την αναγκάζουμε εμείς να τα πάρει. Και δεύτερων και κυριότερων την κατηγορώ ότι δεν κάνει σοβαρές προετοιμασίες για την επιδημία που θα έρθει. Έχει βάλει τη χώρα επ΄ αόριστον στη καραντίνα χωρίς σοβαρό σχέδιο με μόνη ελπίδα να περάσει από δίπλα μας η επιδημία και να μη μας ακουμπήσει. Πως το έχει σκεφτεί; Μέχρι πότε θα είμαστε σε καραντίνα; Τι θα γίνει μετά; Πάμε στο άγνωστο με βάρκα ΜΟΝΟ την ελπίδα και φοβάμαι ότι θα την πληρώσουμε ΠΟΛΥ ακριβά.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.